Τελευταίες αναρτήσεις

14 Φεβρουαρίου 2018

Τα ΙΜΙΑ δεν είναι τουρκικά γιατί η ΠΟΛΗ είναι ήδη καταχωρημένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ήθελε δεν ήθελε άνοιξε ο κ. Ερντογάν το βιβλίο των προφητειών. Μόνο που δεν το διάβασε σωστά. 
Μια καλή ανάγνωση των τελευταίων εξελίξεων δείχνει ότι: 

«Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.»

«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994», τόμος 1, Σελ 66. 

Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως. 
1. Με την ΣΥΡΙΑ 
2. Με την Ελλάδα 
3. Με την ΡΩΣΙΑ 
4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ

Κατά τα λεγόμενα των τούρκων στρατηγών η Τουρκία μπορεί να επιχειρήσει ταυτόχρονα στην Συρία, στο ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειο – Κύπρο και ήδη αυτό κάνει. 
«Τουρκικό ΥΠΕΞ: Τα 'Ιμια μας ανήκουν»

Συνεχίζει να προκαλεί η Άγκυρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο υποστηρίζει ότι "τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία" ενώ παράλληλα κατηγορεί την Ελληνική διπλωματία ότι διαστρέφει τα γεγονότα. 

Μάλιστα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας δια του υφυπουργού εξωτερικών της προς τον ΓΓ του ελληνικού υπουργείου για τους "επικίνδυνους ελιγμούς του Ελληνικού λιμενικού σώματος στις βραχονησίδες Kardak που ανήκουν στη χώρα μας» http://www.capital.gr/ 13-Φεβ-2018 19:54 

Hurriyet: Συγκέντρωση τουρκικών και ελληνικών πλοίων στην περιοχή των Ιμίων 
«Τουρκία και ψευδοκράτος φέρνουν γεωτρύπανο στην Κύπρο – Ευθεία πολεμική πρόκληση» https://www.tribune.gr/news/world 13-Φεβ-2018 

«Στο «κόκκινο» οι ισορροπίες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία να κλιμακώνει την ένταση και να υπερβαίνει τα εσκαμμένα ανοίγοντας μέτωπα και εξαπολύοντας πολύ επιθετική ρητορική.

Μετά τον αποκλεισμό του πλοίου-γεωτρύπανου της ΕΝΙ στο τεμάχιο «3» και τον εμβολισμό ελληνικού σκάφους από τουρκική ακταιωρό στα Ίμια και τις συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών στο FIR Αθηνών, οι εμπρηστικές δηλώσεις του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών έρχονται να βάλουν φωτιά στο σκηνικό, λέγοντας ότι τα Ίμια αποτελούν τμήμα της Τουρκίας.» http://www.sigmalive.com/13-Φεβ-2018 

«ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ» Άγιος Παίσιος 
«Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. 
Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.» 
Απόσπασμα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου. 1995 

«Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την ΠΟΛΗ»
«Politico: Εκτός ελέγχου η Τουρκία - Να το παραδεχτούν οι ΗΠΑ 
Όμως οι ΗΠΑ το παίζουν ακόμα ευγενικές: 
«Το ΝΑΤΟ θεωρεί την επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία αυτοάμυνα»  

Το ΝΑΤΟ θεωρεί ότι η επιχείρηση της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους της Συρίας είναι αυτοάμυνα και απάντηση στις τρομοκρατικές απειλές. Το ΝΑΤΟ επισημαίνει, επίσης, την ανάγκη  της αναλογικότητας στις ενέργειες της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass που επικαλείται πηγή προσκείμενη στο κεντρικό γραφείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η Συμμαχία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Άγκυρα.

«Η Τουρκία βρίσκεται σε μια εκρηκτική περιοχή και υποφέρει πολύ από την τρομοκρατία. Όλες οι χώρες έχουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό με αναλογικό και ισορροπημένο τρόπο», ανέφερε. (Στοιχεία tass.ru) The Hellenic Information Team Ιανουάριος 22, 2018. 22:13

Οι ταχύτητες των εξελίξεων και των ανατροπών επιταχύνθηκαν τα τελευταία 24 ωρα μετά την επίσκεψη του κ Ερντογάν στο Βατικανό και την συνάντηση του με τον Ποντίφηκα. Έτσι βλέπουμε οι Δυτικοί να συμπεριφέρονται με πιο «ευγενικό τρόπο » στον σουλτάνο και να του κάνουν τα στραβά μάτια. 

Αλλά όπως τονίσαμε στις 7 Φεβρουαρίου 2018 «Μετά την επίσκεψη στον Πάπα τελειώνει ο έρωτας Ερντογάν – Πούτιν και έρχεται Ρωσική φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ και την Τουρκία»

Ήδη τα πρώτα ξεκίνησαν με τις κουταμάρες που κάνει ο υπερφίαλος Ερντογάν στο ΑΙΓΑΙΟ – Κύπρο καθότι δεν μπορεί να γνωρίζει τον στρατηγικό απώτερο σχεδιασμό και τις μελλοντικές προθέσεις των Ρώσων για τον άξονα αυτό της Αν. Μεσογείου.

Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν, αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία.

Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.

ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.