13 Νοεμβρίου 2010

Καταπληκτικές αλλά και συγκλονιστικές εικόνες από το ηφαίστειο Μεράπι στην Ινδονησία.

Παρακάτω θα βρείτε στοιχεία για τις φονικότατες εκρήξεις του ηφαιστείου Μεράπι (έχει ύψος 2.914 μέτρα -όσο κι ο Ολυμπος- και βρίσκεται στην νήσο Ιάβα) στην Ινδονησία. Εκρήξεις που στοίχησαν την ζωή σε 191 ανθρώπους μέχρι την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και την εκκένωση τεραστίων εκτάσεων γύρω από το ηφαίστειο.
Επίσης προς ενημέρωση των φίλων αναγνωστών σας παραθέτουμε συγκλονιστικές φωτογραφίες αλλά και λινκ στο οποίο μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία όσοι ενδιαφέρεστε.

Βλέπετε μπορεί εμείς εδώ να ψάχνουμε λύσεις στα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία και την πατρίδα μας αλλά κάποιοι συνανθρωποί μας προσπαθούν απλά να επιβιώσουν στο έλεος των φυσικών φαινομένων......

Νέα έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (Τετάρτη 3 Νοεμβρίου) στο ηφαίστειο Μεράπι, πολύ πιο ισχυρή από εκείνη που στοίχισε τη ζωή σε 36 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που οδήγησε στην επέκταση της απαγορευμένης ζώνης γύρω από το ηφαίστειο αυτό της Ινδονησίας, ανακοίνωσαν οι αρχές. "Η έκρηξη συνεχίζεται. Είναι πολύ πιο ισχυρή από τις δυο προηγούμενες", δήλωσε ο Σουμπάντριο, ένας από τους ηφαιστειολόγους που παρακολουθούν την εξέλιξη της δραστηριότητας του ηφαιστείου, αναφερόμενος στις εκρήξεις που σημειώθηκαν στις 26 και 30 Οκτωβρίου.

Οι αρχές αποφάσισαν αμέσως να επεκτείνουν στα 16 χλμ, αντί στα 10 χλμ που ήταν ως τώρα, τη ζώνη η οποία θα πρέπει να εκκενωθεί.

Περίπου 70.000 άνθρωποι φιλοξενούνται ήδη σε προσωρινά κέντρα κυρίως κοντά στη Γιογκιοκάρτα, μια μεγάλη πόλη 25 χλμ από το Μεράπι.

Το ηφαίστειο βρίσκεται στο μέσον μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής στο κέντρο της νήσου Ιάβα. Εκρήξεις σημειώνονται κάθε τέσσερα με πέντε χρόνια, ρυθμός αργός για ηφαίστειο. Περίπου 70 εκρήξεις έχουν σημειωθεί στο ηφαίστειο αυτό από τα μέσα του 16ου αιώνα, ορισμένες από τις οποίες υπήρξαν καταστροφικές, όπως το 1930 (1.400 νεκροί) και το 1994 (60 νεκροί).

AΠΕ

από τις Ειδήσεις ΕΡΤ

Μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες στο Boston.com
Παρακολουθείστε και 2 βίντεο του ΥouTube από το δίκτυο RT.






Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αιμοδιψής και αιμοβόρος ο θεός σου κύριε Θάνο, αφού "δημιούργησε" τη ζωή για να την πυρπολεί στη συνέχεια και να διασκεδάζει.
Αυτός δεν είναι θεός. ο Νέρωνας είναι. Ή μήπως δεν υπάρχει θεός και τα φαινόμενα αυτά δεν είναι παρά φυσικά φαινόμενα που χρειάζονται μιά κοινωνία χωρίς παπδαριά και καπιτάλες για να αντιμετωπιστούν με τρόπο που να μην χάνονται ζωές;
Δεν λες στον Πιπερόπουλο να μας εξηγήσει αυτές τις ψυχολογικές διαστροφές του θεού σας.

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΆΤΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΣΥΛΛΟΓΆΤΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ,
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
________________________________

Επανάσταση ρασοφόρων για την κάρτα πολίτη και αποπομπή από την εκκλησία όσων την παραλάβουν.



Στην εκπομπή του ALTER εδώ και τώρα προβλήθηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο οι ρασοφόροι επαναστατούν και όχι μόνον καλούν τους Έλληνες να μην παραλάβουν την κάρτα πολίτη διότι περιέχει προσωπικά δεδομένα αλλά τους απειλούν ότι όσοι την παραλάβουν θα τεθούν εκτός εκκλησίας.

