Τελευταίες αναρτήσεις

4 Σεπτεμβρίου 2009

Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ μαζί με τον Α/ΓΕΣ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά την 13η ΔΕΕ και εμψύχωσαν τους άνδρες; Τι γνωρίζουν παραπάνω από εμάς;

(απόσπασμα σημερινού δημοσιεύματος στο έγκυρο DefenceNet)
.....Φαίνεται όμως ότι κάποιοι πάνε να εκμεταλλευθούν
το εγχώριο πολιτικό χάος. Στο ΓΕΕΘΑ και την
Πολεμική Αεροπορία, προβληματίζονται ιδιαίτερα από
την χθεσινοβραδυνή παραβίαση από τα δύο τουρκικά
μαχητικά που μπορεί να ήταν διάρκειας μόνο τριών λεπτών,
αλλά έγινε ακριβώς μισή ώρα μετά την προκήρυξη των
εκλογών και νύχτα. Μία κίνηση που οι Τούρκοι μέχρι
σήμερα έχουν αποφύγει να κάνουν.

Δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι η ανησυχία είναι
μεγαλύτερη από ποτέ. Ο φόβος της ακυβερνησίας και των
μεταβατικών καταστάσεων που πάγια εκμεταλλεύονται
οι Τούρκοι, είναι διάχυτος. Κύπρος 1974, Ίμια 1996.

Σήμερα ο Α/ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος,
συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ,
αντιστράτηγο Φράγκο
Φραγκούλη, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά
την 13η ΔΕΕ και
εμψύχωσε τους άνδρες.


Οι κινήσεις της
άλλης πλευράς παρακολουθούνται όσο
στενότερα γίνεται, αλλά ο προβληματισμός γίνεται όλο
και εντονότερος από τα στοιχεία που εντοπίζονται...

πηγή DefenceNet.grΣΧΟΛΙΟ
Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Αν προσμετρήσουμε τα κορυφαία εσωτερικά προβλήματα
της Τουρκίας με τους Κούρδους αλλά και με το εσωτερικό
μέτωπο την Ergenegon κλπ. τότε θα πρέπει να είμαστε
προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.
Ολοι ξέρουμε ότι οι άνδρες θέλουν εμψύχωση όταν επίκειται
κάτι δύσκολο και απειλητικό.
Τι μας κρύβουν;
Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.enkripto.com/2009/09/blog-post_7411.html

πολυ εγκυρο

cummulus είπε...

Που εδρεύει αυτή η μονάδα;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καταρχην φίλε μου ανώνυμε η παραπομπή σου όσον αφορά την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού από κέντρα που απεργάζονται την πτώση του ηθικού δεν με έπεισε. Κι αυτο διότι:
Πρώτον πολλά εγκυρότατα στρατιωτικά site αναμετάδοσαν την ειδηση για το τουρκικο UAV στην Χίο.
Δεύτερον δίοτι ο ελληνικός στρατός και η κυβέρνηση έχουν κάθε λόγο να προσπαθούν να υποβαθμίσουν ή και να βγάλουν ψευδής όλες τις "κακές" ειδήσεις που αφορούν το στράτευμα για λόγους πολιτικούς ή ακόμα και προπαγάνδας.
Θα το δεχτώ λοιπόν σαν ψέμα μόνο όταν μεγάλα site στρατιωτικού ενδιαφέροντος δηλώσουν το γεγονός ως τέτοιο και ανασκευάσουν.

Τώρα όσον αφορά το ερώτημα του φίλου μου του Cummulus να ενημερώσω ότι η 13η ΔΕΕ είναι μονάδα καταδρομών που έχει σαν χώρο αναπτυξής της τα νησιά του Αιγαίου. Πρόσφατα άλλαξε δίοικηση και εντάχθηκε οργανωτικά στο Β Σώμα Στρατού ενώ προτύτερα υπαγόταν στην Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.
Η 13η ΔΕΕ είναι η μονάδα-διαδοχος του ενδόξου Ιερού Λόχου.
Αλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο λίνκ http://www.laosver.gr/news/local/3913.html
ή και αλλού στο διαδίκτυο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.