4 Μαΐου 2009

Το ψέμα ξεσκεπάζεται......... Τι συνέβη πραγματικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το Σεπτέμβριο του 2001; Αναπάντητα ερωτήματα.

Επτά χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθεί να μην υπάρχει ομοφωνία σε άλλες χώρες του κόσμου ότι πίσω από την αιματοχυσία βρίσκεται η Αλ Κάιντα, σύμφωνα με διεθνή δημοσκόπηση της WorldPublicOpinion.org σε 17 χώρες.

Η έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 16.063 ανθρώπων σε 17 χώρες, κατέδειξε ότι μόνο σε εννέα χώρες η πλειοψηφία πιστεύει ότι η Αλ Κάιντα ευθύνεται για τις επιθέσεις του 2001 στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον που προκάλεσαν το θάνατο περίπου 3.000 ανθρώπων.

Κατά μέσον όρο, το 46% των ερωτηθέντων στις 17 χώρες δήλωσε ότι η Αλ Κάιντα ευθύνεται για τις επιθέσεις, το 15% ότι ευθύνεται η αμερικανική κυβέρνηση, το 7% το Ισραήλ και άλλο ένα 7% κάποιος άλλος δράστης. Επίσης ένας στους τέσσερις δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από την WorldPublicOpinion.org, ένα σχέδιο συνεργασίας ερευνητικών κέντρων σε διάφορες χώρες, το οποίο διαχειρίζεται το Πρόγραμμα πάνω στις Θέσεις Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ στις ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη, το 56% των Βρετανών και των Ιταλών επιρρίπτει την ευθύνη για τις επιθέσεις στην Αλ Κάιντα, το 63% των Γάλλων και το 64% των Γερμανών. Επίσης, το 23% των Γερμανών ρίχνει την ευθύνη στην αμερικανική κυβέρνηση, όπως και το 15% των Ιταλών.

Στη Μέση Ανατολή οι ερωτηθέντες ήταν ιδιαίτερα πιθανόν να κατονομάσουν κάποιον άλλο δράστη από την Αλ Κάιντα, έδειξε επίσης η έρευνα.

Την υπόθεση ότι το Ισραήλ κρυβόταν πίσω από τις επιθέσεις στήριξε το 43% των ερωτηθέντων στην Αίγυπτο, το 31% στην Ιορδανία και το 19% στα Παλαιστινιακά Εδάφη, ενώ τις ευθύνες στην αμερικανική κυβέρνηση επέρριψε το 36% των Τούρκων και το 27% των Παλαιστινίων.

Στο Μεξικό, το 30% των ερωτηθέντων κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση και το 33% την Αλ Κάιντα.

Οι μόνες χώρες στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία επέρριψε την ευθύνη στην Αλ Κάιντα ήταν η Κένυα με ποσοστό 77% και η Νιγηρία με ποσοστό 71%.

Η δημοσκόπηση, η οποία έχει περιθώριο σφάλματος συν, πλην 3 έως 4 μονάδες, διεξήχθη από τις 15 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου στις εξής χώρες: Κίνα, Ινδονησία, Νιγηρία, Ρωσία, Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία, Ιορδανία, Κένυα, Μεξικό, Παλαιστινιακά Εδάφη, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Τουρκία και Ουκρανία.

Αυξημένη συχνότητα άσθματος στους κατοικούντες κοντά στο επίκεντρο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001

Οι ενήλικες που ζούσαν κοντά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κατά τη στιγμή της επίθεσης έχουν διπλάσια πιθανότητα να εκδηλώσουν άσθμα σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό. Εκτιμάται ότι ποσοστό 3% των κατοίκων της περιοχής (3.800 έως 12.600 ενήλικες) έχουν ήδη εκδηλώσει άσθμα ενώ 35.000 έως 70.000 άτομα ανέπτυξαν μετα-τραυματικό σύνδρομο stress.

