Τελευταίες αναρτήσεις

21 Οκτωβρίου 2008

Αλβανός κατάσκοπος

13/07/2008
ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ
Πιάστηκε να φωτογραφίζει το αεροδρόμιο Αράξου!
Γιατί κρύβει το ανησυχητικό γεγονός η Πολεμική Αεροπορία

Δεν μας έφταναν οι μίζες και η ακρίβεια που έχουν «χαντακώσει» την ελληνική κοινωνία, έχουμε τώρα και τα ανησυχητικά μαντάτα για την άμυνα της χώρας.
Το πιο ευαίσθητο και το πιο κρίσιμο κομμάτι της Ελλάδας που πρέπει να το φυλάμε ως... κόρην οφθαλμού. Όμως όχι μόνο ως κόρην οφθαλμού δεν κοιτάμε την άμυνά μας, αλλά με τα καμώματά τους κάποιοι της έχουν... βγάλει τα μάτια! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πολλές μονάδες θυμίζουν... ξέφραγο αμπέλι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Αράξου. Του στρατιωτικού αεροδρομίου που αποτελεί τον εναέριο βραχίονα της χώρας μας στην Αδριατική και την Αλβανία, και αποτελεί και στρατηγικό σημείο και για το ΝΑΤΟ.

Στο αεροδρόμιο αυτό λοιπόν στα πλαίσια των αντισταθμιστικών ωφελημάτων, κατασκευάζονται υπόστεγα για την υποδοχήτων νέων πολεμικών αεροσκαφών τέταρτης γενιάς που θα παραλάβουμε. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την ανέγερση των υποστέγων αυτών τις τελευταίες μέρες, πιάστηκε ένας Αλβανός που φωτογράφιζε τα πιο επίμαχα μέρη του αεροδρομίου και των υποστέγων! Ο Αλβανός ανακρίθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι πρόκειται για αλβανό κατάσκοπο που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία! Για το θέμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα (γιατί άραγε;), αλλά ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στο αεροδρόμιο. Γιατί ένας θεωρητικά δύσκολος και άριστα φυλαγμένος στόχος έγινε εύκολη λεία για έναν αλβανό μάλλον κατάσκοπο, ο οποίος δρούσε... ανενόχλητα γύρευε για πόσο καιρό!

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, μια και οι... ορέξεις των Αλβανών για τη Θεσπρωτία είναι καταγεγραμμένες και βέβαια οι πληροφορίες των κατασκόπων τους ασφαλώς θα αξιολογούνται και από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, αφού η συνεργασία και οι άριστες σχέσεις Άγκυρας - Τιράνων είναι δεδομένες και εκπεφρασμένες! Άλλωστε και μόνο η ναυτική βάση που έχουν παραχωρήσει οι Αλβανοί στους Τούρκους είναι ενδεικτική των καλών σχέσεων των δύο χωρών.

Άσχετα πάντως μ' όλα αυτά, γεγονός είναι πως τα στρατόπεδά μας και άλλες ευαίσθητες μονάδες της άμυνάς μας βρίσκονται στο... έλεος των κάθε είδους κατασκόπων. Γιατί με την ίδια ευκολία που μπήκε ο Αλβανός στον Άραξο, το ίδιο εύκολα θα μπαίνουν κι άλλοι κατάσκοποι σε άλλες στρατιωτικές βάσεις στη χώρα μας. Ποιος άλλωστε μπορεί να μας βεβαιώσει για το αντίθετο; Η χαλάρωση που διαπιστώνεται παντού έχει –μάλλον– «χτυπήσει» και το στράτευμα. Αυτό όμως δεν είναι απλό ούτε αμελητέο.

Αν η χαλάρωση στο Δημόσιο συγχωρείται, στον Στρατό είναι έγκλημα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συγκεκριμένη και καθοριστική αποστολή. Δεν συγχωρείται εφησυχασμός ούτε αδιαφορία. Ας πάρουν λοιπόν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι, κι ας λειτουργήσει το πάθημα του Αράξου ως μάθημα. Μας φθάνουνε οι... Εφιάλτες. Δεν χρειάζεται να έχουμε και εχθρούς εντός των τειχών...

πηγη "Εν Κρυπτω"Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.