23 Φεβρουαρίου 2020

Ο κορωνοϊός μια «ανάσα» από την πόρτα μας! Λάβετε τα μέτρα σας και μην περιμένετε το ανίκανο και προδοτικό κράτος να σας σώσει...

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιταλία να έχουν ξεπεράσει, πλέον, τα 130, η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να λάβει έκτακτα μέτρα στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, όπου και διεξάγονται εμπορικές συναλλαγές με τα λιμάνια της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, και με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα του νέου κορωνοϊού, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) «συνεχίζει τις στοχευμένες ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επισκεπτών από τρίτες χώρες στις πύλες εισόδου τις χώρας, με την έκδοση νέων φυλλαδίων και αφισών για αεροδρόμια και λιμάνια».

Παράλληλα, σύμφωνα, πάντα, με το Υπουργείο Υγείας: «Την προσεχή Πέμπτη στον Πειραιά, διεξάγεται εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με το EU Healthy Gateways, με τίτλο “Μέτρα δημόσιας υγείας στις πύλες εισόδου και στα μέσα μεταφοράς (πλοία, αεροπλάνα)”». 

Καθημερινή επικοινωνία – επικαιροποίηση οδηγιών 

Θορυβημένες από την έξαρση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη γειτονική μας χώρα, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) «για την εκτίμηση της κατάστασης διεθνώς», όπως αναφέρεται. 

Καθημερινή, εξάλλου, είναι και η επικαιροποίηση όλων των οδηγιών, καθώς τα επιδημιολογικά κριτήρια του ορισμού κρούσματος, όπως αναφέρεται αλλάζουν με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που προκύπτουν και τις οδηγίες των ειδικών λοιμωξιολόγων.

Τονίζεται τέλος ότι «όλες οι υγειονομικές αρχές της χώρας – νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ – βρίσκονται σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα».
 

Ακυρώθηκε το καρναβάλι της Βενετίας.

Τα κρούσματα στην Ιταλία έχουν φτάσει, πλέον, τα 150, με τρεις θανάτους να έχουν ανακοινωθεί μέχρι και σήμερα -ενός άνδρα 78 ετών από την περιφέρεια Βένετο, ο οποίος είχε βεβαρημένη κατάσταση υγείας, μιας γυναίκας 75 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Λόντι, στη Λομβαρδία και μιας ακόμη γυναίκας που ζούσε στην Κρεμόνα της βόρειας Ιταλίας- και με 26 από τους ασθενείς να βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων. 

Τα παραπάνω, όπως ήταν λογικό, οδήγησαν και στην ακύρωση των εκδηλώσεων που θα λάμβαναν χώρα κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του περίφημου Βενετσιάνικου καρναβαλιού, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι ιταλικές αρχές το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα τελευταία 24ωρα στη γείτονα χώρα πραγματοποιούνται εκατοντάδες εξετάσεις σε άτομα που ενδέχεται να ήρθαν σε επαφή με τους ασθενείς και αναμένονται το γρηγορότερο δυνατό τα σχετικά αποτελέσματα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου, απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος από τα χωριά και κωμοπόλεις στις οποίες σημειώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα, με ποινικές κυρώσεις να περιμένουν όποιον δεν σεβαστεί την εν λόγω απαγόρευση. 

Άσχημα τα νέα από Κίνα 

Παγκόσμιο τρόμο, εξάλλου, προκαλεί ο ισχυρισμός Κινέζων γιατρών ότι ο κορωνοϊός covid-2019, όχι μόνο μπορεί να κολλήσει και δεύτερη φορά τον ίδιο ασθενή, αλλά είναι και πολύ πιο θανατηφόρος! 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Taiwan News», επικαλούμενη γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του ιού στην Ουχάν, άτομα που γλίτωσαν, όταν αρρώστησαν από τον κορωνοϊό, πέθαναν τη δεύτερη φορά που τους «ξαναχτύπησε».

Οι γιατροί επισήμαναν ότι «είναι εξαιρετικά πιθανό να μολυνθεί κανείς για δεύτερη φορά» και εξήγησαν ότι τα φάρμακα που χορηγούνται στους αρρώστους είναι ιδιαίτερα τοξικά, με παρενέργειες για την καρδιά των ασθενών, που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε έμφραγμα. 

«Κάποιοι άνθρωποι ανάρρωσαν από την πρώτη μόλυνση χάρη στο ανοσοποιητικό τους σύστημα», εξήγησε ο γιατρός. Και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα που τους χορηγήθηκαν κατέστρεψαν τον ιστό της καρδιάς, συνεπώς τη δεύτερη φορά (που μολύνθηκαν) τα αντισώματα, όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά έκαναν χειρότερη την κατάσταση και οι ασθενείς πέθαναν από καρδιακή ανεπάρκεια». 

