Τελευταίες αναρτήσεις

21 Οκτωβρίου 2008

Αλλοδαποί εργαζόμενοι και Ελληνες άνεργοι

Χωρίς ρατσιστική διάθεση θα ήθελα να πώ ότι το θέμα με τους αλλοδαπούς έχει παραπάει. Οπως λέει και η Μαργαρίτα, βγάζουν πολύ περισσότερα μαυρα απο μας. Δουλεύουν φυσικά και με το παραπάνω αλλα είναι και η πολίτική του γελοίου ανθελληνικού κράτους που δημιουργεί ανισότητες και αναπόφευκτα αντιπαλότητες. Ηθελα να ήξερα τα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών στην Αμερική ή και στην Γερμανία είχαν ή έχουν αναλογη αντιμετώπιση. Δηλαδή προηγούνται στους παιδικούς για παραδειγμα σταθμούς απο τα αμερικανάκια και τα γερμανάκια ; Δεν νομίζω. Αυτά συμβαίνουν μονο εδώ στην χωρα των πουλημένων πολιτικών, των υπαλλήλων και εντολοδόχων της Ε.Ε. Μονο που η Ε.Ε. ενώ έχει φιλομεταναστευτική πολιτική, οι επιμέρους χώρες- μέλη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία κλπ, κρατάνε το ποσοστό των μεταναστών στο 1 ή 2 % κι όχι στο 15 %!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ ότι το συστημα μας κανει ρατσιστές, αλλά θα διαφωνήσω "ότι οι αλλοδαποί κανουν πολλές δουλειές που δεν καταδέχονται οι δικοί μας".

Οταν οι εργοδότες (που ευθύνονται για την εισβολή "των μεταναστών στην χώρα μας) με τις πλάτες των πολιτικών ήθέλαν για μια δουλειά που θα έπρεπε να δίνουν π.χ. 50 ΕΥΡΩ να την κάνουν με 25, τότε φυσικά κανένας ελληνας εργαζόμενος δεν θα δεχόταν. Και η λύση βρέθηκε. Ο πεινασμενος μεταναστης ή λαθρομετανάστης που με τον φόβο της απέλασης (και τις μηνμες της πείνας) έκανε και κάνει την δουλειά (των 50 ΕΥΡΩ) ακόμα και με 20 ή 15. Τωρα που το πράγμα γενικεύτηκε βγαίνουν οι ίδιοι και μας πουλάνε το παραμύθι ότι οι Ελληνες αρνούνται να κανουν διαφορες δουλειές, οπότε οι αλλοδαποί ειναι απαραίτητοι.

Ας πλήρωναν κανονικά μεροκάματα και τότε θα εβλεπαν αν οι χιλιάδες άνεργοι ανδρες και γυναίκες συμπατριώτες μας θα έκαναν κάθε δουλειά.
Σκέψου λιγο την εικόνα. Ελληνας ανεργος εργάτης με 3 παιδιά, βρίσκεται ανάμεσα σε αλλοδαπούς μεταναστες εργάτες που μενουν 5-5 ή και 10-10 σε δωματια στριμωγμένοι σαν ζώα, και εμφανίζεται ο εργοδότης για ένα μεροκάματο στο οποίο θα έπρεπε να δίνει 100 ΕΥΡΩ. Οταν αρχίζει το παζάρι πεστε μου υπάρχει πιθανότητα μια στο εκατομμύριο να πάρει την δουλειά ο Ελληνας; Εφόσον οι αλλοδαποί την δουλεια αυτή θα την κανουν ακομα και με 30 ή 40 ΕΥΡΩ ο Ελληνας με τα στόματα που έχει να θρέψει και το σπιτι να κρατήσει δεν μπορεί κατω απο 80 ΕΥΡΩ. (παρόμοια εικόνα έχω δει με τα μάτια μου)
Μετά μπαινει το θέμα της αξιοπρέπειας που ευτυχώς ή δυστυχώς συνήθως οι αμοιροι και δυστυχείς λαθρομετανάστες έχουν απωλέσει προ πολλού.
Λοιπόν μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τους συμπατριώτες μας, για σχέδια και επιδιώξεις των πλουσίων.

Μια φορά με το θέμα των μεταναστών παμε για γερή ζημιά πρίν καταστραφούμε απο το δημογραφικό. Ζητούν δικαιώματα ψήφου και άλλα. Συντομα μας βλέπω να έχουμε μεγαλες εθνικές μειονότητες στην πατριδά μας λιγο πρίν γινουμε οι ίδιοι μειονότητα.

Και για να μην δουλευόμαστε στην Πορτογαλία την όμορφη αυτή χώρα της Ε.Ε. υπάρχει νόμος για την πορτογαλική ιθαγένεια που λέγεται και δικαίωμα αίματος!!!! δηλαδή απο το πορτογαλικό αίμα πηγάζουν όλα τα νομιμα δικαιώματα για τους πορτογάλους πολίτες. Μην απορείτε. Αυτές τις αντιρατσιστικές κορώνες και γελοιότητες μας τις πλασάρουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Στην Γερμανία τα ελληνοπουλα σιγα μην τα αφήνουν να σηκωνουν στις παρελάσεις την Γερμανική Σημαία, στην Αγγλία όλοι οι μαυροκέφαλοι είναι υποπτοι για τρομοκρατία και στην Γαλλία οι μεταναστες ζουν σε γκέτο. Οι Ιταλοί μην ξεχνάτε γυρνουσαν, πριν απο 10 χρόνια, τα καραβια των Αλβανών πίσω προτού αδειάσουν στα λιμάνια τους.

Οι Ελληνες θεωρούμαστε και είμαστε οι πιο αντιρατσιστές παρόλη την αρχαιοελληνική καταγωγή μας και την ανωτερότητα που συχνά αισθανόμαστε απέναντι στους ξένους. Το πρώτο ελληνικό συνταγμα μετα το 1821, ήταν το πρώτο παγκοσμιώς, που κατήργησε εξ' ολοκλήρου την δουλεία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "όποιος άνθρωπος σκλαβος φτάσει σε ελληνικό έδαφος αυτομάτως πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του και να θεωρείτε απο τους άλλους ελεύθερος άνθρωπος".Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.