6 Δεκεμβρίου 2009

Οι αλήτες κατέβασαν την ελληνική σημαία την έκαψαν και ανέβασαν την αηδία τους......στην Πρυτανεία! Στους συλληφθέντες και παιδιά βουλευτού!!


Ηταν αναμενόμενο....
Ηρθαν ακόμα κι ενισχύσεις από το εξωτερικό. Και η λεηλασία και οι καταστροφές άρχισαν.
Αν προστεθούν και τα κακοποιά στοιχεία που έδρασαν επ' ευκαιρία των βανδαλισμών πέρυσι το εκρηκτικό πάζλ, συμπληρώνεται...

Οι αναρχικοί κατέλαβαν τα Προπύλαια, την Πρυτανεία και την Νομική. Επεισόδια και στην Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα.
Ο πρύτανης πήγε να αντισταθεί και τώρα είναι στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Οι προσαγωγές ξεπέρασαν τις 100 και αυξάνονται ώρα με την ώρα. Καταστήματα και μικρομάγαζα καίγονται....
Κι όλοι αυτοί "τιμούν" τον χαμό του μικρού Αλέξη Γρηγορόπουλου.....

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη!!! Οι πληροφορίες λένε ότι συνελήφθησαν το Σάββατο στην έφοδο της αστυνομίας στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Ρεσάλτο...Και κατηγορούνται όπως μετέδωσε πριν λίγο τηλεοπτικός σταθμός, για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών!!

Παρακολουθήστε το video της υποστολής της Σημαίας μας από τους άπλυτους αλήτες...



Λίγο αργότερα την έκαψαν στον δρόμο....

(τα ρεμάλια καίνε την σημαία για την οποία οι πρόγονοί μας κι εμείς αύριο θα δώσουμε το αίμα μας)



Share

8 σχόλια:

Μαρία Σεφέρου είπε...

Οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να πιάσουν τους αλήτες, περιμένοντάς τους να κατέβουν από τη στέγη, ώστε να μην κάψουν τη Σημαία μας. Γιατί δεν το έκαναν; Αυτό είναι το μεγαλύτερο αίσχος κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αυτό είναι που σε κάνει να ντρέπεσαι...
Μια ολόκληρη χώρα όμηρος σε μια χούφτα αναρχικούς... Είμαστε για κλάματα!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κο Νιώτη για τα παιδιά που έβγαλε.
Οι πολιτικοί και μάλιστα οι προβεβλημένοι (πρόεδροι βουλής, υπουργοί κλπ) αποτελούν, αναπόφευκτα, πρότυπα πολίτη στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Ο κος ΝΙΩΤΗΣ πλέον δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτό το ρόλο και οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αμέσως μήπως και καταφέρει να ρυθμίσει τα του οίκου του.
Να ρυθμίσει τα της δημοκρατίας μας, εννοείται, ότι δεν είναιικανός.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ είπε...

Αναρωτιέμαι αν το ίδιο συνέβαινε στην Τουρκία τι θα τους είχε κάνει οι τούρκικη αστυνομία. Εδώ μας έφαγε η ασυδοσία. Παιδιά πολιτικών βλέπετε.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς ποτέ δεν πέθανε για μια σημαία και για κανένα σύμβολο, εκείνοι που πολέμησαν και πέθαναν κάποτε το έκαναν για να έχω εγώ κι εσύ σήμερα το δικαίωμα να ζούμε σε μια καλύτερη χώρα που θα σε σέβονται σαν άνθρωπο και θα έχεις έστω τα στοιχειώδη προνόμια ενός υποτίθεται "δημοκρατικού" καθεστώτος, και όχι για το αν η σημαία η Ελληνική θα βρίσκεται έξω από τα πανεπιστήμια ή τα σχολεία.

Κανείς δεν πολέμησε για ένα απλό πανί και δεν χρειάζεται να είστε όλοι τόσο ψευτοηθικοί. Τόσα αίσχη συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας και προς όλους μας κι εσάς σας πειράζει μονίμως το αν καίνε τη σημαία ή όχι και πόσο και καλά ανπίτρεπτο είναι αυτό. Δεν είμαι κανένας αναρχικός και δεν συμφωνω με τέτοιου είδους πράξεις, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τα και καλά τόσο σοκαρισμένα σχόλια όλων όσων υποστηρίζουν ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοια περιστατικά.

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε λίγο τριγύρω τι συμβαίνει και σε ποιά χώρα ζείτε, και μην ασχολείστε μονίμως με τέτοιες ανοησίες, για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Όλους σας ενοχλεί να βρίζει και να υποτιμάει κανείς την Ελλάδα αλλά όλοι εσείς με την αδιαφορία σας την καταντήσατε εκεί που είναι.

Καλό βράδυ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου ανώνυμε 20:11 καταρχήν να σε ευχαριστήσω για το σχόλιο σου.
Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου ότι η κανείς δεν σκοτώθηκε για την Σημαία μας. Σκοτώθηκαν χιλιάδες Ελληνες για την Σημαία και για ότι αυτή συμβολίζει. Και συμβολίζει τα πάντα για την Ελλάδα μας. Ιστορία, πολιτισμό, προγόνους, ηθη και εθιμα, τρόπο ζωής, την ξεχωριστή νοοτροπία και ιδιοσυγκρασία μας, τα εδάφη μας (ως ελληνισμού κι όχι κρατους) το είναι μας....

