Τελευταίες αναρτήσεις

23 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

“Χωρίζουν” Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 η εφημερίδα μας έφερνε στη δημοσιότητα κατ΄ αποκλειστικότητα την είδηση περί επικείμενης συνεργασίας της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Καρατζαφέρη, μέσω του άρθρου μου: “Ο Μιχαλολιάκος χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη;”.

Όπου δημοσίευα την άριστη πληροφόρηση που είχα περί μυστικών συναντήσεων του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ και εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Που αυτή την επικείμενη εκλογική συνεργασία των δυο ανδρών φούντωνε, η τακτική εμφάνιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΡΤ.  Και υπό την έννοια της αναζήτησης τηλεοπτικής στέγης, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να έχει επικοινωνία με το λαό, από τη στιγμή που είναι αποκλεισμένη από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ίσως να ήταν σωστή.

Ωστόσο, επεσήμαινα ότι δεν πρέπει να ξεχνάει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καταδικασμένος από την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και υπόδικος άλλων παράνομων πράξεων. Ήταν εκείνος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν την τρικομματική κυβέρνηση του τραπεζίτη και ανθρώπου των Αγορών που ρουφούν το αίμα του λαού μας Λουκά Παπαδήμου. Ο οποίος έγινε Πρωθυπουργός με την αμέριστη σύμπραξη και προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη, που απειλούσε τότε τους Παπανδρέου και Σαμαρά, πως εάν δεν γινόταν Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, θα απέσυρε τη στήριξη στην τρικομματική κυβέρνηση που θέσπισε το εγκληματικό PSI. Θύμιζα επίσης, στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η 15μελής κοινοβουλευτική του ομάδα ψήφισαν το Πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο που έφερε τα άλλα δυο στη συνέχεια και ίσως φέρει στην ελληνική κοινωνία και το τέταρτο!!

Η Kontra News μας ακολουθεί κατά πόδας…

Την επομένη, ημέρα Σάββατο (24 Δεκεμβρίου) η Kontra News δημοσίευε στην πρώτη σελίδα: “Εθνική Συμπαράταξη στα δεξιά του Κυριάκου. Μιχαλόπουλος – Καρατζαφέρης και Σια μαζεύονται για να μεγαλώσουν την ακροδεξιά”.

Πέραν του γεγονότος ότι η Kontra News ακολουθεί κατά πόδας την Ελεύθερη Ώρα, υπάρχει και άλλο οξύμωρο στην όλη υπόθεση.

Η Χρυσή Αυγή στις 11:00 η ώρα το βράδυ της Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει τα όσα ανέφερε το ανώνυμο δημοσίευμα του Σαββάτου της Kontra News. Ουδέποτε όμως, διέψευσε το επώνυμο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας που προηγήθηκε αυτού της Kontra News.

Παρά τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Χατζηνικολάου επιμένει… 

Ωστόσο, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, αφού εμείς χαλάσαμε τον προ των πυλών αρραβώνα της  Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Καρατζαφέρη και αφού η Χρυσή Αυγή είχε ήδη εκδώσει δελτίο τύπου “διάψευσης” του διαφαινόμενου πολιτικού αρραβώνα, η Real News του κ. Νικου Χατζηνικολάου επανερχόταν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδος με την “είδηση” “Ανοικτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή για ανοικτή συνεργασία”.

Γι΄ αυτό το δημοσίευμα της Real News, η Χρυσή Αυγή έβγαλε εκ νέου ανακοίνωση, διαψεύδοντάς το.

Παρά ταύτα, θα πρέπει να αναρωτηθούμε για το ποια ήταν η σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Ποιον ήθελε να εξυπηρετήσει; Ποιον ήθελε να ωφελήσει;

Μα φυσικά αυτό το δημοσίευμα ευνοούσε μόνο τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος πολιτικά είναι νεκρός. Έτσι, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να “αναστηθεί” πολιτικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα χρήσιμο γρανάζι της μηχανής του Συστήματος, προκειμένου να γίνει μαζί με άλλους, το δεκανίκι στα σχέδια της επόμενης κυβέρνησης, όπως οι ΑΝΕΛ.

Από την άλλη μεριά, προσωπικά δεν μου κάνει καμιά εντύπωση αυτή η πολιτική “στήριξη” του Νίκου Χατζηνικολάου στον Γιώργο Καρατζαφέρη. Πάντα ο κ. Νίκος έβαζε πλάτη για τον κ. Γιώργο μας…

Πολιτική εκλογική “Συμμαχία” Καρατζαφέρη – Βελόπουλου;;; 

Αφού τελικά χάλασε ο πολιτικός αρραβώνας της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν άργησε να βρει ταίρι για το ταγκό του (ο ίδιος πάντα λέει ότι στο ταγκό χρειάζονται δυο άτομα). Το βρήκε λοιπόν, στο πρόσωπο ενός παλιού συμμαχητή και συνοδοιπόρου του. Βρήκε (αν και δεν τον έχασε ποτέ παρά τις προσεγγίσεις του στη ΝΔ) τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ίδρυσε και εκείνος πολιτικό κόμμα για να μας “σώσει” από τον όλεθρο και την καταστροφή των Μνημονίων. Που (και) εκείνος μας οδήγησε σ΄ αυτό το σημείο του βαρελιού χωρίς πάτο, υπερψηφίζοντας το Πρώτο Μνημόνιο ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ, ενώ 3-4 ημέρες πριν την ψήφισή του, “έσκιζε τα ιμάτιά του” υποστηρίζοντας πως θα το καταψηφίσει. Και ουδέποτε μας απάντησε στο ερώτημα που του έχουμε θέσει πολλές φορές!! Τι ακριβώς μεσολάβησε στο διάστημα αυτών των 3-4 ημερών και από καταστροφικό το Μνημόνιο, μετατράπηκε σε “ευλογία” για το λαό μας και την Πατρίδα μας;;

Από εκεί και μετά, είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να καταψηφίσει εκείνους που φέρουν διπλό και τριπλό προσωπείο, ανάλογα των περιστάσεων, προσπαθώντας να του πουν (του λαού) πως είναι άλλοι από αυτό που πράγματι δείχνουν!!

