19 Σεπτεμβρίου 2009

Ερώτημα προς τους υποστηρικτές του ΑΜΚΑ: Θα μπορούμε να ζήσουμε στην χώρα μας σε λίγο καιρό χωρίς ΑΜΚΑ;

Απόσπασμα από την επιστολή-δευτερολογία του π. Σαράντη Σαράντου προς τον κ. Καψάλη για το θέμα του ΑΜΚΑ.

Ζητήσατε από την ελαχιστότητά μου τις παρατηρήσεις μας. Ο σεβασμός μου και η αληθής εν Χριστώ αγάπη μου προς το πρόσωπό Σας δέν μου επιτρέπουν να κάνω κριτική του κειμένου Σας.
Ωστόσο το μόνο που πρέπει ανοιχτά να πω είναι ότι δεν έχουμε κατανοήσει ότι το θέμα ΑΜΚΑ μας εισάγει από τον Ὀκτώβριο του 2009 στο ήδη ιδρυθέν αντίχριστο παγκόσμιο κράτος της μεγάλης αιρέσεως της Νέας Εποχής που αναιρεί και συνολικά και αναλυτικά ολόκληρο το θεανθρώπινο χριστιανικό τρόπο ζωής.

Συγκεκριμένα πρέπει να τονίσουμε τα εξής:


1. Κανένας νόμος μέχρι σήμερα δεν περιείχε κάποια απειλή.
Όλοι οι νόμοι είναι περιγραφικοί κάποιου τομέα ζωής και καθόλου απειλητικοί. Από τό άρθρο 153 του νόμου 3655/2008 απειλού­μα­στε, αν δεν πάρουμε τον ΑΜΚΑ, να αποκλεισθούμε από ολόκληρο το σύστημα της ζωής, από τη συμμετοχή μας στο κοινωνικό σύστημα της πολιτείας.


2. Με ένα και μόνο άρθρο, το 153ο του ασφαλιστικού νόμου 3655/2008, κατάφερε ο νομοθέτης της Νέας Εποχής να συμπεριλάβει και να νομοθετήσει για όλη μας τη ζωή· για όλες μας τις οικονομικές σχέσεις, διορισμούς, μισθούς, επιδόματα, συνταξιο­δο­τήσεις, πληρωμές· για την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη και για κάθε δικαιοπραξία.


3. Η απειλή τεκμηριώνει τη βεβαιό­τητά μας ότι το 153 άρθρο εντάσσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο κράτος της Νέας Εποχής
. Είναι σαφές ότι έχει ήδη ιδρυθεί ένα παγκόσμιο κράτος, που διοικεί και διοικείται ηλεκτρο­νικά.
Σε πολλά Ευρωπαϊκά, Αμερικανι­κά, ακόμα και Ασιατικά κράτη λειτουργούν οι ηλεκτρο­νικές ταυτότητες, που μέσω των πολλών προσωπικών δεδομένων τους θα διοικούνται και θα κατευθύνονται όλοι οι πολίτες εντασσόμενοι de facto στο κράτος της Νέας Εποχής.

