Τελευταίες αναρτήσεις

25 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ: ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Έγραφα χθες στην Ελεύθερη Ώρα, στο πολύ πετυχημένο “Κόκκινο πιπέρι”:

Τα Ελληνόπουλα που κατατάσσονται στον Ελληνικό Στρατό, πολλές φορές στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος μας έδωσαν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, προκειμένου να προασπισθούν τα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας!!

Όμως, μετά και τον Εθνοκτόνο Νόμο περί της ιθαγένειας που ψήφισαν Έλληνες;;; Βουλευτές χωρίς ίχνος Πατριωτικού συναισθήματος να διαπερνά τα σωθικά τους, έχουμε τα πρώτα κρούσματα στο Στρατό μας.

Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, προφανώς Αλβανοί γεννηθέντες στην Ελλάδα φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον “Αλβανικό Αετό”, σύμβολο των αλυτρωτικών βλέψεων και στόχων της Αλβανίας για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, που περιλαμβάνει και ελληνικά εδάφη.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ μικρή έως ελάχιστη η αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που διέταξε απλώς να ερευνηθεί το συμβάν.

Αυτό το συμβάν κύριοι του Επιτελείου Στρατού και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι τεράστια προδοτική κίνηση εντός του Ελληνικού Στρατεύματος. Πρέπει άμεσα να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και κατόπιν να οδηγηθούν αυτά τα “παλιόπαιδα” στο Στρατοδικείο. Η ενέργεια αυτή συνιστά Εσχάτη Προδοσία.

Να γίνουν άμεσες ενέργειες, πριν το τέρας που δημιούργησαν τα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”, μεταμορφωθεί σε Λερναία Ύδρα. Θα πρέπει λοιπόν, να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για να καταλάβουν όλοι οι άλλοι εντός των τειχών επίδοξοι εχθροί μας, ότι δεν παίζουμε!!

Μην αφήσετε τον καρκίνο του αλυτρωτισμού να απλωθεί σε όλο το Στράτευμα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ουτσεκάδες
Τσάμηδες και Ουτσεκάδες στο ελληνικό Στράτευμα;; 

Ωστόσο, πριν το μελάνι στεγνώσει στο χαρτί της εφημερίδος, των όσων έγραψα, μου τηλεφώνησε εγκυρότατη πηγή μου που γνωρίζει άριστα τα θέματα εκ των έσω και μου αποκάλυψε σημαντικά και συνάμα πολύ σοβαρά πράγματα, τα οποία είμαι υποχρεωμένος να τα μοιραστώ μαζί σας, μήπως ταυτόχρονα ευαισθητοποιήσουμε κάποια αρμόδια κυβερνητικά ώτα τα οποία έχουν μέσα τους αναισθητικό βουλοκέρι!!

Οι Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών επί δεκαετίες φρόντιζαν και μεθόδευαν, ώστε να εφοδιάζονται σκληροί Τσάμηδες με πλαστές ταυτότητες, θεωρούμενοι από τις Ελληνικές Αρχές ότι ήταν ομογενείς εκ Βορείου Ηπείρου!!

Δηλαδή, είχαν εφοδιασθεί αυτοί οι τάχατες Βορειοηπειρώτες, με το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς (ΕΔΤΟ).

Γι΄ αυτό θα πρέπει άμεσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να εξετάσει σε βάθος αυτήν την καταγγελία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι επτά (7) νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου, είναι απλώς Αλβανικής καταγωγής ή εάν είναι από οικογένειες ελληνοποιημένων Τσάμηδων που η έκδοση ΕΔΤΟ (που εφοδιάζονται όλοι οι Βορειοηπειρώτες) βασίσθηκε σε πλαστά στοιχεία!!

Είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας για την Πατρίδα μας!! 

Η πηγή πληροφοριών μας, που εκτενώς έχει ασχοληθεί με το όλο ζήτημα, λόγω της υψηλότατης διαβάθμισης της κρατικής θέσεων που επί σειρά ετών κατείχε, μας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας το θέμα του Μεσολογγίου, ως ζήτημα Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας και γι΄ αυτό θα πρέπει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αλλά και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να το ερευνήσουν ενδελεχώς και να μην επαναπαυθούν στα τετριμμένα “Δημοκρατικά” τερτίπια τους και στις εξ απαλών ονύχων ανακοινώσεις τους!!

Βάλαμε το φίδι στον κόρφο μας!! 

Κατά το παρελθόν, από το 1992 και εντεύθεν, όλο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος φέρει ακεραία την ευθύνη για την όλη δημιουργηθείσα ζοφερή και επικίνδυνη αυτή κατάσταση. Δηλαδή, όταν επέτρεψε ελευθέρως την είσοδο κάθε λογής “καρυδιού” από την Αλβανία, μη ελέγχοντας αυστηρώς και εξονυχιστικώς το ποιόν τους. Έτσι, εισχώρησαν ενδεχομένως, στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, Ουτσεκάδες, Ουτσετσέδες και στη συνέχεια – κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει περί του αντιθέτου – ορκισμένοι Ισλαμιστές του ISIS!!

Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με την πηγή μας, τα παραπάνω είναι διαπιστωμένα από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, πριν από αρκετά χρόνια. Όπερ σημαίνει, ότι η πολιτική και η στρατιωτική υπηρεσία της Πατρίδος μας αδρανούσε και σήμερα διαπιστώνουμε ότι έφθασε ο κόμπος στο χτένι!!

Διαπιστώνουμε σήμερα, ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις μας επωάζεται το αυγό του φιδιού!!

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους… 

Γι΄ αυτό θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί ο Νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου περί της εισαγωγής αλλοδαπών στη Σχολή Ευελπίδων και γενικότερα σε όλες τις παραγωγικές Στρατιωτικές Σχολές!

Θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να καταργηθεί ο Νόμος περί της απόδοσης Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου!!

Θα πρέπει να βγει από το λήθαργό της, η εκάστοτε ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να λάβει πρωτοβουλίες. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι εάν αποδειχτεί ότι παρεισέφρησαν στο Ελληνικό Στράτευμα πράκτορες της Αλβανίας, που θα χρησιμοποιηθούν ως θύλακες αποσταθεροποίησης της ομαλότητας στην Πατρίδα μας!!

Γνωρίζετε κάτι κ. Φράγκο Φραγκούλη;;; 

Ειλικρινά θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν περί αυτού του πολύ σοβαρού Εθνικού ζητήματος γνωρίζει κάτι να μας πει ο απόστρατος Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης όταν είχε διατελέσει Διευθυντής στη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης διατέλεσε Α΄ ΓΕΣ και Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης!! 

Ο Φράγκος Φραγκούλης τον Δεκέμβριο του 2011 κατέθεσε στη Δίκη των 39 ανδρών Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού Σώματος στο δικαστήριο όπου δικάστηκαν για τα ακραία ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών που εκφώνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα. Αυτή τη στάση στη δίκη κατέκριναν οι Οικολόγοι Πράσινοι μόλις ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Μάιο 2012. Στη Δίκη ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εκλήθη διότι την περίοδο της παρέλασης ήταν Αρχηγός ΓΕΣ και υπεύθυνος για αυτή και δήλωσε στην κατάθεση του ότι δεν είχε δώσει ο ίδιος καμία διαταγή η οδηγία για τέτοιου είδους συνθήματα ενώ δεν αντιλήφθηκε ότι προέρχονταν από τη ΜΥΚ του Λιμενικού αφού όπως όλα έδειχναν τα συνθήματα ακούστηκαν από τους πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση (από τη Βικιπαίδεια).Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.