15 Μαρτίου 2011

Ε συ, ΒΛΑΚΑ κρετίνε αναρχικέ. Κοίτα τις φωτογραφίες και κάνε τον κόπο να διαβάσεις αυτό:

ΕΣΥ κακομαθημένε μπούλη του πλούσιου αριστερού "μπαμπά",
που ξέρεις πως ότι και να γίνει "θα καθαρίσει" με ένα τηλέφωνο και δεν θα τολμήσει να σε καταδικάσει κανένας,

ΕΣΥ που τόσο εύκολα βγάζεις ένα σπρέυ για να βεβηλώσεις ένα άγαλμα.

Προχθές βράδυ (10/3/2011) είχατε μία ακόμη πορεία στη Θεσσαλονίκη,



δες τα κατορθώματά σας (τα διαφημίζετε οι ίδιοι στο indymedia ) (πάντα με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. - για να καταλάβεις πόσο χρήσιμοι είστε για το "σύστημα" και τη Νέα Τάξη που κυβερνάει)


Δες και τα κατορθώματά σας 1 μήνα πριν, στην Πλ.Αριστοτέλους πάλι για το ίδιο θέμα, για την "απεργία πείνας των μεταναστών" (το βρήκατε το νόημα της ζωής σας έτσι;; ) (οι φωτογραφίες πάρθηκαν τότε και μετά από παρέμβασή μας στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου το άγαλμα έχει εδώ και καιρό καθαριστεί)

Κάνε τον κόπο τώρα να διαβάσεις ποιος ήταν αυτός που του βεβήλωσες το άγαλμα:

Εθνομάρτυρας

Μέσα σ' αυτόν τον αναβρασμό, τον Μάρτιο του 1910, ο Πατριάρχης έστειλε στην Μητρόπολη Γρεβενών, που χήρευε γιατί είχε απομακρυνθεί ο Μητροπολίτης Αγαθάγγελος, τον νεαρό Επίσκοπο Πέτρας Αιμιλιανό Λαζαρίδη.


Η κατάσταση στην περιοχή Γρεβενών ήταν τόσο έκρυθμη, όσο και στο Μοναστήρι. Κι εδώ υπήρχε η δίωξη που είχαν εξαπολύσει οι Τούρκοι, το όργιο το εγκληματικό των Βουλγάρων και επιπλέον και η ρουμανική προπαγάνδα, που την ενεθάρρυναν οι Νεότουρκοι.

Όπως όλοι, έτσι και ο Μητροπολίτης Αιμιλιανός στην αρχή είχε πιστέψει στις εξαγγελίες των Νεοτούρκων. Για να δει πολύ γρήγορα την αλήθεια. Όσο ο καιρός περνούσε, οι Νεότουρκοι άρχισαν να δολοφονούν τους Μακεδονομάχους και να καταδιώκουν τους κληρικούς.

Ο Μητροπολίτης Αιμιλιανός, νέος, γενναίος, αποφασισμένος για κάθε θυσία, ύψωσε το ανάστημα. Με τακτικές Εκθέσεις προς το Πατριαρχείο και την Ελληνική Κυβέρνηση, έκανε γνωστή την κατάσταση που επικρατούσε και τα μαρτύρια των Ελλήνων. Επισκεπτόταν τα χωριά για να εμψυχώσει τους ιερείς και τους δασκάλους, να τονώσει το ηθικό των κατοίκων.

Η θαρραλέα στάση του διαρκώς αύξανε το μίσος των εχθρών. Το μόνο που επεδίωκαν ήταν να τον εξοντώσουν, να τον βγάλουν από τη μέση. Ιδίως ο Μπεκήρ αφέντης, ο ισχυρός Τούρκος, μένεα έπνεε εναντίον του.


Όμως τίποτε δεν δείλιαζε τον ατρόμητο Μητροπολίτη. Συνεχίζοντας το παράδειγμα των προκατόχων του, εξακολουθούσε το έργο του. Είχε γίνει ο καλός ποιμένας που όλοι λάτρευαν.

