22 Σεπτεμβρίου 2009

Περήφανη στάση του Ελληνα Πρέσβη στην Γερμανία, Αναστασίου Κριεκούκη που στάθηκε μόνος υπερασπιζόμενος την Μακεδονία εμπρός στον Πρόεδρο των Σκοπίων.

Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Γερμανία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος των Σκοπίων με το βουλγαρικό όνομα Γκιόργκι Ιβάνωφ, ανάμεσα στον ίδιο και τον πρέσβυ μας στην Γερμανία Αναστάσιο Κριεκούκη που δεν κάθησε να ακούει την εις βάρος μας άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Σκοπιανός πρόεδρος ανάμεσα στα άλλα που είχε να κάνει στην Γερμανία, ήταν και ομιλήτής την Κυριακή σε μιά εκδήλωση του ιδρύματος ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ (μην κάνετε άλλες σκέψεις, περί αμερικανικού ιδρύματος πρόκειται) που αφορούσε την ένταξη των γειτόνων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Με ιδιαίτερο θράσος ο βουλγαροσκοπιανός πρόεδρος έθεσε τα γνωστα επιχειρήματα εις βάρος της Ελλάδας και της Ιστορίας και συνέχισε λέγοντας πως αυτοί είναι «έτοιμοι για έναν συμβιβασμό αλλά όχι η Ελλάδα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις 126 χώρες που μάς έχουν ήδη αναγνωρίσει σαν Μακεδονία» πρόσθεσε... (Σιγά μην στενοχωρηθούν κιόλας...) «Ο συμβιβασμός είναι σαν το ταγκό» είπε ο Ιβάνωφ «και το ταγκό για να χορευτεί θέλει δύο». Βέβαια ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος έχει κάνει ήδη έναν ανιστόρητο και ντροπιαστικό συμβιβασμό αποδεχόμενη σύνθετο που να περιέχει τον όρο Μακεδονία διαφεύγει συνειδητά από τους Σκοπιανούς που ζητάνε τα πάντα.

Δηλαδή να τους λέμε "Μακεδονία κάπως" εμείς και όλοι οι υπόλοιποι να τους λένε «Μακεδονία» σκέτο.

Κι επειδή κανένας σοβαρός ηγέτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα να τους χορέψει στο ταψί αυτούς τους άθλιους εκφραστές του ψεύδους και της προπαγάνδας που αποτελούν εργαλείο και μόνο της Νέας Τάξης, ο πρεσβυς μας στο Βερολίνο αποφάσισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του.

Περήφανη και δυναμική παρέμβαση του Έλληνα πρέσβυ στο Βερολίνο.

Ο διπλωμάτης μας λοιπόν τα μάζεψε και πήγε απρόσκλητος στην αίθουσα όπου μιλούσε ο Ιβάνοφ και έκανε δυναμική παρέμβαση και αντιπαρατέθηκε στον βουλγαροσκοπιανό πρόεδρο αφήνωντας άφωνους τους παρεβρισκομένους που έχουν συνηθίσει μόνοι τους να μιλάνε, μόνοι τους να ακούνε και μόνοι τους να χειροκροτάνε, αφού δεν αντέχουν σε καμιά σοβαρή αντιπαράθεση τα σαθρά και αστεία διαχρονικά ψευτοεπιχειρήματα τους.


Ξεκίνησε μιλώντας για το δηλητήριο που χύνει ο Γκρουέφσκι με την προσπάθεια καπήλευσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με σαφέστατη επιθετική στάση, μεταξύ των άλλων, ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο αφού ανέλυσε τις υφιστάμενες θέσεις της Αθήνας, προχώρησε στην περιγραφή προκλητικών ενεργειών των Σκοπιανών όπως οι ονοματοδοσίες αεροδρομίων και πλατειών με τα ονόματα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και την δημιουργία αδριάντων των δύο ανδρών καταδεικνύοντας τις πραγματικές προθέσεις του μέσα από τον βιασμό και την παραχάραξη της ιστορίας.