Την ώρα που ο υφυπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας Σου Νανπίνγκ ανακοίνωνε ότι το πρώτο εμβόλιο κατά του ιού είναι στα σκαριά και οι κλινικές δοκιμές του θα αρχίσουν τον Απρίλιο, οι γιατροί της Ουχάν προειδοποιούσαν ότι μπορεί να περάσουν ακόμη και 24 ημέρες από τη μόλυνση από τον covid-2019, για να εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα, και όχι 14, όπως θεωρείται μέχρι σήμερα! 

πηγή


ΣΧΟΛΙΟ


Μην πείτε ότι δεν προειδοποιηθήκαμε....
Ο πανικός που θα πέσει στην Ελλάδα μόλις αρχίσουν τα κρούσματα να αυξάνουν δεν θα έχει προηγούμενο...
Στην Ιταλία αποκλείονται πόλεις και διατάσσονται οι κάτοικοι να παραμείνουν στα σπίτια τους....
Ο θανατηφόρος ιός δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα και όπως φαίνεται οι Κινέζοι (που ως γνωστόν ψεύδονται σχεδόν για όλα ως κομμουνιστικό κράτος), ψεύδονται και γι αυτό...
Τα θύματα πρέπει να είναι εκατονταπλάσια από ότι μας λένε, αλλά ακόμα και την αλήθεια να λέγανε τα νεοταξίτικα ΜΜΕ της δύσης έχουν αναλάβει εργολαβικά να μας δουλεύουν ώστε το ιός να μας βρεί ευάλωτους και να μας ξεκληρίσει...
Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού....
Ετσι κι αλλοιώς τα μέλη τους σε μυστικές λέσχες και στοές είναι καλά προστατευμένα...


Οπως και να έχει τα ΜΜΕ με πρόσχημα το να μην "πέσει πανικός".... κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να προστατεύσουμε μόνοι μας τις οικογένειές μας.
Συνεπώς φίλοι μου θεωρώ ότι αν πέσει ο κοροναϊός στην Ελλάδα θα αδειάσουν τα Σούπερ μάρκετ, θα κλειστούν όλοι στα σπίτια τους και θα κλείσουν σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες (τουλάχιστον όσες δεν έχουν σχέση με την υγεία....) 
Δεν θεωρώ απίθανο αστυνομία και στρατός να περιπολούν μαζί με ασθενοφόρα στους δρόμους και στις πόλεις με τα κρούσματα να απογορευθεί η είσοδος και η έξοδος όπως και στην Ιταλία....


Αυτά που έχουμε δει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας θα τα δούμε μέσα στις ζωές μας....
Γι αυτό ειδικά όσοι έχετε μικρά παιδιά ετοιμαστείτε...
Μην περιμένετε άλλο....
Μετά θα είναι αργά και δεν θα προλαβαίνετε....

Παραθέτω δύο συνδέσμους με όσα θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας σε περίπτωση εκτακτης ανάγκης ΕΔΩ κι ΕΔΩ


Απόκαλυψη του Ιωάννου (Κεφ 6 στιχ 7-8)
Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. 8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ' αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς».
 Ερμηνεία
«Όταν το Αρνίο άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου όντος να λέει: ‘‘Έλα’’. Κοίταξα, και είδα ένα πρασινοκίτρινο άλογο· ο καβαλάρης του λεγόταν Θάνατος, κι από πίσω του ακολουθούσε ο Άδης. Τους δόθηκε η εξουσία να σκοτώσουν το ένα τέταρτο της οικουμένης με ρομφαία, με πείνα, με θανατικό και με τα θηρία της γης». 

Κλείνοντας αντιγράφω ένα απόσπασμα από το τελευταίο άρθρο του Δρ Κων. Βαρδάκα:

Εν ζωή ο άγιος γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα μας έλεγε: 
“Κάποιος πρέπει να σας πει πως δεν ζείτε σε όνειρο, ούτε σε εφιάλτη. Ζείτε μία πολύ άσχημη πραγματικότητα, που θα χειροτερέψει…” 
Στις 10 Οκτωβρίου του 2018 ρωτήσαμε σε ανύποπτο χρόνο και αρθρογραφήσαμε σχετικά: 
- Γέροντα, θα γίνει πόλεμος; 
Και λάβαμε την απάντηση: 
- Κάτι άλλο ΠΡΩΤΑ θα γίνει παιδί μου. 
Στις 8 Δεκεμβρίου πρωινές ώρες ήμερα Κυριακή (και για τις ΗΠΑ βράδυ Σαββάτου) κοιμήθηκε Οσιακά ο Άγιος Γέροντας Εφραίμ στην Αριζόνα στην Ιερά Μονή του Αγίου Αντωνίου της οποίας υπήρξε κτήτορας. 
Τι έγινε στις 8 Δεκεμβρίου του 2019; 
Σύμφωνα με την ιστορική καταγραφή και εξέλιξη του φονικού ιού. CNN: «το πρώτο κρούσμα κορωναϊού 8 Δεκεμβρίου του 2019»



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.