Τελευταίες αναρτήσεις

10 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ. Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα σε ελληνικά βιβλιοπωλεία. Οι προδοσίες πρέπει να στηλιτεύονται. Μποϋκοτάζ ΤΩΡΑ.

Δύο αναρτήσεις που με στεναχώρησαν και θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους οι Ελληνες πατριώτες.

Την πρώτη την είδα στο ιστολόγιο ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ και μπορείτε να την δείτε ολόκληρη ΕΔΩ.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη (λίγα μέτρα πάνω από την πλατεία Ναυαρίνου) ένα από τα πιο κεντρικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης το "Μαλλιάρης παιδεία" αναπαράγει την πιο άθλια ανθελληνική φιλοσκοπιανή προπαγάνδα διαθέτοντας προς πώληση το ΕΛΛΗΝΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΛΕΞΙΚΟ του Βασκου Καρατζά.
Διαβάστε πως παρουσιάζουν το "Λεξικό" οι γνωστοί ανθέλληνες του Ουράνιου Τόξου στη σελίδα τους ( http://www.florina.org/news/2009/may22c_g.asp ) : Η μακεδονική γλώσσα (μακεντόντσι) αποτελεί μία από τις σύγχρονες γλώσσες των Βαλκανίων. Αποτελεί τη μητρική γλώσσα των Μακεδόνων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και των εθνικών μακεδονικών μειονοτήτων που κατοικούν σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Μάλιστα,
"Μακεδονική γλώσσα(μακεντόνσκι)",
"Δημοκρατία της Μακεδονίας" και
"εθνική μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα λοιπόν.

Ο γνωστός προασπιστής του Ουράνιου τόξου Δημήτρης Λιθοξόου γράφει σχετικά με το "Λεξικό" αυτό στη σελίδα του (
http://lithoksou.net/leksiko.html ): "Η έκδοση ενός ελληνομακεδονικού λεξικού αποτελούσε τακτικό στόχο του οργανωμένου μακεδονικού κινήματος εδώ και δώδεκα χρόνια. Ο στόχος αυτός διατυπώθηκε στο μανιφέστο του Ουράνιου Τόξου, που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 1997..." Μπήκαμε στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης παιδεία" και φωτογραφίσαμε ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στο διάζωμα με τα Λεξικά (μπαίνοντας μέσα, και κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αριστερά, πίσω από το γκισέ).
Επειδή
  • το εν λόγω "Λεξικό" στερείται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας και ακρίβειας και το μόνο που πετυχαίνει είναι να αναπαράγει (ενδεικτικά στον πρόλογό του) την άθλια σκοπιανή προπαγάνδα
  • η προώθηση τέτοιων απόψεων πέρα από κατάπτυστες αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)
  • στο βωμό του κέρδους δεν είναι δυνατόν να προσβάλλεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η ταυτότητά μας
Γι αυτό
Καλούμε τώρα
σε άμεσο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ
στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης-παιδεία"

μέχρι να αποσύρει το ψευδεπίγραφο Λεξικό που εξέδωσαν οι γνωστοί ανθέλληνες Βοσκόπουλος-Παρίσης.

Χάριν δικαιοσύνης μπορείτε να δείτε την αποκατάσταση των Βιβλιοπωλείων Μαλλιάρης τα οποία μέσω email μας ενημέρωσαν ότι απέσυραν την κατάπτυστη ανθελληνική έκδοση. (Δείτε ΕΔΩ)

Την 2η την είδα στο Ελλήνων Αφύπνιση

Η απόδειξη ότι ο χειρότερος εχθρός είναι ο εσωτερικός...! Πήγα στο βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ επί της Ασκληπειού για να ψάξω για ταξιδιωτικό οδηγό.
Και ξαφνικά μαζί με τις "ξένες" χώρες είχαν και ένα ταξιδιωτικό οδηγό για την χώρα ...."MACEDONIA"

Μέσα είχε και λέξεις .....στα "...Μακεδονικά"
Αγγλικά γραμμένο και με χάρτη που έδειχνε την Μακεδονία σαν χώρα στα Σκόπια Οταν τους ρώτησα ο υπάλληλος άρχισε τα ρομαντικά τύπου "Εμένα πατρίδα μου είναι όλη η γη" και "σε εμάς δεν περνάει η λογοκρισία"
Μα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω θέμα για... ένα βιβλίο με απόψεις που διαφωνώ , άλλο όμως ένα βιβλίο με απόψεις του συγγραφέα και άλλο ένας ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ για να μάθουμε μια χώρα που την λένε "Μακεδονία" και είναι στα Σκόπια.

Είναι δυνατόν μέσα στην ίδια μας την χώρα να πουλάμε βιβλία σε τουρίστες για την προπαγάνδα των Σκοπίων ;

Ας ενημερώσει κάποιος από το βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα, αν η πώληση ταξιδιωτικού οδηγού με όνομα Macedonia για τα Σκόπια έγινε εν γνώση τους ή εν αγνοία τους.
Το παιχνίδι το έχουμε χάσει αλλά είναι απαράδεκτο να πουλάμε στην ίδια μας την χώρα ταξιδιωτικούς οδηγούς για τους τουρίστες με τίτλο "ΜΑCEDONIA".

Από http://taxalia.blogspot.com/2010/02/fyrom_10.html

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.