Έχουμε γνωρίσει τη «φιλοσοφία», τη νοοτροπία, τους σκοπούς της Νέας Εποχής. Θέλει να αλλοιώσει την αλήθεια και την ουσία της Χριστιανικής πίστεως, αναμειγνύοντάς την με το σκοτάδι, το ψεύδος και την αφέλεια όλων των αιρέσεων και των ψευδοθρησκειών. Θέλει να αλλάξει όλον τον τρόπο ζωής όλων των ανθρώπων μη θεωρώντας τους εικόνες του Τριαδικού Θεού, προ­οριζόμενες για το καθ’ ομοίωσιν. Άπειρα χρήματα δαπα­νώ­νται για να προπαγανδίζει η τηλεόραση τον άθεο ή αντίχριστο τρόπο ζωής. Στο εξωτερικό φοβερές μηνύσεις έχουν υποβληθεί κατά καιρούς σ’ αυτούς που αντιδρούν στις προπαγάνδες των σεκτών και στους σχεδιασμούς της Νέας Εποχής για επικράτηση του παγκό­σμιου κράτους.
Άφθονα επίσης χρήματα δαπανώνται σε προγράμματα που συμβάλλουν στο marketing και στην αποδοχή των δομών του παγκόσμιου κράτους της Νέας Εποχής, καθώς επίσης και της πειθαρχίας όλων των εξουσιών της γης σε μια Υπερεξουσία που δια της ηλεκτρονικής ψηφιακής τεχνολογίας μπορεί και θέλει να καθυποτάξει άπασαν τήν Οικουμένην. Ακόμη, η Νέα Εποχή, κηρύσσει φονικότατους πολέμους με το πρόσχημα της καταστολής της βίας, χρησιμοποιώντας πολύ περισσότερη βία. Στην πραγματικότητα οι πάντες πιστεύουν, ότι οι πόλεμοι της Νέας Επο­χής εξυπηρετούν τους παραπάνω σκοπούς. Μήπως και οι μεγάλες καταστροφές της Πελοποννήσου και της Αττικής οφείλονται και αυτές στη μανικότατη επιθυμία της Νέας Εποχής να διαφεντεύει πλήρως τη χώρα μας με τους ισχυρούς παγκοσμιοποιητικούς μηχανισμούς της;

4. Το απειλητικό άρθρο 153 του ασφαλιστικού Νόμου 3655/2008 ολοφάνε­ρα πια τοποθετεί τις ολοκληρωτικές βάσεις του νεοεποχίτικου αντίχριστου κράτους παγιώνοντας και στη χώρα μας τη Δύση της Δημοκρατίας.
Αυτή τη δύση της δημοκρατίας και την επιβολή αντίχριστων νόμων στη ζωή μας είχε προ χρόνων προβλέψει ο Άγιος Γέροντας π. Παΐσιος.. Σ’ αυτήν είχε αναφερθεί και η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ψαρούδα - Μπενάκη, προσφωνώντας το νοεκλεγέ­ντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Παπούλια. Μέσα στο πλαίσιο αυτό όσες φορές εμφανίζεται η αξιότιμη Υπουργός Απασχόλησης κ. Πετραλιά στην τηλεόραση, μιλάει με απίστευτη ένταση προπαγανδίζοντας τον ΑΜΚΑ. Το θεώρησε «στοίχημα» της πολιτικής της σταδιο­δρομίας και καυχάται για την επιτυχία της.


5. Εκατομμύρια ανυποψίαστοι επώ­νυ­μοι, μα κυρίως απλοί πολίτες πιστεύουν ότι ο ΑΜΚΑ είναι ένας ακίνδυνος απλός αριθμός και σπεύδουν να τον αποκτήσουν, για να μην έχουν προβλήματα μισθοδοσίας και ασφαλιστικής κάλυψης και για να έχουν την ικανότητα πάσης δικαιοπραξίας, μη κατανοώντας το τι θα επακολουθήσει.

Τώρα προσωρινά ο ΑΜΚΑ είναι ένας απλός αριθμός σε μια απλή κάρτα που δεν έχει πάνω της ή μέσα στις ίνες της κανένα από τους επί­μαχους δυσώνυμους συμβολισμούς, όπως π.χ. το 666 που είναι ο συμβολικός αριθμός του αντιχρίστου. Αυτό τουλάχιστον μας δια­βεβαιώνει το Υπουργείο Απασχόλησης απαντώντας στις έγγραφες αντιδράσεις των πολιτών γιά τόν ΑΜΚΑ.

