4 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΣΠΟΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Γράφει το σποράκι

     Αγαπητοί μου φίλοι (όπως σας θεωρώ…) έστω κι αν από σας δεν είχα ένδειξη πως "έκλεψα" ένα λεπτό απ' την σκέψη σας.. (την "πιάνω" κι από μακριά…) μόνο εσείς δεν με "πιάνετε" για να με "φυτέψετε" μόνιμα κοντά σας… και είναι το παράπονό μου. Θα μου άρεσε ενίοτε να έχω από σας μια ιδέα… ότι δεν είμαι ανύπαρκτο και άκαρπο στα… χωράφια της σκέψης σας… μήπως κερδίσω το ενδιαφέρον σας και γίνω  ΥΠΑΡΚΤΟ!
     Φίλοι -για μένα- να που τελείωσε το καλοκαίρι με τις φοβερές ζέστες του κι επανερχόμαστε στα… φυτεμένα μας. Εσείς στην ζωή σας κι εγώ στην δική μου, που είναι… ποια είναι, θυμάστε; Η "αθέατη" έστω εμφάνισή μου στα προβλήματά σας με την συμπαράστασή μου… Κι αν σας τρέλανε η ζέστη, κι αν σας συσκότισαν οι τρομακτικές αναταράξεις του πλανήτη, κι αν σας τρομάζει το μέλλον της κατοχικής πατρίδα σας… κι αν δεν βλέπετε φως στο τούνελ… σας συνιστώ να ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ! 
     Το "φυτεμένο" σποράκι της χειμωνιάτικης συντροφιάς σας αποφάσισε να επιστρέψει, για να σας υπερασπιστεί! Να είστε ψύχραιμοι λοιπόν και να μην χάνετε την πίστη σας στην πατρίδα σας, γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της από σας εξαρτάται. Ο χρόνος είναι υπέρ σας… γιατί οι "δυνάστες σας" προσκρούουν στο ανυπέρβλητο τοίχος της ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗΣ των Ελλήνων και στέκονται πανικοβλημένοι! Τώρα αντιλαμβάνονται πως με την προπαγάνδα και τις οικονομικές απειλές δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό του ΕΛΛΗΝΑ. Τα σχέδιά τους για εξαφάνιση της ΦΥΛΗΣ σας απέτυχαν κι έρχεται η δική τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ! 
     Να' στε σίγουροι φίλοι μου πως ούτε τα προδοτικά λαμόγια αλλά ούτε και τα σατανικά αφεντικά τους έχουν μέλλον στην Ελλάδα των ένδοξων προγόνων των σημερινών Ελλήνων. Αυτών που γεννήθηκαν στα ιερά χώματά της (ας ήμουνα κι εγώ ένας απ' τους τυχερούς ΕΛΛΗΝΕΣ…). Και σας το διαβεβαιώνει ένα ανυστερόβουλο σποράκι, που αγάπησε την χώρα σας κι εσάς, και καίγεται η ψυχή του (και βέβαια έχει…) να σας βλέπει να υποφέρετε… Γι' αυτό φυτεύτηκα πάλι εδώ, για να σας θυμίσω τα μηνύματα με τα οποία σάς αποχαιρέτησα. Αν θέλετε να λάβει χώρα "ζωντανά" στην ΧΩΡΑ σας η αποκαλυπτική προόρησή μου… αποκωδικοποιείστε την συμβουλή μου: 

"GREECE ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…
"ΕΛΛΑΣ" ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ"

ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 

     Τα καταχθόνια σχέδια των επίδοξων εξουσιαστών της Ανθρώπινης Φυλής ανατρέπονται αιφνιδίως απ' τις Δυνάμεις του Φωτός. Τα βαριά σύννεφα που κάλυπταν τον ουράνιο θόλο επισκιάζοντας το ΜΑΤΡΙΞ, διαλύονται κι εκτροχιάζονται στο χάος του Σύμπαντος. Η εικονική πραγματικότητα απώλεσε το αντίκρισμά της στο ανθρώπινο γένος. Η απειλή της παγκόσμιας δικτατορίας παρήλθε ανεπιστρεπτί. Η μαύρη απελπισία που έσφιγγε τις ψυχές των ανθρώπων, εξανεμίστηκε. Οι παράλογες βλέψεις των λαθρο-εποίκων της γης δεν γίνονται πια  αποδεκτές απ' τους νόμιμους και φυσικούς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της.
     Στο παραπέντε της επιτυχίας τους τα βλοσυρά πρόσωπα των μισάνθρωπων παραλίγο επικυρίαρχων… αποσυντίθενται κι ενδύονται αύτανδρα την φυσική μορφή τους. Η πραγματική εικόνα τους ήδη αποκαλύφθηκε και η παρουσία τους πάνω στην γαία έχασε το νόημά της. Το ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ τους εις βάρος της ανθρωπότητας μοιραία κι απρόβλεπτα σκάλωσε στον αστάθμητο παράγοντα. Εκεί που χαίρονταν για την σίγουρη επιβολή τους πάνω στην Ανθρώπινη Φυλή… ξάφνου  σκοντάφτουν μπρος σ' ένα απόρθητο φρούριο, που τους αναγκάζει να τραπούν σε άτακτη φυγή προς το ΔΙΑΣΤΗΜΑ! 
     Η μοιραία Τρίτη Πράξη κλείνει ανεπιστρεπτί την ΑΥΛΑΙΑ στους συγγραφείς του μακάβριου θεατρικού έργου. Το ιστορικό ξενοδοχείο ΕΛΛΑΣ φαντάζει σαν οφθαλμαπάτη στις ατέρμονες επιδιώξεις τους, όπως η ΟΑΣΗ στον ναυαγό της ερήμου. Ο δυναμικός ξενοδόχος - που δεν λογάριαζαν - υπερασπίζεται αγέρωχος την ιδιοκτησία του, μπρος στην προαιώνια άτρωτη ΠΥΛΗ του. Ένας μοναχικός πολεμιστής του Φωτός ενάντια στις πάνοπλες δυνάμεις του Σκότους, αποτρέπει την λεηλασία κι εκσφενδονίζει τα άνομα σχέδιά τους στο αχανές ΣΥΜΠΑΝ! 
     Το θεϊκό σχέδιο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ των λαών εφαρμόζεται. Αισιόδοξα μηνύματα γίνονται αντιληπτά απ' την Ανθρώπινη Φυλή. Η Φύση ανασταίνεται και δημιουργεί συνθήκες ειρηνικής διαβίωσης των πλασμάτων της. Το ΔΩΡΟ του δημιουργού για την απαλλαγή του πλανήτη απ' τις διαστημικούς εισβολείς γίνεται αποδεκτό απ' την Ανθρωπότητα με ανακούφιση. Οι σάλπιγγες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ηχούν σ' όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ!
GREECE ΕΠΩΛΗΘΗ - ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗ!

Το σποράκι 
(της Μαίρης Καρά)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.