Κάποτε έκαναν το ίδιο και με την συλλογή υπογραφών για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Μια από εκείνες τις υπογραφές δυστυχώς ήταν και η δική μου λόγω άγνοιας του τι κρυβόταν πίσω από αυτήν την κίνηση όταν οι ρασοφόροι χρησιμοποίησαν και την δική μου υπογραφή για επίδειξη ισχύος και την δημιουργία του παρακράτους τους αφού και εγώ σαν Ελληνόπουλο μεγάλωσα με το ιερό τρίπτυχο « πατρίς – θρησκεία – οικογένεια ».

Γιατί σαν αντιπρόσωποι του Θεού και Άγιοι όπως αυτοαποκαλούνται όχι μόνον δεν επαναστατούν για το εμπόριο παιδιών ( ένα από αυτά παραλίγο θα ήταν και το παιδί μου ) , διακίνησης ναρκωτικών και πορνείας ( οι μαρτυρίες έχουν δοθεί στην δικαιοσύνη ) στα ιερά τους ιδρύματα και δεν συμβάλουν στην αποκάλυψη, απομάκρυνση και παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων αν???????? δεν γινόταν όλα αυτά με την συναίνεση όλων!!!!!!!!!! ( ακόμη και τον πρώην αρχιεπίσκοπο ενημέρωσα με εξώδικο ) και αντιθέτως επιστράτευσαν όλους τους ισχυρούς εθελοντές!!!!!! ( Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, ίδρυμα SOS ) και ΜΚΟ που πίσω αυτές κρύβονται οι ίδιοι προκειμένου να κουκουλωθεί το παιδομάζωμα και εμπόριο των Ελληνόπουλων από την ίδια την εκκλησία που υποτίθεται τα προστατεύει????

Αυτά είναι τα προσωπικά δεδομένα για τα οποία αγωνίζονται και που δεν θέλουν να αναγράφονται?????????

Είναι άραγε προσωπικό τους δεδομένο η παρολίγον πώληση του παιδιού μου αλλά και του παιδιού της μάνας τα στοιχεία της οποίας κατέθεσα στην δικαιοσύνη που μου εκμυστηρεύτηκε ότι εκεί της πούλησαν το παιδί????

Χρησιμοποίησαν το εγκληματικού!!!! Περιεχομένου επάγγελμά μου ( ΝΑΥΤΙΚΟΣ ) και την ηλίθια υπογραφή μου με την οποία δήλωσα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Χριστιανός για να μου πουλήσουν το παιδί.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Είναι όμως γνωστά και σε πολλά ΜΜΕ και κανείς δεν μπόρεσε να ακουμπήσει αυτό το θέμα.

Αν κάποιος δικαστικός λειτουργός ή ΜΜΕ θελήσει να ασχοληθεί με αυτά που προανέφερα είμαι στην διάθεσή του.

Με εκτίμηση προς κάθε αναγνώστη,




ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

6944346170

thomaskantarelis@yahoo.com

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κύριε Ανωνυμε 02.05 που "συλλογασε ελευθερα και καλά" Ο Νερωνας ήταν ανθρωπος και έσφαζε Χριστιανούς...κι εκαψε την Ρωμη.
Και οι κακόμοιροι νεκροί του ηφαιστείου αν το ψαξεις καλα θα δεις ότι την ζωή τους την χανουν απο ανθρωπινα σφάλματα....
Γιατι μη μου πεις ότι στην συγχρονη (αγαπημενη σου ) εποχή δεν είχαν προειδοποιειθεί έγκαιρα αυτοί ή η κυβέρνησή τους για την επικείμενη φονική εκρηξη του ηφαιστείου;

Και εν πάση περιπτώσει ο Θεός γνωριζει γιατι πράττει ότι πράττει και γιατι επιτρέπει ότι επιτρέπει....
Η ανοησία είναι να νομίζουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει.
Ψαχνουν δημιουργό στην παραμικρότερη βλακεία και όχι στην απεραντοσύνη του θαυμασίου συμπαντος.
Μάλλον καποιοι άλλοι χρειάζονται λοιπόν εξετασει από τον Πιπερόπουλο.....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε ΘΩΜΑ κακως βαζεις το τηλεφωνό σου στο ιντερνετ. Αλλα προφανως μεγαλο παιδί είσαι και εχεις πληρη επίγνωση κι ευθυνη των πραξεών σου....

Οι καταγγελία σου γαι την απόπειρα πουλήματος του παιδιού σου έχει σημασία και εφόσον εχει απιληφθεί η δικαιοσύνη ας ελπίσουμε ότι θα πραξει το καθηκον της γι αυτην την λυπηρή και εγκληματική πράξη. Αν και πρεπει να σου πω ότι δεν πολυκαταλαβα που εμπλέκεται η υπογραφή σου για το δημοωήφισμα που ζητούσε η εκκλησία με την όλη ιστορία.

