19 Νοεμβρίου 2010

Εκτεταμένοι αεροψεκασμοί χθες στην Αττική. Μας ψέκασαν για τα καλά......(δείτε τις φωτογραφίες αναγνώστη μας).

Το έλαβα από τον φίλο κι αναγνώστη Τ.Κ. και σας το παραθέτω γιατί είναι σοβαρότατο και επιβεβαιώνω τα πάντα ως αυτόπτης μάρτυρας. Οι αεροψεκασμοί έλαβαν χώρα χθες (18-11-2010) και κάλυψαν τον ουρανό της Αττικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για λόγους χωρητικότητας μπορέσαμε να βάλουμε μόνο ορισμένες φωτογραφίες αλλά έχουμε αφήσει τα ενδεικτικά σχόλια όλων των υπολοίπων του φίλου μας προς ενημέρωσή σας. Το σύνολο των φωτογραφιών είναι στην κατοχή μας.

Αγαπητό koukfamily

Σου στέλνω φωτογραφίες που τράβηξα σήμερα (18-11-2010) σχετικά με εκτεταμένους αεροψεκασμούς που έλαβαν χώρα σε ολόκληρη σχεδόν την Αθήνα από τις 11.30 πμ μέχρι και τις 14.30 περίπου από ομάδα τουλάχιστον 10 αεροσκαφών είτε σε δυάδες, είτε μόνα τους και έτυχε να είμαι στο κατάλληλο σημείο τη κατάλληλη ώρα .

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο την διασταύρωση Κατεχάκη και Κηφισίας και από όροφο αρκετά υψηλού κτηρίου που βρίσκεται στην περιοχή .
Τα αεροσκάφη που συμμετείχαν τα παρατήρησα πρώτη φορά πάνω από τη Κηφισιά κατά τις 11.30 πμ και τα τελευταία κατά τις 14.30 . Αυτά έρχονταν πίσω από τον Υμηττό με κατεύθυνση προς τα Δυτικά Προάστια .

Οσον αφορά τις φωτογραφίες :

18112010004: Τα αεροσκάφη αυτά πετούσαν πολύ κοντά το ένα στο άλλο και άφηναν μια εννιαία γραμμή. Μέχρι να σταθμεύσω το αυτοκίνητο και να τα φωτογραφήσω είχαν αποκτήσει μια απόσταση μεταξύ τους. Η προηγούμενη διαδρομή όμως φαίνεται στη φωτογραφία.

18112010013: Εδώ μιλάμε για τρία αεροσκάφη όχι για δύο!!!! Αν παρατηρήσεις τη φωτογραφία θα δείς ότι το αριστερό αεροσκάφος ψεκάζει μόνο του και δεξιά πετάνε δύο αεροσκάφη με διαφορά δύο περίπου λεπτών τα οποία ψεκάζουν κατά διαστήματα και τα ίχνη τους κάποια στιγμή ταυτίζονται . Τα δύο αυτά αεροσκάφη φαίνονται καθαρά πάνω από τον Υμηττό.

18112010019: Εδώ φαίνονται τα ίχνη από τα τρία αεροσκάφη της φωτογραφίας

18112010013: καθώς και ένα τέταρτο που ακολουθεί αμέσως μετά .

18112010034: Δύο αεροσκάφη τα οποία επιστρέφουν και κατευθύνονται Δυτικά. Προσέξτε το "ιριδίζον" χρώμα που αποκτούν σιγά σιγά τα σύννεφα !!!!


18112010042: Το αεροσκάφος που εκτελεί παράλληλο ψεκασμό με το ίχνος που προηγήθηκε πριν πέντε λεπτά σταματάει το ψεκασμό και αλλάζει δεξαμενή !!!! Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να μήν εκπέμπει καθόλου ίχνος "καυσαερίων" για μια αρκετά μεγάλη απόσταση. Η αλλαγή αυτή φαίνεται και στις φωτογραφίες 18112010043, 18112010044, 18112010045, 18112010046, 18112010047, 18112010048.

18112010057, 18112010059: Τα σχέδια που άφησε μετά την αλλαγή δεξαμενής ξεκασμού το προηγούμενο αεροσκάφος.

Δημοσίευσέ τες και εσύ. Οσο περισσότεροι γνωρίζουν τόσο καλύτερα !!!!!
Καλό Βράδυ.
Τ.Κ.



