6 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα από την Πατριωτική Ενωση. "ΕΛ.ΛΑ.Σ."

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ 
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

 Αθήνα 6η Νοεμβρίου 2014 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις 12 Νοε 2014 και ώρα  18.00, στο ΣτΕ, Πανεπιστημίου 57, εκδικάζεται η ένσταση της Ενώσεώς μας, ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου , σύμφωνα με την οποία όλες οι κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα είναι αντισυνταγματικές. 

Παρέχεται η μοναδική ευκαιρία στους Έλληνες Δικαστές να περάσουν στην Ιστορία σώζοντας κυριολεκτικά το Έθνος από το θανάσιμο εναγκαλισμό της διεθνούς συμμορίας των Τοκογλύφων και της Προδοτικής Κυβέρνησης.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Πατρίδα μας πνέει τα λοίσθια, προσβληθείσα από τον επάρατο ιό της Νέας Τάξης Πραγμάτων(ΝΤΠ).

Η  προσβολή από τον ιό και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος της χώρας δεν ήσαν γεγονότα τυχαία, αλλά είχαν προσχεδιασθεί και υλοποιούνται παράλληλα.

Η κομματοκρατία και η συναλλαγή της μεταπολιτευτικής ξενόφερτης ολιγαρχίας εξασθένησαν τα αντισώματα του Έθνους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, η χώρα να είναι διασωληνομένη στην εντατική και να της αφαιρούνται τα όργανα ως έχουσα υπογράψει μέσω των αντιπροσώπων της, αλλά χωρίς την έγκριση των δικών της, το σχετικό μνημόνιο του «Δωρητού Οργάνων».

Δυστυχώς για την Ελλάδα, η πάλαι ποτέ αδέκαστη Δικαστική Εξουσία, εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα προς ίδιον όφελος.

Σε πραγματικούς όρους η παρούσα κατάσταση της Χώρας έχει ως εξής:
* Το Σύνταγμα έχει καταργηθεί και η Δικαστική Εξουσία, ως ο τρίτος πυλώνας του κράτους, είναι απούσα.
* Το κράτος δεν λειτουργεί, η παιδεία και η Υγεία βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο
* Η οικονομία και η ανάπτυξη βρίσκονται στον πάτο ενώ η ΑΟΖ και οι Γερμανικές οφειλές απεμπολούνται
* Οι Τράπεζες κατέστρεψαν την Ελληνική Επιχειρηματικότητα, βοήθησαν τις γειτονικές χώρες και υπερχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
* Ο διασυρμός, η γενοκτονία του Λαού και ο εκπατρισμός του φυτωρίου του Έθνους συνεχίζεται.
* Τα ΜΜΕ τρομοκρατούν τον Λαό, αποκρύβουν την αλήθεια και εξυπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
* Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και τις Τράπεζες ξεπουλούν τον πλούτο της Πατρίδος.
* Τα Εθνικά θέματα είναι όλα ανοιχτά. Η Κυπριακή ΑΟΖ απειλείται.
* Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποδυναμώνονται συνεχώς και ζωτικό έδαφος εκχωρείται στον εχθρό. Σε λίγο η Ρόδος θα πέφτει «μακριά».
* Πράκτορες, Ισλαμοφασίστες και παρακράτος απειλούν την ασφάλεια της Χώρας. 
* Η Ακαδημαϊκή και Πανεπιστημιακή Κοινότητα βρίσκονται σε λήθαργο. 

Ενημερωθείτε επίσης για την πολύ ενδιαφέρουσα νομική ανάλυση της παραπάνω ένστασης από τη συνέντευξη που δόθηκε και πρόκειται να παρουσιασθεί την ερχόμενη Παρασκευή (7 Νοε 2014) στις 09.45 το πρωί στο ΚΟΝΤRΑ CHANEL. 

Η παρουσία και συμπαράστασή σας στο Αρσάκειο (Πανεπιστημίου 57) στις 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 προς τη Δικαστική εξουσία, είναι κεφαλαιώδους σημασίας  για το μέλλον της χώρας. Βοηθείστε τη Δικαστική εξουσία να βρει το βηματισμό της. 

Έλληνες γρηγορείτε, σηκωθείτε και αντισταθείτε να μη περάσει ο φασισμός, ο Μεσαίωνας που φέρνει η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Διαδώστε το συνημμένο σε όλον τον κόσμο εντός και εκτός Ελλάδος (είναι γραμμένο σε 4 γλώσσες)

Για την Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση 
Σμυρλής Στέργιος
Ταξχος (ε.α)
6944325056

Υ.Γ Για όσους δεν πρόλαβαν να υπογράψουν τη συνημμένη Δήλωση-Εξώδικο για τον ΕΝΦΙΑ, μπορούν να μας τη στείλουν ή να μας την φέρουν στις 12 Νοε 2014 (στις 18.00) στο Αρσάκειο-Πανεπιστημίου 57.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.