3 Ιουνίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ - ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! (βίντεο)

από το κανάλι Βίντεο Ορθοδοξίας 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1940 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ !!! Σε όλη την κατοχική περίοδο και για το σύνολο των περιοχών της χώρας οι νεκροί από την ΠΕΙΝΑ ήταν πολύ περισσότεροι από εκείνους που οφείλονταν σε όλες τις άλλες αιτίες θανάτου! Οι περισσότεροι ερευνητές καταλήγουν σε έναν αριθμό γύρω στους 300.000 νεκρούς.

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. Αν συνδυαστεί αυτό με το παγκόσμιο πείραμα που έγινε εντός του 2020 για την επερχόμενη δικτατορία που θέλουν να επιβάλλουν οι σκοτεινές δυνάμεις με πρόσχημα τον κορωνοϊο-κοροϊδοϊό και την οικονομική κατάρρευση που ξεκίνησε και συνεχίζεται παγκοσμίως σε πολλούς κλάδους, αλλά και με τη γνωστή εμμονή των σατανάδων να μην εγκαταλείπουν κάθε καταστροφικό έργο που εκτελούν εις βάρος των ανθρώπων, τότε είναι λογικό οτι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα ακόμη χειρότερα που θα τολμήσουν οι δαίμονες, προκειμένου να εγκλωβίσουν την ανθρωπότητα σε μια αναγκαστική αποδοχή της τυραννίας του επερχόμενου παγκόσμιου κυβερνήτη - αντιχρίστου. 

Εάν δεν μας προλάβουν οι στρατιωτικές και πολιτικές εξελίξεις τόσο στους γείτονές μας, όσο και παγκοσμίως, το πιο πιθανό είναι να ξαναζήσουμε ίσως και πριν από αυτές τις εξελίξεις, αλλά σίγουρα και κατόπιν αυτών, ένα ισχυρότερο οικονομικό σοκ από αυτό των capital controls του Ιουνίου-Ιουλίου του 2015, στη χρονική στιγμή που μόνο οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν και φυσικά και ο Θεός. 

Είναι λογικό οι παγκόσμιοι σατανάδες να ποντάρουν στο κυριότερο όπλο που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα για να χαλιναγωγηθούν και να υποταχθούν οι λαοί, που δεν είναι άλλο από την ΠΕΙΝΑ. Εάν λοιπόν τα πράγματα με τον κορωνοϊό-κοροϊδοϊό δεν τους βγουν (που μάλλον δεν τους βγαίνουν όπως θέλουν) και για να επισπεύσουν την κατάσταση προκειμένου να μη χάσουν το παιχνίδι που θα οδηγήσει στην παγκόσμια κυβέρνηση, θα τολμήσουν να φέρουν τον κόσμο σε αυτή την ακραία και απάνθρωπη κατάσταση της εξαθλίωσης λόγω της ΠΕΙΝΑΣ. Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας μιλάνε για μια πείνα που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ όμοιά της.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.