2 Φεβρουαρίου 2018

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Γράφει η Μαίρη Καρά

     Αυτός ο αστάθμητος παράγοντας… ή ο από μηχανής θεός… -όπως είθισται να πιστεύουμε- σίγουρα υφίσταται ακόμα σαν σανίδα σωτηρίας για τον λαό μας και Πέλεκυς της Δικαιοσύνης στα κεφάλια ανθέλληνων πολιτικών; Μήπως έχει ενοχληθεί απ' την μακρόσυρτη αδιαφορία της πλειοψηφίας του λαού κι απέσυρε την συμπαράστασή του στον ΑΓΩΝΑ μας; Μήπως εξαιτίας της ανεξήγητης αδράνειά μας άλλαξε ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ;
     Αδρανούσαμε επιλεκτικά αν και γνωρίζαμε πως οι επίδοξοι κοσμοκράτορες είχαν αποφασίσει να μας σβήσουν απ' τον χάρτη και σαν ΕΘΝΟΣ και σαν ΧΩΡΑ. 
     Αδιαφορούσαμε αν και βιώναμε τόσο επίπονα την οικονομική μας αιχμαλωσία. Οι άσπλαχνοι ψευτοδανειστές μάς είχαν βάλει την θηλειά στον λαιμό, για να μάς  κρεμάσουν. Οι αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον μας παίρνονταν σε κάθε Ελληνική Τράπεζα απ' τους επιτηρητές της ΤΡΟΙΚΑ. Το γελοίο κουαρτέτο έπαιζε τα όργανα και τα σιχαμερά πιόνια τους χόρευαν στον ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ. 
     Βρισκόμασταν ένα βήμα πριν απ' την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας σαν ΕΘΝΟΣ κι όμως… η ζωή για την πλειοψηφία των κατοίκων της τόσο παραγωγικής χώρας μας συνεχιζόταν κανονικά! Λες και δεν την είχε ενοχλήσει η παρακμή των ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. Ούτε και οι παρενέργειες της ψεύτικης ΚΡΙΣΗΣ! Αυτές που επέφεραν βασικές αλλαγές στις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές των πολιτών… μα ούτε και η φορολογική αφαίμαξη στάθηκαν ικανές να την συνεφέρουν ώστε να αναλάβει την πατριωτική ΕΥΘΥΝΗ! 
     Η ζωή συνέχιζε στον… κόσμο της ενώ θα' πρεπε να αναθεωρήσουν τον τρόπο σκέψης και τις συνήθειές τους. Να μην υποκύπτουν μοιρολατρικά στα επιβαλλόμενα δεδομένα της λιτότητας απ' τους δοσίλογους συνεργάτες των κατακτητών μας. Να μην υπακούν στις απαιτήσεις αντισυνταγματικών φόρων, που στόχο είχαν την οικονομική και ηθική εξαθλίωσή μας, πρώτα σαν ανθρώπους και στην συνέχεια σαν περήφανο λαό. Ευτυχώς υπήρχαν ειδικοί για Νομική και Ηθική στήριξη του απροστάτευτου λαού, που παρείχαν την ανάλογη ενημέρωση για θαρραλέα αντιμετώπιση της κατοχικής λαίλαπας. Εκείνοι όμως φωνή βοώντος! Ετσι έχασαν την δυνατότητα της ΓΝΩΣΗΣ που θα ήταν η ΔΥΝΑΜΗ τους μέσω της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!
     Είμαστε ο μόνος λαός, που εκπολιτίσαμε βάρβαρους και τους διδάξαμε, πως το ΦΩΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ισχυρότερα απ' το σκοτάδι και το ψέμα. Πως η διαδικασία της αφύπνισης ζητάει να δούμε πρώτα το ΦΩΣ μέσα μας, για να οδηγηθούμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γιατί αφύπνιση σημαίνει, βγάζω τον εαυτό μου απ' την άγνοια, την αδράνεια, την παθητικότητα. Αυτό ακριβώς που μας έλειπε και φτάσαμε σε τόσο δεινή θέση σαν ΕΘΝΟΣ. 
     Σήμερα οι περιστάσεις απαιτούν να βρούμε πόσα μας ΕΝΩΝΟΥΝ, αφήνοντας πίσω όσα μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ. Πόσα κοινά μας ενώνουν σαν ΕΘΝΟΣ, που καλείται να απελευθερώσει την Ανθρωπότητα απ' την Παγκόσμια Κυβέρνηση και Πανθρησκεία. Πώς να ενεργοποιηθούμε όμως, αφού θυμόμασταν τον Θεό μόνο στις δυσκολίες μας; Πώς να επιβιώσουμε σαν λαός, χωρίς σεβασμό στις παραδόσεις μας και στην τιμή του ΕΘΝΟΥΣ; 
     Αυτές είναι οι απορίες που σφυροκοπούσαν το μυαλό των σκεφτόμενων κατοίκων του τόπου μας. Αυτών που είχαν αφιερώσει τον χρόνο και τις δυνατότητές τους στην προσπάθεια ενημέρωσης όσο περισσότερων γίνεται συνελλήνων, όπου κι αν διαβιούσαν. Με αυτές τις αγωνίες βίωναν την ΚΑΤΟΧΗ μας, αναμένοντας το έναυσμα για μαζική κινητοποίηση πέρα από κομματικές αγκυλώσεις σε ΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ. 
