Τελευταίες αναρτήσεις

2 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρία Εφέδρων. Τιμωρούν με αντισυνταγμματικές διακρίσεις τους εφέδρους που υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Σύνδεσμος Αναγνωρισμένος και Εποπτευόμενος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ν.4089/60
ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ

Σε λίγες μέρες συζητείται στη Βουλή το Συνταξιοδοτικό των Ελλήνων. Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εργασίας αποφάσισε ότι όλοι οι Έλληνες Έφεδροι που υπηρέτησαν τη Στρατιωτική τους θητεία……. Άμισθοι και Aνασφάλιστοι πρέπει να τιμωρηθούν και να εξαγοράσουν τη στρατιωτική τους θητεία, διότι υπηρέτησαν στα σύνορα, στη Κύπρο και στα νησιά μας επειδή δεν είχαν πολιτικό βύσμα να υπηρετήσουν άοπλη θητεία στα Μουσεία της Λούφας και της Ντροπής, ενώ απαλλάσσονται όμως της εξαγοράς οι εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στα Ταμεία του Δημοσίου, Τραπεζών, ΔΕΚΟ κλπ. Οι Υπουργοί Εργασίας και Άμυνας εγκρίνουν την εισφοροδιαφυγή των Υπουργείων τους αφού ενώ δεν κατέβαλαν τις εισφορές τους για την υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία μας, μας ζητούν να καταβάλλουμε σήμερα οι ίδιοι τις εισφορές που έπρεπε το Υπουργείο να καταβάλλει και μάλιστα με σημερινές τιμές που ελάχιστοι μπορούν να τις πληρώσουν. Η Κυβέρνηση παραγνωρίζει ότι στα 2 χρόνια για παράδειγμα υποχρεωτικής θητείας μας, είχαμε απώλεια εισοδήματος 26 μήνες με τα δώρα και τα επιδόματα αδείας χ 700 ευρώ = 18.200 ευρώ συν 50 ευρώ μηνιαίως για ατομικά έξοδα θητείας χ 24 μήνες = 12.000, ήτοι 18.200+12000 = 30200 ευρώ. Μας τιμωρούν λοιπόν με ένα επιπλέον φόρο 6000 – 24000 ευρώ για την εξαγορά της θητείας μας, γνωρίζοντας ότι σήμερα 320.000 νέοι υπεκφεύγουν να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, και ότι η «μαύρη τρύπα» στην στελέχωση των Πολεμικών σχηματισμών μας καθημερινά μεγαλώνει επιτείνοντας το έλλειμμα αμυντικής μας ισχύος και αδυνατίζοντας την εξωτερική μας πολιτική, πράγμα που αυξάνει την προκλητικότητα των γειτόνων μας στις διεκδικήσεις τους εις βάρος μας, γεγονός που αργά ή πολύ γρήγορα θα μας οδηγήσει σε πόλεμο! Αντίθετα συνεχίζουν να προσλαμβάνουν ΕΠΟΠ, έχοντας προσλάβει ήδη 20000 ΕΠΟΠ ενώ γνωρίζουν ότι χρειάζονται μόνο 5000 για την κάλυψη των ειδικοτήτων, επιβαρύνοντας με 700.000.000 ευρώ ετήσια τον υπερχρεωμένο προϋπολογισμό του Κράτους, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους, για ιδιοτελείς σκοπούς και κομματικά οφέλη. Απίστευτο και όμως Αληθινό!

ΖΗΤΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Την ανάκληση της απαράδεκτης ρύθμισης εξαγοράς της στρατιωτικής θητείας με τους συγκεκριμένους όρους που επικροτούν την άρνηση πληρωμής των υποχρεώσεων της πολιτείας προς τους πολίτες - οπλίτες της και τα ασφαλιστικά ταμεία τους. Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν εξόφθαλμες αντισυνταγματικές διακρίσεις των πολιτών (Δημ. Υπάλληλοι - ΔΕΚΟ - Τραπεζικοί εξαιρούνται των νομοθετικών ρυθμίσεων για πριν το 1983 και δεν πληρώνουν!!!). Στους έφεδρους Καταδρομείς Αλεξιπτωτιστές Βατραχανθρώπους δεν αναγνωρίζουν τα εξάμηνα επικινδυνότητας, ενώ τα αναγνωρίζουν στους Δημόσιους, Τραπεζικούς και Υπαλλήλους των ΔΕΚΟ.
Άλλη πατρίδα υπηρετήσαμε όσοι δεν ανήκουμε στις παραπάνω κατηγορίες; Την Υπουργική Απόφαση της απαράδεκτης διάκρισης των πολιτών της διαπλοκής θα την προσβάλλουμε δικαστικά στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΖΗΤΟΥΜΕ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Από τον κ. Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς, Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων και όλους τους Βουλευτές μας, με Εθνική Ευαισθησία σεβόμενοι το Σύνταγμα των Ελλήνων περί ισότητας των δικαιωμάτων των πολιτών να άρουν την απαράδεκτη, αντισυνταγματική, άδικη και προκλητική αυτή διάκριση σε βάρος των πολλών εφέδρων πολιτών - οπλιτών υπέρ των ολίγων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Γεν Γραμματέας
Περικλής Χόβολος
Έφ. Λοχαγός (ΥΦ)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αλέξανδρος Κόντος
Εφεδρος Ταγματάρχης (ΚΔ)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.