Τωρα οσον αφορά το θεμα της Καρτας.
Καταρχήν η δηλωση διαφόρων εκκλησιαστικών ή εξωεκκλησιαστικών παραγόντων ότι όποιος πάρει την Καρτα θα τεθει εκτός εκκλησίας με βρίσκει καθετα αντίθετο.
Κανεις χριστιανός δεν μπορεί να βρεθει εκτός εκκλησίας επειδή θα πάρει μια καρτα αορίστου περιεχομένου. Ναι είναι προάγγελος των εσχατων καιρών, Ναι είναι σημαδι αποκαλύψεως, Ναι είναι υποπτου προελευσεως και περειαχει προσωπικά δεδομένα.
Ομως ΔΕΝ είναι η καρτα του Αντιχρίστου (όχι ακόμα) και η Αποκαλυψη στην οποία κι εσυ πιστεύεις αφού όπως λες είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός, γραφει καθαρα ότι θα χασει την ψυχή του οποιος ενσυνείδητα πάρει το χαραγμα του Αντιχρίστου (συγκεκριμενου δηλαδη προσώπου). Αρα όλα τα άλλα είναι θεσεις εξωχριστιανικές. Ναι πρεπει να αντιδράσουμε. Ναι να μην δεχτουμε την Καρτα. Αλλα όχι να στείλουμε στο πυρ το εξωτερον γεροντακια και άλλους κακόμοιρους συμπολίτες μας που το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό κράτος υποδουλο της Νεας Ταξης θα τους υποχρεωσει να παραλάβουν...

Η συλλογή υπογραφών φιλε μου ήταν για το θρήσκευμα και η εκκλησία ζήτησε επίσημα από το ελληνικό κρατος με την ενυπόγραφη στηριξη 3 εκατομυρίων Ελλήνων να διενεργήσει δημοψήφισμα. Και με μια πρωτογνωρη φασιστική συμπεριφορά το καθεστως του Εβραίου Σημιτη το αρνηθηκε!!!!!! Φαντασου ότι η Ιταλία των 60 εκατομυριών κάνει δημοψήφισμα με 100.000 υπογραφες πολιτών!!!!

Το λαθος της Ιεραρχίας (κι οχι της Εκκλησίας που είμαστε όλοι εμεις) ήταν ότι δεν επέμεινε στο δημοψήφισμα και μετα την πτωση Σημιτη....

Ελπίζω να μην προδωσεις το ελληνικό τριπτυχο Πατρις Θρησκεία Οικογενεια για λανθασμενες ενεργειες ανθρωπων....

Ανώνυμος είπε...

Εκεί είσαι ακόμα φίλε στον Παπαδόπουλοο και στον Πατακό.
Για καθυστερημένος δεν μου φαίνεσαι, οπότε μάλλον πουλημένος στους αμερικανοεβραίους πρέπει να είσαι.
Έλληνας πάντως δεν είσαι.
Και πάψε να σφετερίζεσαι τον Θυρεό της πατρίδας των Ελλήνων γιατί δεν εξαπατάται κανένας.
Κράτα μόνο τα κλεφτοάμφια του Αγρίου Θεσσαλονίκης. Θα σου χρειαστούν τώρα που βγήκε ο Μπουτάρης.
Ρε μυαλό που κουβαλάς κι' εσύ στον 21ο αιώνα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ειδες μεσα στο ιστολόγιό μας μια εστω αναρτηση για Παπαδόπουλο και Παττακό;
Ειδες εστω μια αναρτηση υπερ των Αμερικανων και των Εβραίων;

Οσο για τον φίλο σου τον Μπουταρη μιας και απο ότι φαίνεται ανηκεις σε αυτην την Εφιαλτική ομαδα προδοτών... Για τολμήστε να μετονομάσετε την οδό Αποστόλου Παυλου σε Κεμαλ Ατατουρκ μεσα στην καρδια της προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης μας.....

Λυπάμαι που μας έβαλες ετικκέτες πριν διαβασεις έστω μερικές αναρτησεις μας.....

Η αλήθεια είναι πως δεν θελω να χανουμε αναγνωστες οποιασδήποτε πολιτικής αποχρωσης αρκει να είναι πατριωτες όμως από τα λεγόμενα σου φαίνεται πως εχεις λάβει ήδη θέση ....

Κι απορώ πως αναφέρεσαι στο τιμημένο εθνόσημο.....αυτο που φτυνει ο φίλος σου ο Μπουτάρης!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.