Τελευταίες αναρτήσεις

4 Δεκεμβρίου 2009

Τουρκική μειονότητα στην Σάμο ανακάλυψαν οι Τούρκοι!!! Προκλητικά προδοτική η στάση του νομάρχη Σάμου.


Επικίνδυνες μεθοδεύσεις γίνονται εδώ και καιρό, όπως γνωρίζετε όλοι. Μεθοδεύσεις που γίνονται χωρίς να έχουμε ερωτηθεί ποτέ από αυτούς που μας κυβερνούν, αλλά τις οποίες όλοι μας βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή και, ακόμη χειρότερα, θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον.

Πριν λίγες μέρες και τυχαίως, υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Aksam», το οποίο έκανε αναφορά στην Σάμο ως προορισμό τούρκων τουριστών. Ανάμεσα στις αμέτρητες και δυσφημιστικές ανακρίβειες (όπως ότι όλοι στις παραλίες είναι γυμνοί- κάτι που ήταν και ο τίτλος του άρθρου- και ότι τα φαγητά παντού είναι απαίσια και κανείς δεν μιλάει αγγλικά στο νησί), υπάρχει κάτι ανησυχητικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την μεθοδικότητα των «γειτόνων» και το πώς χρησιμοποιούν δημοσιογράφους για να πετύχουν τις διεκδικήσεις τους σε βάρος της χώρας μας (δες Ίμια). Στο τέλος του άρθρου γίνεται αναφορά σε ένα χωριό Καραβέλι, το οποίο παρακινούνται να επισκεφτούν οι Τούρκοι, αφού εκεί λέγεται ότι οι κάτοικοι μιλούν τουρκικά.

Αναλογιζόμενοι τις κινήσεις των «καλών» μας γειτόνων για αναγνώριση μειονοτήτων σε Ρόδο και Κω, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι ψήνεται εδώ.
Συνδυάστε και το γεγονός ότι οι τούρκοι δουλέμποροι που συλλαμβάνονται να μεταφέρουν λαθρομετανάστες καθημερινά από τα Μικρασιατικά παράλια, ζητούν να επισκεφτούν το τουρκικό προξενείο (δεν υπάρχει στη Σάμο), λέγοντας ότι τους δίνουν τις οδηγίες να ζητούν επιμόνως να δουν τον πρόξενο και ότι οι Έλληνες θα τους πουν ψέματα πως δεν υπάρχει, και έχετε έτοιμη την συνταγή για μια καλή σούπα που αρχίζει να μαγειρεύεται.

Όμως, οι επικίνδυνες μεθοδεύσεις δεν αφορούν τις κινήσεις των τούρκων, τις οποίες γνωρίζουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Αφορούν τα δικά μας «μπουμπούκια», που βρίσκουν κάθε τρεις και λίγο την ευκαιρία να προάγουν την «ελληνοτουρκική φιλία», υπονομεύοντας πολλές φορές τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος. Ένα τέτοιο «μπουμπούκι» είναι και ο, προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ, νομάρχης Σάμου, Μανώλης Κάρλας. Δεν πρόλαβε να βγει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός και αμέσως ανέλαβαν δράση με μεγαλύτερη θέρμη οι υποστηρικτές της πολιτικής του με την Τουρκία.

Σε επιστολή του ο νομάρχης Σάμου προς τον πρωθυπουργό, ζήτησε την «διοργάνωση μιας εκδήλωσης που θα διοργανωθεί στα στενά της Μυκάλης, όπου από εκεί ελληνικές βάρκες θα συναντηθούν με τουρκικές και θα «χτίσουν» μια γέφυρα ειρήνης με την αντίθετη πλευρά της Τουρκίας»! Ο νομάρχης τόνισε στον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών (να μην ξεχνιόμαστε) ότι η νομαρχία Σάμου έχει την επιθυμία να προσεγγίσει και να συμβάλλει στην «ελληνοτουρκική φιλία». Το χειρότερο; Ο νομάρχης στην ίδια επιστολή επικαλείται την σύμφωνη γνώμη του Τούρκου επάρχου (μυστική διπλωματία;) αλλά και... όλων των Σαμίων!

Αλλά να μην απορούμε. Όλοι οι Έλληνες συμφωνούν με την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια, όλοι συμφωνούν στο Ευρωσύνταγμα, όλοι συμφωνούν σε νέο σχέδιο Ανάν, όπως όλοι συμφωνούσαν να μπούμε στην ΟΝΕ και να αντικαταστήσουμε την δραχμή με το ευρώ και πάει λέγοντας. Και έχουν αυτοί που κυβερνούν την συμφωνία μας για δεδομένη, καθώς αντιδράσεις δεν φαίνονται από πουθενά και για τίποτα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον της πατρίδας μας, που με τόσο κόπο και αίμα εξασφάλισαν οι πρόγονοί μας για μας και τα παιδιά μας. Ως πότε θα τους αφήνουμε να αποφασίζουν για μας;

Μάρκος Φαραΐσκος
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"
από το Ελλήνων ΑφύπνισηShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.