από το "Ας μιλήσουμε επιτέλους"

ΣΧΟΛΙΟ

Γνωρίζω ότι ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες πολιτικούς της υφηλίου υπήρξε ο George Bush. Αυτο το γνωρίζετε κι εσείς. Παραμύθιασε ολόκληρη την ανθρωπότητα ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν ήταν συνεργάτης της Αλ Καϊντα και ότι στο Ιράκ υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής μονο και μόνο για να κάνει εισβολή στην χώρα και να βαλει στο χερι τις πετρελαιοπηγές της.

Φυσικά μαζί του τάχθηκε το μεγαλύτερο μέρος της παραμυθιασμένης και τρομοκρατημένης αμερικανικής κοινής γνώμης αλλά και το αμερικανικό κατεστημένο, η βαρια αμερικανική πολεμική βιομηχανία κλπ.

Σοβαρά υπονούμενα φυσικά υπάρχουν λοιπόν για το κινητρο της καταστροφής των δίδυμων πύργων. Υπάρχει μεγαλη υποψία (οσο τρομερό κι αν ακουγεται) οτι τους διδυμους πύργους επληξε η Αλ Καιντα με την CIA να κρυβεται από πίσω. Ωστε να δοθει η αφορμή και να προετοιμαστεί η κοινη γνωμη των ΗΠΑ και ολοκληρου του κόσμου για τον νεο πόλεμο (κατα της τρομοκρατίας) δλδ κατα οποιου θεωρουν οι ΗΠΑ τρομοκράτη.

Αναπάντητα ερωτήματα:

1) Γιατι πολλοί τεχνολόγοι θεωρούν οτι οι πύργοι μπορούσαν να αντέξουν να καιγονται μερες χωρις να καταρεουν; και γιατι φαινεται στο slow motion των καταρρεύσεων οτι φαινονται μικροεκρήξεις που δειχνουν ελεγχόμενη καταρρευση;

2) Γιατι ενω δουλευαν εκατοντάδες Εβραίοι εκει, την ημερα εκεινη δεν βρεθηκαν αναμεσα στους νεκρούς ουτε 100; Ποιος τους ειδοποίησε;

3) Γιατι στο Πεντάγωνο δεν βρεθηκαν ιχνη χτυπήματος απο αεροπλάνο, αλλα ακομα και οι μικροκαμερες ασφαλείας δεν εχουν καταγραψει τιποτα τετοιο. Αντίθετα πλεόν ολοι (οι υποψιασμένοι) πιστευουν οτι χτυπήθηκε απο πυραυλο!!!!!

4) Γιατι μετά το χτύπημα κι ενω ειχαν κλεισει ολα τα αεροδρόμια της χώρας, μαζευτηκαν απο το αμερικανικό κράτος άρον-αρον τα μελη της οικογενειας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ που διαβιούν στις ΗΠΑ (καμια 30 αρια) και έφυγαν με κρατικό αεροσκάφος προς άγνωστη κατευθυνση; Αυτο μαλιστα αποτελει πρωτοφανες γεγονός στα παγκόσμια χρονικά.

Δηλαδή η οικογένεια του υπ'αρ. 1 υπόπτου για το χτυπημα φυγαδεύεται απο την χωρα;

5) Το απίστευτο, ο Μπους jr ειχε, αποδεδειγμένα, κολλητό των προσωπικό δικηγόρο της οικογένειας ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ εεεεεεεε;

6) Οταν εγινε η επίθεση και το είπαν στο αυτι του Μπούς, ο οποίος εκανε επισκεψη σε σχολείο, συνεχισε αταραχος την επισκεψή του!!!!!!!!!

7) Που ειναι ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ δεν μπορουν να τον συλλάβουν........... ξεφευγει κι απο τους δορυφόρους; Ποιος ειναι ο Φαντομάς;

Που ειναι τα οπλα μαζικης καταστροφής"" στο Ιρακ, που επικαλέστηκε ο Μπους, για να επιτεθεί; και που ειναι η συνδεση του Σαντάμ με την Αλ Καιντα; αυτοί βγηκαν εχθροί τελικα.

Κατι πολύ βρωμικο υπάρχει λοιπον..............



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.