Τελευταίες αναρτήσεις

24 Μαρτίου 2010

25 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ ΟΛΟΙ στην παρέλαση με την Ελληνική Σημαία. Να δείξουμε ότι οι Ελληνες είναι πάντα περήφανοι για την πατρίδα τους.

Αδέρφια μου συμπατριώτες Ελληνες.
Τις ημέρες αυτές θα βρούμε πολλές φορές και σε πολλά ιστολόγια την παρότρυνση να βρεθούμε ΟΛΟΙ στην παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος για την Εθνική μας Εορτή.

Επιθυμώ κι εγώ μέσα από το ταπεινό μας οικογενειακό αλλά και υπερήφανα Ελληνικό ιστολόγιό μας να σας προτρέψω να πάμε οσοί μπορούμε ειδικά φέτος (αλλά και κάθε χρόνο) να τιμήσουμε τους ενδόξους προγόνους μας αλλά και τα ένστολα παιδιά μας που θα παρελάσουν στην μεγάλη στατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Φέτος η πατρίδα μας διέρχεται μια πολύ δύσκολη περίοδο. Εκτός από τα αλλεπάλληλα οικονομικά πλήγματα που οφείλονται στους ανίκανους επι χρόνια, προδότες χαραμοφάηδες πολιτικούς που εξυπηρετώντας πλούσιους και τραπεζίτες μας έφεραν στο χείλος της φτώχιας (οικογενειακά και εθνικά), δεχόμαστε και αλλεπάλληλα χτυπήματα εθνικά, στρατιωτικά και θρησκευτικά. Δηλαδή το τρίπτυχο Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια πλήττεται από παντού.

Τα τουρκικά πλοία παρελαύνουν ανενόχλητα στο Αιγαίο βλέποντας με υπερηφάνεια να πετούν απο πάνω τους τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο καθημερινά χωρίς να αναχαιτίζονται πλέον για "οικονομικούς λόγους". (Φαίνεται πως η Τουρκία δεν έχει καμιά οικονομική κρίση και δεν την άγγιξε ούτε η διεθνής οικονομική κρίση...περίεργο)

Την ίδια στιγμή το ανθελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών διατάζει τις ελληνικές πρεσβείες ανά τον κόσμο να μην εορτάσουν την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου για "οικονομικούς λόγους"!!!! Φυσικά οι προθέσεις του αποκαλύφθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο όταν οι Ελληνες ομογενείς στις ΗΠΑ παρακάλεσαν να γίνουν κανόνικα οι εκδηλώσεις και να βάλουν οι ίδιοι τα έξοδα αλλά το ανθελληνικό Υπουργείο δήλωσε ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!!! Οι πρεσβείες θα ξανανοίξουν για εκδηλώσεις στην επέτειο για το Εβραϊκό Ολοκάυτωμα.............

Το Υπουργείο (Εθνικής υποτίθεται) Αμυνας δήλωσε ότι η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα θα περικοπεί για "οικονομικούς λόγους" και δεν θα παρελάσουν τα μηχανοκίνητα τμήματα.
Φυσικά κι εδώ φάνηκε η προδοσία αφού η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση κόστιζε (μέχρι πρότινος) περί τα 2 εκατομμυρια Ευρώ την στιγμή που δίνονται σε προϋπολογισμό σε δικαστικούς και βουλευτές 7 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ!!!! συνολικά για τα έτη 2010, 2011 και 2012!!!!! Και παράλληλα στέλνουμε (ως χώρα) και τον Αλκαίο στο πανηγύρι της Εurovision με συνοδεία μερικών εκατομμυρίων ΕΥΡΩ.............

Θα μπορούσα να σας απαριθμήσω πλήθος προδοσιών που έχουν συντελεστεί το τελευταίο εξάμηνο με μια πρωτόγνωρη ταχύτητα αλλά δεν θέλω να γίνω κουραστικός. Ο καθένας σας μπορεί να τις δεί μέσα από την λίστα (παραπλεύρως) "Κατηγορίες θεμάτων" του ιστολογίου μας με τίτλο "Εθνική προδοσία".

Στο μήνυμα μου αυτό το μόνο που επιθυμώ να σας προτρέψω είναι ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ και να κατέβουμε στους δρόμους με τις Ελληνικές μας Σημαίες να παρακολουθήσουμε και φέτος τα παιδιά μας (μαθητές ή στρατιώτες) να παρελαύνουν.