Ο βουλγαροσκοπιανός Ιβάνωφ, είναι αλήθεια πως τα έχασε και προσπάθησε με αστειάκια και σαρκασμούς να δείξει ότι είναι ψύχραιμος αναφερόμενος σε... γεωγραφικά ποσοστά της Μακεδονίας, αλλά αναρωτήθηκε κι όλας γιατι δεν έχουν οι Έλληνες πρόβλημα με τον ανδριάντα του Φιλίππου που έστησαν οι Βουλγαροι στην Φιλιππούπολη.

Βέβαια θα αρκούσε και στον τελευταιο το επιχείρημα ότι οι Βούλγαροι θέλουν να λέγονται Βούλγαροι και όχι «Μακεδόνες» (άσχετα αν από αυτούς ουσιαστικά ξεκίνησε το ζήτημα) αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές που ξέρουν ότι λέγε λέγε συνέχεια ψέμματα κάτι θα μείνει.

Φιλοσκοπιανό παραλήρημα του Γερμανού Προέδρου – Παράδειγμα για τις χώρες της Ευρώπη η... «Μακεδονία»!!!


Μέσα σε όλα αυτά η σύμμαχος, κατά τα άλλα, Γερμανία, δια του προέδρου της Χορστ Κόλερ (που είναι και τέως πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου άρα και γνήσιος εκφραστής της Νέας Τάξης) κατέστησε σαφές πως παραμένει παρασκηνιακά ένθερμος υποστηρικτής της ενταξιακής πορείας των γυφτοσκοπιανών στην Ε.Ε. («Μακεδονίας» είπε) και πως είναι αισιόδοξος πως θα λάβουν ημερομηνία ένταξης σύντομα. Τόσος ήταν ο ζήλος του Γερμανού προέδρου να πεί καλά πράγματα για τους αγαπημένους των αφεντικών του που ανακάλυψε σύμφωνα με τις δηλώσεις πως «έχει επιτευχθεί εθνική ομοιογένεια και η θρησκευτική ανοχή που, κατά την άποψή του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.» Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν έμαθε όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως δεν μαθαίνει και τίποτα από τα σημαντικά που αφορούν τα Εθνικά μας θέματα, που έχουν αποκλειστεί από την προεκλογική κουβέντα.


Ακόμη και όσοι διαθέτουν κάποια πατριωτικά αντανακλαστικά έχουν χωθεί για τα καλά στην αναζήτηση της ψήφου και δεν δίνουν σημασία. Για τους άλλους ούτε κουβέτα να γίνεται. Ρε δε πα να φτάσουν οι Τούρκοι στον Ολυμπο και οι γυφτοσκοπιανοί στον Αλιάκμονα. Τα οφίτσια και το βόλεμα τους να μην πειραχθεί και η Ελλάδα «κομμάτια να γίνει»...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" 17 Σεπτεμβρίου 2009
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Ενα μόνο θα ήθελα να τονίσω πάνω σε αυτό που είπε ο γελοίος πρόεδρος των Σκοπίων. Στο ότι δηλαδή θα έπρεπε να μας πειράζει το άγαλμα του Φιλίππου στην Φιλιππούπολη....

Αν και οι Βουλγαροσκοπιανοί όπως και οποιοσδήποτε άλλος λαός της υφηλίου έφτιαχναν αδριάντα του Φιλίππου ή του Αλεξάνδρου ή οποιουδήποτε άλλου Ελληνα της Αρχαιότητος γνωρίζοντας και τονίζοντας ότι προκειται για τους προγόνους μας θα ήταν και τιμητικό και αποδεκτό. Ομως οι Σκοπιανοί το κάνουν προσπαθώντας να οικειοποιηθούν την Ιστορία μας.



Share

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοιοι έλληνες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

cummulus είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοιοι έλληνες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.