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτή την ιστορία με τους αεροψεκασμούς εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω ;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου ανωνυμε σε καταλαβαίνω. Κι εγω τα ιδια πιστευα....
Είναι ποτέ δυνατόν; ελεγα.,.....
Ωσπου άρχισα να μελετάω το θέμα μεσα από διαφορες αναρτησεις στο διαδίκτυο θετικές ή αρνητικές.....

Θα σου πω ορισμένες διαπιστώσεις.
Πρώτον υπάρχουν κάποια σαιτ όπουτ μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία ανα τον κόσμο των επιβατηγών και πολεμικών αεροσκαφών εκτός των μαχητικών.... Δηλαδή τα αεροσκάφη που πετούν ανα πασα στιγμή οπουδήποτε. Μάλιστα τα σαιτ αυτα παρεχουν πληροφορίες μαζί με το στιγμα τουαεροπλάνου τα στοιχεια της εταιρείας τον αριθμό της πτήσης το υψόμετρο κλπ Εκει εμφανίζονται καποια επιβατηγα(!) τα οποία δεν εχουν καμια πληροφορία.....

Επίσης κάποιοι συνμπατριωτες μας με τηλαφακούς εχουν προσπαθήσει να δουν απο κοντα τα αεροσκάφη αυτά που πετούν πάνω από την πατρίδα μας και διαπίστωσαν με εκπληξη ότι δεν έχουν παραθυρα!!!!!

Τωρα όπως ισως γνωρίζεις πάνω π.χ. από την Αθηνα υπάρχουν αεροδιαδρομοι στους οποίους είναι υποχρεωμένα να κυκλοφορούν τα επιβατικά αεροσκάφη όμως....τα υποπτα αεροσκάφη κινούνται εκτός αεροδιαδρόμων όπως δειχνουν και οι φωτογραφίες...βασικα κινουνται εντελώς σε διαφορετικούς διαδρόμους παραλληλους σε όλο το μηκος και πλατος του ουρανού και μερικές φορές και κάθετα!!!!!

Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ των ουρών των καυσαερίων των αεροπλάνων (contrails) και των χημικών αεροψεκασμων (chemtrails).

Τωρα θα μου πείς μήπως είσαι ειδικός; Οχι φίλε μου δεν είμαι γι αυτό προσπαθώ να ενημερωνομαι από ειδικούς. Δες λοιπόν δυο πολύ ενημερωτικές αναρτησεις μας όπου μιλά ο χημικός επιστημονικός συνεργάτης του Δημοκρίτου κ. Κατσαρός.

http://koukfamily.blogspot.com/2010/10/chemtrails-1.html

http://koukfamily.blogspot.com/2010/10/chemtrails-2.html

(αντεγραψε τα λινκ)

Και κατι ακόμα. Οταν ερωτήθει ο κ. Βενιζέλος για τα chemtrails πάνω από την Ελλάδα αντί να πεί αμέσως αυτά είναι βλακείες, περιέργως παρέπεμψε των ερωτήσαντα στο υπουργείο μεταφορών και στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας!!!!!

Επίσης στις πάμπολλες απορίες όσων έχουμε πλέον πιστεί ότι κατι παιζεται πάνω από τα κεφάλια μας δεν θα βρεις εύκολα απαντήσεις από τους υποστηρικτές του αντίθετου....

Ψάξτο.....

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, αύριο - μεθαύριο θα αναρτηθεί στο youtube το πρώτο μέρος του νέου ντοκιμαντέρ "What in the world are they spraying", με ελληνική μετάφραση, από τους χρήστες vasoula2908 και OTTONUS. Θα δείτε ότι ήδη οι ίδιοι οι επιστήμονες παραδέχονται ότι κάνουν πειράματα ρίχνοντας μεγατόνους μικρο-σωματιδίων αλουμινίου στην ατμόσφαιρα, με πρόσχημα ότι πρέπει να αντανακλάσουν την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Πλεον δεν υπάρχει "δεν πιστεύω", διότι δεν εικάζουμε, οι ίδιοι οι επιστήμονες της γεωμηχανικής παραδέχονται ότι το κάνουν. Δεν υπάρχουν πλεον θεωρίες, αλλά παραδοχές συνομωσίας.

Ανώνυμος είπε...

Αν και καθυστέρησε, το πρώτο μέρος είναι έτοιμο και αποκαλυπτικό.

http://www.youtube.com/watch?v=Gvtlx1aV2ao

Παρακαλώ, διαδόστε το παντού! Είναι σημαντικό για όλους μας!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.