Και μια προτροπή στους γονείς. Ας είναι σεμνά ντυμένα τα παιδιά που παρελαύνουν. Μην κατεβαίνουν στην παρέλαση για να τιμήσουν τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας και προκαλούν το γέλιο και την κοροϊδία στους θεατές. Η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα. Αντί να τιμήσουμε την Εθνική μας Εορτή την διακωμωδούμε και δείχνουμε την μέγιστη ασέβεια. Τα παιδιά μας πρέπει να είναι περήφανα και ευπρεπή.

Καλή αντάμωση λοιπόν αδέρφια μου στις πλατείες και στις λεωφόρους με την Γαλανόλευκη στα χέρια.

ΘΑΝΟΣShare

2 σχόλια:

Ε.Π είπε...

Καλημέρα χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα μας και την Θρησκεία μας!

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Επετειακό….!

…..Παρελαύνουν τα καημένα…,
ξου, στους ‘’«επισήμους»’’ μπρος….,
τους Ζουγκλάδες χαιρετούνε….,
τέχνη –τους ο εμπαιγμός….!

Καταθέτουν, και, στεφάνια….,
στων θυμάτων το μνημείο….,
που σκοτώσανε εχθροί –τους…..
απ’ το ίδιο Εκτροφείο….!

‘’Όχλος’’ για τα πανηγύρια….,
σ’ άθλιες παραστάσεις κράχτες….,…..
πώς τους κλείνουν τα ‘’φακίρια’’
σε ‘’«Ελευθερίας»’’ φράχτες….!.....

……………………………….

Μνημεία και αγάλματα….!

…..Μνημεία και αγάλματα….,
αληθινών και ψεύτικων….,
ηρώων και ‘’ηρώων’’….,…..
Γη ένοχων κι αθώων….!

…..Να ‘χουν λαοί να προσκυνούν….,
αλλά κι αρχόντοι να πουλούν,
τάχατες, πατριωτισμό
και άδειο παραμύθι…..
---- σε κάθε –τους επέτειο….. ----
για κάθε ‘’κουτορνίθι’’….!

Μνημεία και αγάλματα….,
αληθινών και ψεύτικων….,
μαρτύρων και ‘’μαρτύρων’’….,…..
Γη μπόχας…., μα και μύρων….!.....

…………………………..

Σαν "σου την πέσαν τα φακίρια"….!

( …..’’ευαγγελισμός’’ τοις ‘’κρινωνόσι’’ Εβραίοις….,…..
δισαγγελισμός τοις ‘’κρινωνομένοις’’ –αυτών Έλλησι….,….:
20 δίσεκτοι αιώνες τη Γαιί….,….! )

…..Σου σταματήσανε το χρόνο….. και σ’ άρχισαν απ’ το Μηδέν….,
‘’βασίλισσα’’ βασιλεμένη και καταξεπεσμένη ‘’ευγενή’’….,
σαν "σου την πέσαν" τα φακίρια….. με τρικς και "θαύματα" προκάτ….,….!
Κι ασφυκτιάς, πια, μες στην μπόχα…., που σου ’μεινε, μόνον, η φίρμα…..
νά ’χεις ’την, χα, στου "Πνεύματος" τα διεθνή χρηματιστήρια…..
και τα "Κεφάλαιά" -σου νόθα….,….!

…..Εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια…., κρυπτοδιατάνοι, μυημένοι….,
αντίθεοι με μάσκα θεία…., έξωθεν κι έσωθεν "μασόνια"….,…..
σου χτίζουν δόλια τα "μαντεία", μνήματα τ’ ‘’«άγνωστου Θεού»’’….,….!
Κι άψαχτη μένεις στη μαστούρα….. κι άπραχτη στη φερτή φθορά -σου….,
Ελλάδα μες στα μαύρα χιόνια….,
με θεομπαίχτρα, λαομπαίχτρα,….. την του ‘’«γνωστού θεού»’’ πηγή….,
που, αντάμα με το "λάλον ύδωρ"…., βγάζει, και, θεοκτόνα ούρα….!…..

…..Κάποτε συ οριοθετούσες ακρόρια Γνώσης με πρωτιά….,
του Πνεύματος γειτόνια που ’χες τα προπερισυμπάντεια εσύ….,
που, πια, δε βρίσκεις γαλαξίες…., μες σε ορίζοντα στενό….,….!
Κι από το φως….. μες στο ημίφως…., στο σούρουπο κι η χαραυγή σου….,
που ’χεις στερνά κατάρατα…., συ με "αρχή" ‘’ευλογημένη’’….,…..
τέως ακμή….. και νυν "λυκόφως"….!…..

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.