     Εκαναν υπομονή τα οκτώ χρόνια της οικονομικής κατάκτησής μας απ' τους ψεύτικους δανειστές και κρατούσαν ψηλά το ηθικό τους. Οι απαίσιες προδοσίες της πολιτικών που υπηρετούν τα διεθνή αφεντικά τους, δεν τους αποθάρρυναν. Οι οικονομικές δυσκολίες της καθημερινότητας δεν τους λύγισαν και δεν επέτρεψαν στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ να καταβάλει τον ψυχισμό τους  και να τους απομακρύνει απ' το πατριωτικό τους ΧΡΕΟΣ. 
     Αντεξαν μέχρι να κάνει αισθητή την παρουσία της η άγνωστη δυναμη, που νοιάζεται για την πατρίδα μας… ή ίσως κι ο Θεός…Τα σημάδια έδειχναν πως σύντομα θα εμφανιζόταν για συμπαράσταση στον δίκαιο Αγώνα μας. Είχε ήδη συμβάλλει θετικά στην προετοιμασια γόνιμου εδάφους, για την απαλλαγή μας απ' τις δαγκάνες των τοκογλυφων. Είχε δώσει ευκαιρίες στον λαό να συνειδητοποιήσει την τραγική του αδράνεια, ώστε να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Είχε σφηνωθεί στην σκέψη των πατριωτών σαν μια "αόρατη" ΕΛΠΙΔΑ και τους ωθούσε να συνεχίζουν τον ΑΓΩΝΑ για την ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
     Και ω του θαύματος! Εκεί που βασίλευε το σκότος… το φως της αφύπνισης άρχισε να διακρίνεται στο βάθος του ορίζοντα… κι ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων άρχισε να αφυπνίζεται σιγά σιγά… συνειδητοποίησε πως πρέπει να πάρει πίσω την κατεχόμενη πατρίδα του. Είναι οι χιλιάδες πολίτες που με την παρουσία τους στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Θεσσαλονίκης, έδωσαν το μήνυμα του ξεσηκωμού σ' όλη την ΥΦΗΛΙΟ! 
     Είθε να είναι η αρχή για έναν λυτρωτικό ξεσηκωμό, για εκδίωξη των ΘΕΣΜΩΝ στην διακυβέρνηση της χώρας μας των εγκληματικών της Δύσης: Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Εβραϊκό Λόμπυ, Διεθνή Σιωνισμό, Σόρος… όλα τα δουλικά του ΘΗΡΙΟΥ που συνασπίστηκαν, για να διαμελίσουν την μικρή ΕΛΛΑΔΑ! Οι "Μεγάλοι της Ευρώπης" οι υποκριτές και οι εν δυνάμει δολοφόνοι μας με συνεργούς τα μηδενικά των ΚΟΜΜΑΤΩΝ! 
     Μα οι Ελληνες ξύπνησαν απ' τον λήθαργο! Σηκώθηκαν απ' τον καναπέ της ραστώνης! Αντιστέκονται ειρηνικά και νόμιμα στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Το νέο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην Αθήνα καλεί όλους τους Ελληνες ενωμένους, να διαλαλήσουν στα πέρατα της Οικουμένης, πως είναι λαός αφυπνισμένος, δεν εκχωρεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και υπερασπίζεται την ιστορική του καταγωγή και την ηθική του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. 
     Τώρα θα τους δώσουν να καταλάβουν και οι ΜΕΝ εντός και οι ΔΕ εκτός, πως δεν έκαμψαν το ηθικό του ΕΛΛΗΝΑ! Πως δεν τον φόβισαν, με όλα τα όπλα που διέθεσαν για να τον γονατίσουν! Θα τους στείλουν στον αγύριστο για να συνεχίσουν με την ησυχία τους να τιμούν την ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ… 
     Ποιος λοιπόν ήταν ο αστάθμητος παράγοντας στα σχέδια των εχθρών μας, χάρις στις ενέργειες του οποίου ξεσηκώθηκαν 500.000 πολίτες και βροντοφώναξαν πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Ποιος είναι ο "αόρατος" συμμαχός μας που θα δώσει και στο συλλαλητήριο της Αθήνας το μήνυμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στους εχθρούς μας; Το ελληνικό δαιμόνιο βέβαια, που μπορεί εν καιρώ ειρήνης να είναι σε λήθαργο… όταν όμως εμφανίζεται σοβαρός κίνδυνος για την ΠΑΤΡΙΔΑ… ξυπνάει το ΘΗΡΙΟ και βρυχάται… κι όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ! 
     Η βοήθεια έρχεται, τώρα που εμείς κάναμε την πρώτη κίνηση αντίδρασης και άρνησης στην υποταγή. Ετσι αποδεικνύουμε πως παραμένουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και περήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.