Γιατί ξέρει ο λαός μας, ότι μπορεί να είναι καλοί στη διαφήμιση κολλαγόνων, όχι όμως για να τον διοικήσουν.

Οι “κολλαγόνοι” πολιτικοί θέλουν Εξουσία… 

Ωστόσο, είναι χρήσιμο να αναδημοσιεύσω την απάντηση που έδωσε ο ρευματολόγος ιατρός κ. Κωνσταντίνος Τέμπος, σε συνέντευξη που δημοσιεύσαμε προ καιρού στην ΕΩ, στο ερώτημα: “Υπάρχει τηλεοπτική αγυρτεία και εξαπάτηση των πολιτών, όσον αφορά τη θεραπεία των ρευματικών νοσημάτων χωρίς να έχει προηγηθεί εξέταση, σύσταση και παρακολούθηση από ρευματολόγους γιατρούς;”.

Η απάντηση:
“Δυστυχώς, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση) τα τελευταία χρόνια προβάλλονται με καταιγιστικό ρυθμό διαφημίσεις για συμπληρώματα διατροφής, αλλά και φάρμακα, που υπόσχονται ότι θεραπεύουν «πάσαν νόσον και πάσαν «μαλακίαν».

Το να πεις λοιπόν από την τηλεόραση ή άλλα ΜΜΕ ότι το τάδε φάρμακο ή συμπλήρωμα υγείας (συμπλήρωμα διατροφής) θα «σε κάνει καλά» ή «θα σου περάσουν οι πόνοι», «εγώ το πήρα και έγινα καλά» είναι τουλάχιστον εγκληματικό και πρέπει να διωχθεί ποινικά ο ανευθυνο-υπεύθυνος που το προτείνει, γιατί το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και ειδικά τους ρευματοπαθείς, οι οποίοι κυριολεκτικά πελαγοδρομούν στο χάος των ρευματικών νοσημάτων και παίζονται «μπαλάκι» από τον ένα «ειδικό» στον άλλον!

Μόνο ένας εξειδικευμένος, υπεύθυνος Επαγγελματίας Υγείας, όπως είναι ο Ρευματολόγος, μπορεί να συστήσει σε έναν συνάνθρωπό του να πάρει πάρε το τάδε ή το δείνα φάρμακο, γιατί μόνο αυτός ξέρει για ποιο λόγο, για ποιο νόσημα, το δίνει.

Όχι, «αν πονάει η μέση σας πάρτε αυτό και θα γίνετε περδίκι», χωρίς να ξέρει κανείς τι έχετε από κάτω. Π.χ. πως θα περάσει ο πόνος στη μέση εάν έχετε ένα οστεοπορωτικό κάταγμα στη σπονδυλική σας στήλη, ή μια αγκυλοποιητική σπονδυλαρθροπάθεια ή μια βαριά δισκοπάθεια ή, ακόμα – ακόμα, μια μετάσταση από καρκίνο στα κόκαλά σας!”.

Γιατί πιάνει “ταβάνι” η Χρυσή Αυγή;;; 

Είναι παράδοξο σε μια Ελλάδα που είναι τελευταία σε όλες τις διεθνείς οικονομικές μετρήσεις, στην οποία επί 7 χρόνια συντελείται ένας Αρμαγεδδών, όταν όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά τους (στην Αυστρία παρά λίγο να γίνουν κυβέρνηση και στην Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί), στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή να έχει πιάσει “ταβάνι” στα εκλογικά αλλά και δημοσκοπικά αποτελέσματα της, στην πορεία!!

Τελικά, προβληματίζονται στη Χρυσή Αυγή;;
Αναζητούν το αίτιο της μη εκλογικής τους έκρηξης;;
Μήπως είναι πολλά τα προβλήματα, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους;;

“Χωρίζουν” Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης; 

Γιατί, από ότι μαθαίνουμε, ο πρώτος που χάρηκε για το ότι χάλασε ο παραλίγο “αρραβώνας” Χρυσής Αυγής – Καρατζαφέρη, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος είναι υπέρ του πολιτικού ανοίγματος της Χρυσής Αυγής σε στελέχη του πατριωτικού χώρου – όχι Μνημονιακούς –, αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θέλει το κόμμα “κλειστό” και ελεγχόμενο από τον δικό του πολιτικό περίγυρο, στον οποίο μάλλον δεν ανήκει πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης!!

Κάποιοι επιπρόσθετα θεωρούν, ότι στήνεται ένα νέο “μαγαζί” που επικεφαλής θα είναι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός!!

Επίσης, εκτός διαψεύσεων θα θέλαμε να δούμε στο εγγύς μέλλον, αν ευσταθεί και ο κυοφορούμενος “πόλεμος” μεταξύ Παναγιώταρου και Παππά.

Από τη στιγμή που – όπως μας ενημερώνουν – ο Χρήστος Παππάς θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, όπου είναι η εκλογική περιφέρεια του Ηλία Παναγιώταρου!!
Επανέρχομαι…Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση του Στρατηγού:

https://elsynadinos.wordpress.com/2017/01/24/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-12017/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.