Όμως, ο αριθμός που δίδεται σε κάθε πολίτη δεν είναι ένας αύξων τυχαίος αριθμός όπως π.χ. ο ΑΦΜ. Ο πυρήνας του συνολικού αριθμού είναι το πιο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Τα έξι πρώτα ψηφία δηλώνουν την ημέρα, το μήνα και το έτος γέννησης του ανθρώπου. Στη συ­νέ­χεια υπάρχει ένας αύξων αριθμός και ένας αριθμός του κομπιούτερ.

Αργότερα, όταν το ηλεκτρονικό σύστημα φτάσει στην παγκόσμια ολοκλήρωσή του ο ΑΜΚΑ κάθε πολίτη θα περιλαμβάνει και άλλα περισσότερα αριθμητικά ψηφία. Με τη μορφή αυτή ο ΑΜΚΑ, όπως μας διαβεβαιώνει ο π. Παΐσιος, θα συνδέεται με τον κεντρικό υπολογιστή των Βρυξελλών μέσω του κωδικού 666, που για εμάς τους ορθοδόξους χριστιανούς είναι ο δυσώνυμος αριθμός του Αντιχρίστου. Όταν διεξάγονταν οι επίμα­χες συζητήσεις για τον ΕΚΑΜ και τη σχέση του με το 666, τόσο ο Υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος όσο και άλλοι κυβερνητικοί παρά­γοντες είχαν παραδεχθεί, ότι το κεντρικό κομπιούτερ των Βρυ­ξελλών περιέχει το βασικό κωδικό 666 και ότι εμείς μια χούφτα Ορθοδόξων Ελλήνων δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων την αλλαγή αυτού του κωδικού. Ποιος υπεύθυνος επιστήμονας της πληροφορικής μπορεί σήμερα να μας διαβεβαιώσει ότι ο γραμμωτός κωδικός code 39 δεν περιέχει το 666;

6. Γίνεται λόγος απο τους πολιτικούς μας για την αιτιολογία θέσπισης του ΑΜΚΑ. Ως κυ­ριότερος λόγος προτάσσεται η ευταξία που επι­διώκεται στη δημόσια διοίκηση του κράτους μας. Έτσι, λέγεται, όταν ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική λειτουργία του όλου συστήματος, οι πολίτες δεν θα μπορούν να παρανομήσουν, όπως παρανομούν τώρα, και δε θα φοροδιαφεύγουν. Ποιοι μιλουν σέ ποιους; Ποιοι μέσω του χρηματιστηρίου έκαναν φτωχότερους όλους τους Έλληνες πολίτες; Ποιοι αντάλ­λαξαν τις νόμιμες κρατήσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων της χώ­ρας μας με το πολυθόρυβο ομόλογο στο ΤΕΑΔΥ;

7. Οι συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς ο Γ.Γ. του Υπουργείου Απασχόλησης κ. Δημ. Μαμμωνάς δίνουν περισσότερες πληρο­φορίες για το πώς θα εξελιχθεί το σύστημα ΑΜΚΑ. Θα γενικευθούν οι τραπεζικές κάρτες και θα χρησιμο­ποιηθεί στις συναλλαγές των πολιτών το πλαστικό χρήμα. Σε επό­μενη φάση θα ενοποιηθούν οι τραπεζικές κάρτες με την κάρτα ΑΜΚΑ, ώστε να εφαρμοσθεί απόλυτα η απειλή ότι «δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει, να πωλήσει κ.τ.λ.». Τότε υποχρεωτικά θα είναι ηλεκτρονική με το μικροτσίπ και θα τελει όλες τις εξυπηρετήσεις που μερικώς έχουν προαναγγείλει οι κυβερνητικοί παράγοντες. Για τα μικροτσίπ έχουν γραφεί πολλά. Θα έχουν απέραντη χωρη­τικό­τη­τα. Το παγκόσμιο κράτος της Νέας Επο­χής θα μπορει να συλλέξει άπειρες πληροφορίες για όλη τη ζωή όλων των πολιτών, όλων των ανθρώπων. Όλόκληρο το προφίλ της «προσωπικότητος» κάθε ανθρώπου θα βρίσκεται στα χέρια του απρόσωπου διοικητηρίου της αντίχριστης Νέας Εποχής.

