Τελευταίες αναρτήσεις

25 Ιανουαρίου 2017

Ο εξευτελιστικός νόμος της Ιθαγένειας διαλύει τον Ελληνικό Στρατό!!!!

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Μια ακόμα φωτογραφία εντοπίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram;) που να φαίνεται στρατιώτης να σχηματίζει τον «αλβανικό αετό» όπως συνέβη και στην υπόθεση των επτά νεοσύλλεκτων για την οποία πήρε σκληρή στάση και ο Έλληνας ΥΠΑΜ Π.Καμμένος.

Η είδηση σε συνδυασμό με εκείνη των επτά προξενεί έντονη ανησυχία στο ΓΕΣ καθώς ακόμα και αν δεν είναι πραγματική η φωτογραφία είναι σαφές ότι υπάρχει ένα σχέδιο ψυχολογικού πολέμου και προσπάθεια καταρράκωσης του ηθικού του στρατεύματος και της χώρας.

Να σημειώσουμε ότι οι στρατιώτες αν και δεν έχουν έχουν ορκιστεί ακόμη, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο και η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων. Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Στη νέα φωτογραφία φαίνεται ένας στρατιώτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα καθήκοντα σκοπού σε εγκαταστάσεις του ΕΣ (δηλαδή πολύ υψηλής σημασίας σημείο φύλαξης) να σχηματίζει με τα χέρια του τον «αλβανικό αετό» σήμα κατατεθέν του αλβανικού εθνικισμού και του UCK δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι τελικά πρόκειται περί συχνού και επαναλμβανόμενου γεγονότος.

Το pronews.gr μιλώντας με φίλο ομογενή εκ της Βορείας Ηπείρου ενημερώθηκε ότι υπάρχουν πλέον πάρα πολλοί αλβανόπαιδες στον ελληνικό Στρατό οι οποίοι δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί εκ πρώτης ματιάς καθώς φέρουν πολλάκις ελληνικότατα ονόματα και έχουν άριστη γνώση των ελληνικών και του ελληνικού τρόπου ζωής αφού μεγάλωσαν εδω από μικρά παιδιά, πολλοί δε εξ'αυτών έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

Το ζήτημα είναι φυσικά όχι η καταγωγή τόσο αυτών των παιδιών όσο το τι εθνικά φρονήματα επιλέγουν να έχουν. Αν θέλουν να έχουν αλβανικά κάποια από αυτά κακώς φοράνε την ελληνική παραλλαγή.

Η νέα προκλητική φωτογραφία δεν είναι σαφές που και πότε έχει ληφθεί, ή αν είναι φωτομοντάζ. 

Ο στρατιώτης εκτελεί καθήκοντα φύλαξης, προέβη στην παραπάνω ενέργεια ενώ βρισκόταν μόνος του εκτός άμεσης  επιτήρησης ανώτερων και υπάρχει και δεύτερος που τον φωτογραφίζει ο οποίος και προφανώς εγκρίνει και την πράξη αυτή.

Το ΓΕΣ αναζητά όπως και στην περίπτωση των επτά ποιοι κρύβονται πίσω από την δημοσίευση της φωτογραφίας.

Πάντως οι Αλβανοί στην καταγωγή το συνηθίζουν αυτό και σε άλλους στρατούς δείχνοντας έτσι ότι μέρος αυτών τουλάχιστον δεν ενσωματώνεται στους εθνικούς ιστούς των χωρών των οποίων διαμένουν. 

Αλβανοί στρατιώτες του ελβετικού Στρατού ξεδιπλώνουν την αλβανική σημαία και κάνουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Το περιστατικό έγινε τον Aπρίλιο του 2015. 

Επτά Αλβανοί στρατιώτες του αυστριακού στρατού κάνουν το ίδιο τον Ioύνιο του 2015 (παραδόξως πολλές επτάδες) όπως αναφέρει το φιλικό aegeanhawk

Υπήρχε και άλλο περιστατικό στον ΕΣ με «αλβανικό αετό» το 2015 σύμφωνα με το himara.gr 

Tότε η φωτό είχε αναρτηθεί σε αλβανόφωνη σελίδα στο facebook που φέρει τον τίτλο «Η ζωή είναι χαρά(JETA OSH QEF)». 

Η ζημιά έχει γίνει με χιλιάδες ακόμη άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι δεν τρέφουν κανένα σεβασμό ούτε στην Ελλάδα ούτε στους Θεσμούς της όπως είναι οι ΕΔ  παρόλα αυτά φέρουν -κακώς- την ελληνική υπηκοότητα. 

Κακά τα ψέματα, κάποιοι αλλοδαπής καταγωγής αποδεικνύουν ότι θέλουν να είναι Έλληνες και εν πάσει περιπτώσει τιμούν την χώρα όπως επί παραδείγματι ο νιγηριανής καταγωγής αλλά τελικώς ελληνικών φρονημάτων Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το πρόβλημα έγγυται στους άλλους που δε νιώθουν Έλληνες αλλά μένουν εδώ για την... ευκολία τους.

Όπως ζήτησε και ο Έλληνας ΥΕΘΑ Π.Καμμένος οι ποινές για τέτοιες πράξεις πρέπει να αυστηροποιηθούν. Πρέπει όμως να γνωρίζουν και οι ΕΔ σε ποιους αναθέτουν καθήκοντα φύλαξης ή άλλα κθήκοντα μεγάλης ευθύνης.

Ακόμα και αν αυτό κατηγορηθεί ως «διαχωρισμός». Δεν παίζουν με τέτοια πράγματα.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.