Δεν συμβολίζει το κράτος, την κυβέρνηση, την εξουσία ούτε καν το πολίτευμα ή την δημοκρατία...
Κι αυτό γηιατί δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως οι Ελληνες μεγαλουργήσαμε στο παρελθόν μόνο κάτω από το δημοκρατικό πολίτευμα. Μάλλον υπερτερούν κατα πολύ τα χρόνια μεγαλείου σε όλους τους τομείς σε απολυταρχικά, αυτοκρατορικά, ολιγαρχικά κλπ πολιτεύματα.

Οι αναρχικοί νομίζουν καιγι=οντας την ότι καίνε την εξουσία και ότι αυτή συμβολίζει. Ομως δεν είναι έτσι. Οι εξουσίες, οι κυβερνησεις, τα κεθστώτα και τα πολιτευματα ερχονται και παρέρχονται. Αυτά όμως που συμβολίζει η Σημαί μενουν μόνιμα και αναλλοίωτα στους αιώνες. Και θα μου πείς ότι οι παλαιοί Ελληνες δεν πέθαιναν κάτω από την συγκεκριμένοι Σημαία η οποία καθειερώθηκε μετα την επανασταση του 1821. Ναι αλλά πεθαιναν κατω από κάποια σημαία που γι αυτούς συμβόλιζε τότε τον Ελληνισμό. Κάθε οπλαρχηγός είχε το δική του σημαία. Ποιος όμως μπορούσε να τολμήσει να πεί στον Παπαφλέσσα ότι η δική του σημαία δεν ήταν κι αυτη ελληνική. Γι αυτο και η ιστορία της ελληνικής σημαίας την οποία θα μπορούσες να βρείς και στο ιστολόγιό μας αρχίζει από τα σύμβολα των αρχαίων Ελλήνων.

Γι αυτο φίλε μου θεωρώ ήδη αρκετά βαρύ τον χαρακτηρισμό του καψίματος της σημαίας μας ως ανοησιας. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντέξω πιο βαρύ...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Τώρα όσον αφορά το ότι δεν ασχολούμαστε με άλλα φλέγοντα θέματα δεν μπορείς νομίζω να το πείς για το ιστολόγιό μας. Και θεωρώ αρκετά βαρύ και το "όλοι εσείς με την αδιαφορία σας την καταντήσατε εκεί που είναι".

Και μόνο η ύπαρξη του ιστολογίου μας δείχνει το αν είμαστε αδιαφοροι για την πατρίδα μας.
Την πατρίδα την καταντησαν εκεί που είναι οι προδότες πολιτικοί με ευθυνη μιας σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι ελευθερες φωνές των μπλογκ όπου κι εσυ μπορείς να εκφερεις ελευθερα την αποψή σου. Και μάλιστα η ποικιλία των θεμάτων είναι τόσο μεγαλη που μπορεις να εκφέρεις την γνωμη σου (με πολιτισμένο βεβαια τρόπο) σε όποιο θέλεις και να γίνει απολυτα σεβαστη ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένη.

Δεν είμαστε ψευτοηθικοί είμαστε πατριωτες και θέλουμε το καλυτερο για την Ελλαδα μας όπως κι εσύ.

Καλο βραδυ.

Unknown είπε...

Σε παρακαλώ δείξε λίγο σεβασμό στη μαυροκόκκινη. Δεν μπορείς να την αποκαλείς αηδία. Ντροπή σου. Όπως θες να σέβονται τα συμβολά σου να σέβεσαι και εσύ των άλλων.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Urfus τι εννοείς πρέπει να σεβομαι τα συμβολα των άλλων όπως θέλω να σεβονται τα δικά μου;
Νομίζω ότι δεν έχω φωτογραφηθεί εγώ να καίω καμια σημαία των αναρχικών!!!

Αυτοί που περιέργως υποστηρίζεις δεν έχουν σεβαστεί επανειλημένα το εθνικό μας σύμβολο.

Οπότε τα μαθήματα περί σεβασμού σε εμάς νομίζω ότι είναι ανούσια...

Μια φορά επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου ούτε να χαϊδεύω τα αυτιά κανενός πρέπει να σου πώ πως όντως δεν έχω κανενα σεβασμό για σύμβολα που ορίζουν ανθελληνικές δυνάμεις...

Αναρχικές σημαίες, τουρκικές, σκοπιανές κλπ δεν μου προκαλούν καμια αίσθηση. Οταν μάλιστα κάποιοι υποστέλλουν την αγαπημένη μου εθνική σημαία για να υψώσουν την οποιαδήποτε δική τους, τοτε το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο.
Από την αδιαφορία περνάμε στην εχθρική στάση.

Οι αναρχικοί να πάνε να σηκώσουν την σημαία τους στο σπίτι τους. Κανένας δεν θα έπρεπε να τους ενοχλήσει (αν φυσικά είχαν ουδέτερη εστω κι οχι τόσο κατάφωρα ανθελληνική στάση).

Οταν όμως επιδιώκουν να την αναρτησουν σε ιστούς που κυματίζει η Ελληνική σημαία και όχι μόνο αυτο αλλά να την καίνε επιδεικτικά τότε δεν έχω κανενα σεβασμό ούτε σε αυτούς ούτε στο σύμβολό τους.
Μην μου ζητάς λοιπόν να σεβαστώ τους ασεβεις εχθρούς της πατρίδας μου.

Λοιπόν ελπίζω να σε διαφώτησα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.