21 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;

Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.

Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:

Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.

Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.

Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το "Ελληνικό" (κατ' όνομα) κράτος.

- Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους;

- Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;

Οι τρεις ανήλικοι μαθητές ΔΕΝ πέταξαν πέτρες, ούτε έσπασαν μαγαζιά, ούτε πέταξαν μολότοφ ούτε στοχοποίησαν "μπάτσους" στο Indymedia.Αγωνίστηκαν για να προασπίσουν την πατρίδα τους από ντόπιους και ξένους επιβουλείς.

Ποιος όμως τους πρόδωσε;;;

Επιτρέψτε μας μερικούς συνειρμούς:
Απέκτησαν άραγε ξαφνικά τόσο αξιόλογα στελέχη στην ΕΛ.ΑΣ.;
-Μάλλον ΟΧΙ.

Οι Έλληνες hackers έκαναν ένα και μοναδικό λάθος.
Πίστεψαν στο παγκοσμιοποιημένο κίνημα των anonymous (στους οποίους απεύθηναν κάλεσμα για συστράτευση:
http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/ghs.html ):

Κάποιος ρουφιάνος των anonymous έκανε τη δουλειά του...
Οι anonymous -πιθανόν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.- προέτρεψαν την GHS να κάνει το χτύπημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μάλιστα το χτύπημα να γίνει ως anonymous.

Στα 3 χρόνια παρουσίας της GHS με δεκάδες χτυπήματα παντού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναφορά από Ελληνικά ΜΜΕ στην Greek Hacking Scene.
Το χτύπημα όμως στο Υπ.Δικαιοσύνης ως anonymous, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ παντού και ήταν η 1η φορά που ΟΛΑ τα κανάλια έπαιζαν το χτύπημα τους ΔΙΑΡΚΩΣ. Σύμπτωση;;;

Και στη συνέχεια υπήρξε η δημόσια "αποκήρυξη" των anonymous εναντίον της παρουσίας Ελληνικής σημαίας!!

Πόσο ύπουλα τελικά χτυπάνε πάντα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και πόσο επικίνδυνα είναι τα παγκοσμιοποιημένα κινήματα.

Δείτε τώρα και την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που αντί για hackers, αποκαλεί τους ανήλικους πατριώτες μαθητές διαρκώς crackers.

Πείτε μας κύριε Σφακιανάκη:
  • Πότε έκανε οικονομικές απάτες η GHS;
  • Πότε εισέβαλε σε τραπεζικούς λογαριασμούς η GHS, πότε μετέφερε χρήματα, πότε εκβίασε για να πετύχει οικονομικά ανταλλάγματα;
  • Πως είναι δυνατόν την αγάπη για την πατρίδα να την αποκαλείτε "cracking";;;
Οι δεκάδες επιθέσεις σε Σκοπιανά και Τουρκικά κυρίως site -που γινόταν συνήθως ως αντίποινα για αντίστοιχες επιθέσεις Τούρκων και Σκοπιανών hacker σε Ελληνικές Ιστοσελίδες, επιβεβαιώνουν το απόλυτα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ υπόβαθρο των πράξεών τους.
Είναι λοιπόν HACKERS και όχι CRACKERS όπως υποτιμητικά επιμένετε να τους αποκαλείτε.

Τους στήσατε πιθανώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ την παγίδα -μέσω των anonymous- και έκαναν αυτό που τους υποδείξατε.

Όλα ήταν πιθανόν σχεδιασμένα από ΕΣΑΣ τους ίδιους.
Και τώρα περηφανεύεστε για το "κατόρθωμά" σας.
Ότι ακριβώς έκανε προχθές και το FBI που εφοδίασε Μαροκινό με εκρηκτικά για να τον συλλάβει στη συνέχεια ως τρομοκράτη.

Για μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει Έλληνες πατριώτες.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μαθητές.
Συγχαρητήρια κ.Σφακιανάκη ... μπορείτε να είστε περήφανος για το "κατόρθωμά" σας.

πηγή Αντιπαρακμή




Share

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Θάνο,
πραγματικά κάνανε λάθος πού χτύπησαν τό ὑπουργεῖο. Τό σπουδαῖο σημεῖο τοῦ ἄρθρου, εἶναι γιατί μέχρι τώρα δέν μίλησαν ΕΛΜΕ καό ΟΛΜΕ.

bilsot είπε...

Δεν με εκπλήσει.
Είναι ίδιον της CIA και όσων έχει για παρακλάδια, να στήνει καταστάσεις και μετά να βγαίνει κι από πάνω.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...
Από Ιράκ και χημικά του ...συχωρεμένου Σαντάμ,
μέχρι Αραβικές και έγχρωμες άνοιξες,
και πιο πριν δημοκρατίες μπανανίες στη Λατινική Αμερική,
δολοφονίες, εκβιασμούς , απαγωγές, λαδώματα, όλες οι καλές πράξεις στη διάθεση του ενός συμφέροντος, την καταπίεση!
Χτυπήματα σε τέτοιες υποθέσεις ηλεκτρονικής άμυνας έθνους από πολίτες είναι λίγο γνωστά στον πολύ κόσμο, όχι άγνωστα σ' αυτούς που ενημερώνονται από εναλλάκτικές πηγές πληροφόρησης.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.