Τέλος ως κρατούσα άρχουσα τάξη, η Νέα Εποχή, με τα γνωστά άγνωστα κεκρυμμένα άτομα που θα μας διοικούν, θα μας αναγκάσει στανικά, επίμονα ή δόλια να χώσουμε στο μέτωπό μας ή στο δεξί χέρι μας το μικροτσίπ.
Τότε θα ολοκληρωθεί το όλο σύστημα που αρχίζει από τον ΑΜΚΑ, συνεχίζεται με την ηλεκτρονική κάρτα ή ταυτότητα και κορυφώνεται, φευ, με το σφράγισμα ή το χάραγμα πάνω στο σώμα του ανθρώπου που από εικόνα Θεου χριστοποιούμενη και θεανθρωποιούμενη, καταντά φτηνό εξάρτημα του αχανούς αθεϊστικού αντιχρίστου κράτους της Νέας Εποχής.


8. Ένα επίσης σοβαρό θέμα είναι πιστεύουμε η αριθμοποίηση των ανθρώπων.
Ο Αντίχριστος θα έχει επιλέξει μόνος του να μην έχει ή να μη διατηρεί το όνομά του. Θα αρέσκεται, όπως φαίνεται, να είναι γνωστός στην οικουμένη όχι ως πρόσωπο, αφού θα έχει απολέσει εκούσια το πρόσωπό του και επομένως και το όνομά του, το οποίο και θα βδελύσσεται. Διέκοψε βλάσφημα τη μακαρία μετά του Κυρίου ζωή ο πατέρας του ο Διάβολος, έχασε κατ’ ουσίαν το εκλεκτό όνομα που είχε, το όνομα Εωσφόρος. Κατά συνέπεια το στρεβλό τέκνο του που θα τον «εκπροσωπεί» και θα ηγεμονεύει στο παγκόσμιο αντίχριστο κράτος, δε θα θέλει όνομα, αλλά θα ταυτοποιείται με τον αριθμό 666. Πώς είναι δυνατόν ο ευσεβής Χριστιανός να μην αντιδρά, ομολογών χριστιανικά, ότι αυτονοήτως δεν πρέπει να συνυπάρχει ο αριθμός του με τον αριθμό του Αντιχρίστου;
Η Ελληνική Ορθόδοξη Παράδοση είναι πολύ πλούσια στη χρήση πολλών ονομάτων προς τιμήν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, της Παναγίας μας και χιλιάδων Αγίων. Μάλιστα επεκράτησε το όνομα να δίδεται «εν Μυστηρίω», με το Μυστήριο του Βαπτίσματος και Χρίσματος. Ο παραγκωνισμός του ονόματός μας και η ανταλλαγή του με τον αριθμό ΑΜΚΑ μέσα στο παγκόσμιο κράτος της Νέας Εποχής θα επιφέρει πολλές αλλοιώσεις στον τρόπο ζωής και το βιωτικό και κυρίως τον εν Χριστώ τρόπο ζωής. Έτσι θα ποδοπατηθεί ολόκληρος ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, η γλώσσα μας, τα βιβλία μας. Επομένως η απόλυτη αριθμοποίησή μας μέσω του ΑΜΚΑ έρχεται σε αντίθεση με το περιεχόμενο του 13ου άρθρου του Ελληνικου Συντάγματος. Στον ΑΜΚΑ ελαχιστοποιείται το όνομα και μεγιστοποιείται η αριθμοποίηση του ανθρώπου, αυτό ακριβώς που απαιτεί η Νέα Εποχή, να ελαχιστοποιήσει το πρόσωπο και να το υποβαθμίσει σε απρόσωπη μονάδα.
.....................................................

πηγή Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
(Δειτε όλη την ανάρτηση ΕΔΩ)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.