11 Ιανουαρίου 2017

Αποσπάσματα από το Κόκκινο Πιπέρι της Τρίτης του Παναγιώτη Αποστόλου

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη!! 

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, ισχυρίζεστε επανειλημμένα πως ψηφήσατε μόνο το άρθρο ένα του αρχικού Μνημονίου. Παρ΄ όλο όμως, που δεν είναι ακριβώς έτσι, αυτή καθ΄ αυτή η συμμετοχή σας στην τρικομματική κυβέρνηση, από πολιτικής απόψεως κρινόμενη, αίρει τις οποιεσδήποτε ενστάσεις σας, γιατί οι αποφάσεις της κάθε κυβερνήσεως είναι συλλογικές. Το ερώτημα λοιπόν, είναι: Γιατί κε Πρόεδρε δεν διαφοροποιηθήκατε ποτέ, τουλάχιστον από την παραίτηση της τρικομματικής κυβέρνησης από τις ασυλίες της Εθνικής κυριαρχίας και για τις οποίες ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γεώργιος Κασιμάτης, έχει διατυπώσει πως δεν έπρεπε να τις υπογράψουν ποτέ, έστω και αν είχαν το πιστόλι στον κρόταφο; 

Αποτέλεσμα εικόνας για καρατζαφερης γιωργος υποβρυχια
Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, προβάλλετε επανειλημμένως στο κανάλι σας, αλλά και αλλού, πως εσείς είσαστε εκείνος ο οποίος προτείνατε και επιβάλλατε τον Λουκά Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι το εξής: Εσείς, ένας κοινοβουλευτικός αρχηγός, εξόχως πεπειραμένος, προτείνατε για Πρωθυπουργό της χώρας κάποιον υπάλληλο της Goldman Sachs ο οποίος δεν είχε καμιά πολιτική συγκρότηση (κατά δήλωσή του στη Βουλή) και κυρίως καμιά λαϊκή νομιμοποίηση;

Κύριε Πρόεδρε Γιώργο Καρατζαφέρη, εσείς και το ΠΑΣΟΚ ψηφίσατε τον Ν.3845 με τον οποίο εξουσιοδοτούσατε τους υπουργούς Εθνικής Αμύνης (Βενιζέλο) και Οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) να υπογράψουν πρόσθετη σύμβαση με τον ήδη αγνοούμενο Iskandar Safa για την κατασκευή δυο νέων ακόμη υποβρυχίων, τύπου 214 στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Είναι γνωστό πως ο Iskandar Safa αφού έλαβε προκαταβολή 320 εκ. ευρώ περίπου, εξαφανίστηκε κλείνοντας ταυτόχρονα τα Ναυπηγεία. Το ερώτημα λοιπόν, είναι το εξής: Πως αισθάνεστε σήμερα 4 χρόνια μετά για την τεράστια αυτή πολιτική σας αστοχία; Καταγγείλατε ποτέ τον απατεώνα Iskandar Safa στον Ελληνικό λαό και εάν όχι γιατί; 

Σχετική εικόνα
Θανασάκης ο πολιτευτής!! 

Πρώτα από όλα να ευχηθώ περαστικά στον πρώην Βουλευτή Αθανάσιο Πλεύρη και του εύχομαι επίσης, να χαίρει από τούδε και στο εξής, άκρας υγείας.

Όμως, κάποιες από τις δηλώσεις του, αφού ξεπέρασε τη μεγάλη δοκιμασία, μου δημιούργησαν εύλογα ερωτηματικά, καθ΄ ότι είπε:

“Υποβλήθηκα σε μια επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο από γιατρό που υπηρετεί και σε δημόσιο ως καθηγητής. Έπειτα από 15 ημέρες έπρεπε και χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχω οποιοδήποτε πρόβλημα, να πραγματοποιηθεί επανέλεγχος. Ο έλεγχος αυτός έγινε στο δημόσιο νοσοκομείο”!! 

Εξηγώντας ότι εκεί υποβλήθηκε σε παρακέντηση προκειμένου να αφαιρεθεί συσσωρευμένο υγρό και την επόμενη μέρα άρχισε να ανεβάζει πυρετό και να εκδηλώνονται τα πρώτα συμπτώματα της λοίμωξης. 

“Το απόγευμα της Κυριακής είχα 41 πυρετό, 220 σφίξεις και 7,5 πίεση” τονίζει, προσθέτοντας πως ευρισκόμενος πλέον σε σηπτικό σοκ σώθηκε μόνο γιατί είχε την τύχη να μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τη διοίκηση του ιδιωτικού νοσοκομείου και να μεταφερθεί άμεσα σε μονάδα νοσηλείας. “Αμφιβάλλω εάν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, παρά τις καλές προθέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, θα μπορούσαν να γίνουν όλα με τέτοια ταχύτητα”. 

Δηλαδή, με άλλα λόγια ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης μας καταγγέλλει τα Δημόσια νοσοκομεία!! Μας λέγει πως εάν δεν έχεις χρήματα να νοσηλευτείς σε ιδιωτικό νοσοκομείο, απλά πεθαίνεις!! Αλλά δεν μας είπε, τίνος επίτευγμα είναι αυτή η νοσηρή κατάσταση!!

Δεν είναι των αγαπημένων του φίλων από την εποχή του ΛΑΟΣ, κυρίων Βορίδη και Γεωργιάδη που διατέλεσαν Υπουργοί Υγείας; Δεν είναι επίτευγμα του κόμματος, τις αρχές του οποίου υπηρετεί, δηλαδή της ΝΔ; Γιατί εσείς κ. Πλεύρη είχατε τη δυνατότητα να πληρώσετε και να σώσετε τη ζωή σας. Πόσοι όμως συνέλληνες έχουν αυτή τη δυνατότητα; Οι οποίοι περιήλθαν σε αυτήν την κατάσταση, επειδή μεταξύ άλλων και εσείς ψηφίσατε τα Μνημόνια που διέλυσαν και τα δημόσια νοσοκομεία;; Νιώθετε, κ. Πλεύρη την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη από τους συνέλληνες;;;

Αδειάζει η Αμερικάνικη Πρεσβεία. 

Το Αμερικανικό “γεράκι” που προσφάτως μας ήρθε στην Πρεσβεία των ΗΠΑ από την μπαρουτοκαπνισμένη Ουκρανία, μετά την ορκωμοσία στην Προεδρεία των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, μαζεύει τα μπογαλάκια του, αναχωρεί από την Αθήνα και μάλλον θα ιδιωτεύσει στην Αμερική. Καθ΄ ότι είναι του σκληρού πυρήνα του Ομπάμα και της Νούλαντ!! Βλέπω να αδειάζει όλη η Αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.