18 Ιουνίου 2010

Είδηση ΣΟΚ! "Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές" - Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίεςθα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το .... ντύσιμο...

Το έλαβα από το φιλίκό μας ιστολόγιο Κλασσικοπερίπτωση και σας το παραθέτω:

Τον τίτλο αυτό θα τον δείτε όχι σε κάποιο αντι-νεοταξικό site ούτε σε κάποιο ιστολόγιο σαν το δικό μας που έχει κατηγορηθεί ως "γραφικό", "ευφάνταστο" ή "συνωμοσιολάγνο", αλλά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" (17/6/2010). Το λέμε συνεχώς, ότι δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών της και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο.

Δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν οι λαοί αντιληφθούν την "ποιότητα" του "πολιτεύματος" της αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης", έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα τους έχουν αλυσοδέσει με το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και χειραγώγησης.

Ήδη ΟΛΟΙ αριθμοποιήθηκαν (ακόμα και χωρίς τη θέλησή τους) και έτσι εύκολα απο εδώ και πέρα θα αναγνωρίζονται απο το γιγάντιο και υπερεθνικά διασυνδεδεμένο σύστημα αποθήκευσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομενων. Όπως έχουμε αποδείξει με ατράνταχτα στοιχεία, το σύστημα αυτό όχι μόνο θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά θα δίνει τη δυνατότητα στους ντόπιους ή ξένους "διαχειριστές" του να επεμβαίνουν σε βασικές κοινωνικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.

Φυσικά η "επιχειρησιακή" αξιοποίηση του συστήματος θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ πολίτες παραλάβουν τις "έξυπνες" κάρτες (στην Ελλάδα θα ονομάζεται "κάρτα του πολίτη") και μετά απο λίγο, όταν θα έχουν εξοικειωθεί, θα υποχρεωθούν να δεχτούν τον υποδόριο εμβολιασμό του εμφυτεύσιμου micro-chip ή του βιομετρικού υποδόριου εγχάρακτου "τατουάζ" (με τη χρήση laser, βιο-τεχνολογίας και νανοτεχνολογίας ).
Τότε όχι μόνο θα καταχωρουνται αυτόματα όλες οι κινήσεις και οι δραστηριότητες του ανθρώπου-αριθμού αλλά θα "αξιοποιούνται" με όποιο τρόπο θα επιλέξει το "πραιτώριο" ενώ μέσω δορυφόρου θα είναι πανεύκολο ακόμα και για τον πιο ηλίθιο χρήστη του συστήματος να εντοπίζει που βρίσκεται ανα πάσα στιγμή το "υποκείμενο-πολίτης".

Αν νομίζετε ότι σας περιγράφουμε εικόνες απο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας τότε δείτε τι γράφει σήμερα 17/6/2010 η "Ελευθεροτυπία" στην σελ. 42:

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ "ΟΡΓΑΝΟ" ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ
Του Χρήστου Ζέρβα


Όλες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες. Οι χώρες της ΕΕ ετοίμασαν πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους "όργανο", μέσα απο το οποίο παίρνει "σάρκα και οστά" το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην ιστορία. Με πρόσχημα την ασφάλεια, οι κοινωνικοί αγώνες , μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο στόχαστρο των μηχανισμών καταστολής.

...Η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ακόμη και σε μη βίαια κινήματα, όπως το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!
Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές, πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις, επισκέψεις και συνομιλίες στο ίντερνετ , ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων, ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες,όπως μηνύματα και e-mail και απόψεις των υπόπτων (σημ. "Κλασσικοπερίπτωσης": Θυμίζουμε ότι με την "Συνθήκη Σένγκεν" καταργήθηκε και θεσμικά το τεκμήριο της αθωοτητας και πλέον για τις αρχές κάθε πολίτης θεωρείται "ύποπτος") θα αποτελέσουν την "πρώτη ύλη" για το νέο "σαφάρι" που στήνουν οι αρχές ασφαλείας κατά όσων θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη.

Είναι προφανές όλα αυτά προϋποθέτουν τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών και σίγουρα τη διενέργεια μαζικών υποκλοπών σε τηλέφωνα και ίντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο όγκος των ζητουμένων πληροφοριών.
"Στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αποκάλυψε η Μ.Κ.Ο προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων "statewatch" η αξιολόγηση των στοιχείων αυτών θα οδηγήσει αυτόματα σε "τακτική επιχειρησιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων"....
Είναι ενδεικτικό ωστόσο ότι στο ίδιο κείμενο η Ε.Ε εκτός του όρου "βίαιη ριζοσπαστικοποίηση" χρησιμοποιεί και απλώς τον όρο "ριζοσπαστικοποίηση", σαν να πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται η ενοχοποίηση συλλήβδην όλων εκείνων τους οποίους οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης!
Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση, ο όρος "αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να αποτελεί μια γενική σύλληψη", η οποία καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται στο "status quo".

Η "Κλασσικοπερίπτωση" και αρκετά άλλα ιστολόγια που εδώ και χρόνια καταγέλλουν τον υπονομευτικό και αντίχριστο ρόλο των νεοταξικών δυνάμεων, όπως αντιλαμβάνεσθε θα θεωρηθούν "υποπτοι" και δεν θα εκπλαγούμε αν στο μέλλον μας κυνηγήσουν σαν τα σκυλιά.
Μέχρι τότε και όσο μας δίνει ο Θεός δύναμη δεν θα πάψουμε να γράφουμε εναντίον όλων εκείνων των δυνάμεων που με κάθε μέσο προσπαθούν να αναιρέσουν το αληθινό νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής.
Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε το γεγονός ότι το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου του πολίτη έχει ως βάση λειτουργίας του "συμπτωματικά" τον αριθμό-κλειδί 666.

πηγή ΚλασσικοπερίπτωσηShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.