Την μοιραία 1η Οκτωβρίου 1911, μετά από περιοδεία, πήγε στο χωριό Σνίχοβο (Αιμιλιανό) να λειτουργήσει, να έρθει σε επικοινωνία με τους πιστούς. Το απόγευμα αποφάσισε να επιστρέψει στα Γρεβενά. Οι χωρικοί τον παρακαλούσαν να αναβάλει την αναχώρηση, γιατί είχαν πληροφορηθεί ότι Νεότουρκοι και Ρουμανίζοντες καιροφυλακτούσαν στα γύρω μέρη με κακές προθέσεις. Μα ο Μητροπολίτης δεν ήθελε να υποχωρήσει. Δεν δείλιαζε εκείνος. Το καθήκον μόνο λογάριαζε. Ξεκίνησε. Στον δρόμο, σε μια χαράδρα, οι εχθροί περίμεναν. Ανεπεράσπιστος καθώς ήταν, τον συνέλαβαν, μαζί με τον διάκονο που τον συνόδευε, τον Δημήτρη Αναγνώστου και τον αγωγιάτη τους. Αφού τους βασάνισαν, τους κατακρεούργησαν κατά τον πιο φρικτό, απάνθρωπο τρόπο.

Μόνο την 6η Οκτωβρίου, ψάχνοντας, βρήκαν τα πτώματα στην οικτρή εκείνη κατάσταση. Τους μετέφε­ραν στα Γρεβενά, όπου η κηδεία τους έγινε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα θρήνου και πένθους, την 11η Οκτωβρίου.

Εκεί, στην Μητρόπολη, αναπαύεται ο Αγωνιστής του Χριστού και του Έθνους, ο οποίος έβαψε με το αίμα του την Μακεδονική γη, που υπερασπίστηκε με όλη την ψυχή του. Ήρωας της Μεγάλης Ιδέας, Εθνομάρτυρας.

Ο Μητροπολίτης Αιμιλιανός ήταν το τελευταίο θύμα της θηριωδίας των εχθρών του Γένους. Τον ηρωικό του θάνατο θρήνησε όλος ο Ελληνισμός.

Στα Γρεβενά, στήθηκε η προτομή του στην κεντρική Πλατεία.

Και τα δύο τελευταία χωριά που επισκέφθηκε, πήραν το όνομά του τιμητικά. Το ένα «Δεσπότης», το άλλο «Αιμιλιανός», ενώ το 1990 ο διάδοχός του Μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος έστησε τον ανδριάντα του στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Οίκου, δίπλα στον ανδριάντα του αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Κι ύστερα, μετά τόσων χρόνων αγώνα, τόσες θυσίες, τόσα μαρτύρια, τόσους ηρωισμούς, τόσο αίμα, τόσους νεκρούς, ευδόκησε ο Θεός και χάρισε στην Ελληνική Μακεδονία την ελευθερία, με τους ένδοξους Πολέμους του 1912-13.

Στον Μακεδονικό Αγώνα, τον μοναδικό αυτό Αγώνα, που διεξήχθη εθελοντικά, για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας, η Εκκλησία είχε από την αρχή τον πρώτο λόγο. Η Εκκλησία στάθηκε ο ακρογωνιαίος λίθος που στήριξε το οικοδόμημα, που χάρισε θάρρος, ελπίδα, δύναμη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ευνοϊκό, όπως το πόθησε ο Ελληνισμός.

Η Εκκλησία θυσιάστηκε. Από τον Πατριάρχη, τους Αρχιερείς, τον Κλήρο, τους Μοναχούς, η Εκκλησία έδωσε το μεγάλο παράδειγμα της αυταπάρνησης και της ανδρείας. Στους ιερείς που θυσιάστηκαν αξίζει, όσο και στους αγωνιστές, η δόξα.

Θα τελειώσουμε το ευλαβικό αυτό αφιέρωμά μας, με τα λόγια του Παύλου Μελά: «Πάντοτε κατά τους αγώνας του Έθνους μας προΐστατο η Εκκλησία. Έτσι, τώρα προ πάντων, στην Μακεδονία, ότε κατ' Αυτής κυρίως στρέφονται αι επιθέσεις των εχθρών,η Εκκλησία και πάλιν θα προστατεύση τον Αγώνα».

