6 Αυγούστου 2014

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους αντιρρησίες συνείδησης. Κομμένη η σύνταξη για όσους δεν δέχονται το ΑΜΚΑ...

Αντιμέτωπος με την οικονομική εξαθλίωση βρίσκεται ένας στρατιωτικός Ε.Α., από τα Χανιά, καθώς, σύμφωνα με ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών που κατέθεσαν οι Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, η άρνησή του να καταχωρηθεί στο μητρώο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, σήμανε την διακοπή της καταβολής της σύνταξής του. 

Οι δύο πολιτικοί αναφέρουν ότι ο ασφαλισμένος κατέθεσε σχετικές αιτήσεις προς την αρμόδια ΔΟΥ, οι οποίες ουδέποτε απαντήθηκαν, ενώ καλούν να δοθεί άμεση και οριστική λύση σε όλες τις ομοειδείς περιπτώσεις.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών, σε απάντησή του προς τους Βουλευτές αναφέρει ότι ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι υποχρεωτικός για την είσπραξη συντάξεων, ενώ για τις περιπτώσεις των "αντιρρησιών συνείδησης", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει παραπέμπει σε σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία απαγορεύει τη χορήγηση συντάξεων σε μη κατόχους ΑΜΚΑ. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΣΧΟΛΙΟ

Είδατε λοιπόν την διαφορά αντιμετώπισης από τους "δημοκράτες" νεοταξίτες των δύο περιπτώσεων...
Αναφέρομαι στους αντιρρησίες συνείδησης...

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά με την αντιπατριωτική στάση τους να μην υπηρετούν την πατρίδα και να μην πιάνουν όπλο, προστατεύονται από τους νόμους που ψήφισαν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί... με εναλλακτικές κοινωνικές θητείες κι άλλα κουραφέξαλα...

Φυσικά όπως είχε πει κάποιος πατριώτης "εφόσον ο Ιεχωβάς δεν θέλει να σηκώσει όπλο και να υπερασπιστεί την πατρίδα μου, και την δική του και την δική μου οικογένεια σε περίπτωση πολέμου, τότε κι εγω δεν αισθάνομαι καμία υποχρεώση να προστατέψω την δική του... Οταν λοιπον πάρει φωτιά το σπίτι του Ιεχωβά γιατί ο πυροσβέστης να πάει να το σβήσει;.. Οταν τον ληστεύουν γιατί να τρέξει η αστυνομία κ.ο.κ....

Και εντέλλει γιατί ένα κράτος που δεν το παραδέχεται ο Ιεχωβάς και φτύνει την σημαία του να κάνει κάτι γι αυτόν;

Κι εδώ τι έχουμε λοιπόν;

Ενα Ελληνα στρατιωτικό ε.α. που υπηρέτησε την πατρίδα να μένει χωρίς σύνταξη επειδή αρνήθηκε να λάβει τον νεοταξίτικο ΑΜΚΑ που κάποια "προοδευτικά" σιχάματα έφεραν κι επέβαλαν διά νόμου στην Ελλάδα μας...
Και φυσικά τα προδοτικά σιχάματα αυτά, σιγά μην ενδιαφέρονταν να ψηφίσουν νόμο που να προβλέπει την προστασία όσων πολιτών ελεύθερα θα επέλεγαν να μην δεχθούν τον ΑΜΚΑ για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως...

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε δεχθεί τον ΑΜΚΑ για εμάς και τα παιδιά μας, γιατί ίσως εμείς να είμαστε πιο αδύνατοι στην πίστη ή στην αγάπη για την πατρίδα...
Αλλοι από εμάς μπορεί να χλευάζουν τους ανθρώπους αυτούς που αρνούνται πεισματικά την αποδοχή του ΑΜΚΑ και να τους αποκαλούν γραφικούς (φυσικά η ιστορία θα αποδείξει τελικά ποιος είχε δίκιο)... Ομως αδέρφια οφείλουμε να φερθούμε πατριωτικά, ελληνικά και πρωτίστως αληθινά δημοκρατικά και να υπερασπιστούμε κι αυτούς τους αδερφούς μας...

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η φασιστική νοοτροπία του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" για την ζωή σου...
Κάποτε επί επταετίας οι δικτάτορες χρησιμοποιούσαν την φράση αυτή και επενέβαιναν σε διάφορα οικονομικό-κοινωνικά θέματα διακυβέρνησης της χώρας και τότε όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι προδότες του σήμερα τους κορόϊδευαν και τους έλεγαν φασίστες...
Από εκείνα όμως τα "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" κανείς Ελληνας δεν αναγκαζόταν να τρώει από τα σκουπίδια...

Σήμερα οι απείρως μεγάλυτεροι φασίστες της νέας Τάξης με ολόϊδια "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" επεμβαίνουν στην ζωή μας (χωρίς υποτίθεται να χρησιμοποιούν αυτήν την φράση) και οδηγούν έναν λαό με τους νόμους και τις διατάξεις τους στην πείνα και την εξαθλίωση.

Ζούμε περίεργους καιρούς αδέρφια... (τό έχω πει πολλές φορές)

Επειδή βλέπουμε να κυματίζει η γαλανόλευκη στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως και στον Λευκό Πύργο, έχουμε την εντύπωση πως η χώρα μας έχει εθνική ανεξαρτησία... αλλά δεν έχει.

Επειδή νομίζουμε ότι έχουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, θεωρούμε ότι ψηφίζονται δημοκρατικοί  και συνταγματικοί νόμοι υπέρ του λαού μας.... αλλά δεν είναι έτσι.

Επειδή βλέπουμε μερικοί από εμάς, αυτό το ξένο νόμισμα στο πορτοφόλι μας νομίζουμε ότι συμμετέχουμε ισότιμα σαν χώρα σε έναν μεγάλο οικονομικό συνασπισμό... αλλά ούτε αυτό είναι έτσι...

Επειδή γύρω μας βλέπουμε ακόμα περισσότερους Ελληνες από ξένους έχουμε την ψευδαίσθηση ότι όσα λένε για ξένη ισλαμική εισβολή εκατομμυρίων στην πατρίδα μας είναι απλά συνομωσιολογίες... αλλά κι αυτό είναι ψέμα...

Οφείλουμε να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά...




Share

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἆραγε πότε (ἄν ποτέ) θά ξυπνήσουμε καί θά ποῦμε ΟΧΙ στήν βρωμερή ΝΤΠ καί στά λαμόγια πού τήν ὑπηρετοῦν πιστά, ἤτοι πολιτικοί καί θρησκευτικοί «ἡγέται», ψευδο-διανοούμενοι (καθηγηταί Πανεπιστημίων κ.ἄ.), ψευδο-δημοσιογράφοι κ.λπ.; Αὐτή ἡ εἴδησις καί τό ἐξαιρετικό σχόλιο τοῦ Θάνου δείχνουν πόση ἀσυνέπεια καί προδοσία ἀνεχόμεθα! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.