Πηγή

Κατάλαβες λοιπόν τώρα πόσο βλάκας και κρετίνος είσαι, κακομαθημένε μπούλη αναρχικέ;;;



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο βλαξ ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεέ
ΔΕΝ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΠΟΣΟ ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ....
(όσο υπηρετεί το κακό)

ΕΚΤΟς ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ...

Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ
Α Π Ο Β Λ Α Κ Ω Ν Ε Ι
ΤΟΝ ανθρωπο!

μόνο ο μετανοημένος
ἀνθρωπος
έχει την ευφυία=τον φωτισμό
να διακρίνει
την ανοησία
και την βλακεία.

(μου άρεσε η αναρτηση
διοτι οι φωτος ειναι ντοκουμεντο
της βλακειας τους)

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοι μην χρησιμοποιητε τον ορο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ για να περιγραψετε τους βανδαλους που βαρβαριζουν....
Ο ορος χρησιμοποιηται στα πλαισια παραπληροφορησης της νεας ταξης πραγματων για να περιγραψει βανδαλους σινες, και να δημιουργισει απεχθεια στον μεσο ανθρωπο προς αυτον.
Αναρχικος εστι αυτος που δεν ερει αρχη.
Και αυτο σημαινει ευγενεια και ηθος μια και οι αρχες των νομων χρειαζονται οταν υπαρχει ελληψει των ανωτερω.
Η νεα ταξη προκειμενου να απομακρυνει τους ανθρωπους απο την ιδεα της μη αρχης διεδωσε μεσω των αφελων νεων τον ορο αναρχικος και με λαθος ενοια ουτος ωστε οι ανθρωποι σιγα σιγα να αποκτησουν απεχθεια προς την ενοια αφου θα ζουν κατι αλλο απο την αληθηνη ενοια του ορου.
Περιγραψτε τους αφελεις βανδαλους με ορους οπως βαρβαρος, σινης (καταστροφεας)κ.α. αλλα μην τσιμπατε.......

Ανώνυμος είπε...

20.03

ΟΙ ίδιοι αυτοΑποκαλουνται Αναρχικοί.

δεν τους αποκαλοῦμε εμεις!

επιπλεον
οι πραξεις τους
(των Αναρχικων)
τους χαρακτηρίζουν.

(μῆπως βλέπεις πολύ Λάκη?
χτες πάλι
αφου έβαλε τους Συριζόφασίστες
να πουνε τις Ανοησίες τους
............
έπλεξε πάλι τα εγκώμια
στην "καημένη-ταλαιπωρημενη=συκοφαντημενη"!!!
ΑΝΑΡΧΙΚΗ γερμανιδα
που την έπιασε η ΑΝΤΙτρομοκρατική
(και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!)
ΟΤΑΝ
ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ!
ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΜΒΟ-ΠΑΚΕΤΩΝ....

ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.
(τουλάχιστον εμένα)
+Α.+Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ
έχουν υπογράψει
ολοι αυτοι οι πανίΒΛΑΚΕς
ΜΕ @.ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ (Α)
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ.
(το άστρο του ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΝ!
Τῶν πυρήνων της βλακείας!)

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ανωνυμε 20.03 ομολογω ότι το σχολιο σου με παραξένεψε και δεν το πολυκαταλαβα....
Αν καταλαβα καλα λες ότι η εννοια αναρχικός είναι "καλη" εννοια;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς....

Αναρχικός είναι αυτός που δεν δέχεται καμια αρχή ...είναι λοιπόν εκ της λέξης αντιεξουσιαστής....

Μηπως έχεις μπερδεψει την λέξη αναρχικός με την Αναρχος.....

Αναρχος που είναι ενα επιθετο που αποδίδεται στο Θεό σημαίνει αυτος που δεν εχει αρχή....
Αναρχικός είναι αυτός που δεν δεχεται καμια αρχή(εξουσια ή νομους).

Τουλαχιστον με αυτην την χρηση βρίσκουμε τις δυο λεξεις....
Και ολοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι ποιος.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.