25 Σεπτεμβρίου 2026
Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, την ομιλία του Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, για τους απλήρωτους πιλότους της ΠΑ στην Κύπρο, την εγκατάλειψη των τρένων και την άνοδο στα καύσιμα.
Δ. Νατσιός: «Τα λίγα βγαίνουν με κόπο, τα πολλά βγαίνουν με κόλπο»
Στην εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα και στη σταδιακή εξαφάνιση των Ελλήνων παραγωγών, εστίασε ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Παράλληλα, ο κ. Νατσιός, κατήγγειλε καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν εκτός συνόρων, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για μία σθεναρή εθνική στάση απέναντι στις προκλήσεις.
«Από το 2020 μέχρι σήμερα αυξήθηκαν 60% τα ημερομίσθια, 32,7% το κόστος κεφαλαίου, 37,6% το κόστος χρήσης μηχανημάτων. Η γεωργία σβήνει στην Ελλάδα... Οι γεωργοί θα εξαφανιστούν σε μια διεθνή συγκυρία που όλοι οι λαοί κοιτούν να εξασφαλίσουν την αυτάρκειά τους», σημείωσε.
«Με τέτοια κόλπα δεν θα γλιτώσετε από την πίεση του κόσμου για τα προβλήματα της καθημερινότητας: για τη βενζίνη, τη φέτα, τα ενοίκια, το κόστος θέρμανσης. Ο κόσμος βασανίζεται κι εσείς ετοιμάζεστε να δώσετε κουπόνια», συνέχισε.
Ιδού τα κύρια σημεία της ομιλίας του:
Για διατάξεις επιδοτήσεων:
«Διδάσκετε στον λαό ότι τα λίγα βγαίνουν με κόπο και τα πολλά με κόλπο -και στα κόλπα εσείς είστε πρώτοι».
«Για να σπεύδετε να ψηφίσετε τέτοιου είδους διατάξεις, ετοιμάζεστε να φύγετε. Είστε μια απερχόμενη κυβέρνηση με τις βαλίτσες στο χέρι, που κοιτάζει πώς θα γλιτώσει τα στελέχη της».
Για τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κύπρο:
«Από τις 2 Μαρτίου έχουν μετασταθμεύσει στην Κύπρο τέσσερα ελληνικά F-16. Έξι μήνες τώρα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει καταβάλει στα στελέχη τις νόμιμες αποζημιώσεις εξωτερικού. Έξι μήνες απλήρωτοι οι πιλότοι και οι τεχνικοί μας στο πιο αξιόμαχο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων».
Εξωτερική πολιτική:
«Όσο περισσότερο υψώνεται κανείς με την υπερηφάνεια του, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πνευματική του πτώση. Από τους νόμους του κράτους γλιτώνετε γιατί τους ελέγχετε, από τους πνευματικούς νόμους όμως κανείς δεν γλιτώνει».
«Σε περίπτωση που γίνει το κακό, το φρόνημα μετράει. Θέλουμε φρόνημα με "η" και όχι παιδιά φρόνιμα με "ι" που να μην κάνουν απολύτως τίποτα».
Αθήνα, 25/9/2026
Γέφυρες χωρίς κόκκινες γραμμές γίνονται περάσματα για τις απαιτήσεις των άλλων
Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στον ΟΗΕ για να περιγράψει μια Ελλάδα ισχυρή, σταθερή και γεφυροποιό. Μόνο που πίσω από τις ωραίες λέξεις υπάρχουν ερωτήματα στα οποία η κυβέρνησή του εξακολουθεί να μην απαντά.
Μίλησε για Διεθνές Δίκαιο και UNCLOS. Πολύ σωστά. Γιατί, λοιπόν, η Τουρκία εξακολουθεί να απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, να απαιτεί αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών και να αμφισβητεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα; Ποιο ακριβώς είναι το αποτέλεσμα της περίφημης πολιτικής των «ήρεμων νερών»;
Μίλησε για τον Great Sea Interconnector που θα διασυνδέει ηλεκτρικά Ελλάδα-Κύπρο ως στρατηγικό έργο. Ας αφήσει τις διακηρύξεις και ας απαντήσει στο απλό: πότε θα γίνουν ανεμπόδιστα οι έρευνες και οι εργασίες της πόντισης του καλωδίου για τη διασύνδεση, εκεί όπου η Άγκυρα απαιτεί τη δική της “άδεια”;
Η κυριαρχία δεν ασκείται με ομιλίες στη Νέα Υόρκη, επιβάλλεται με αποφασιστικότητα στο πεδίο. Ιδίως όταν η άλλη πλευρά εξειδικεύεται στη διγλωσσία και την ώρα που μιλά για σχέσεις καλής γειτονίας είναι σε εξέλιξη η μεγάλη ναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» στο Αιγαίο.
Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για την Κύπρο ως «δοκιμασία αξιοπιστίας» του ΟΗΕ. Όμως το Κυπριακό δεν είναι απλώς ένα πρόβλημα που περιμένει την επανέναρξη των συνομιλιών. Είναι ζήτημα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής, με τουρκικά στρατεύματα να παραμένουν επί 52 χρόνια στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό έπρεπε να ακουστεί καθαρά από το βήμα του ΟΗΕ: αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων, τερματισμός της κατοχής και καμία συζήτηση για λύση δύο κρατών.
Ο κ. πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα «χτίζει γέφυρες».
Γέφυρες, όμως, χωρίς κόκκινες γραμμές καταλήγουν να γίνονται περάσματα για τις απαιτήσεις των άλλων.
Όσο το τουρκικό casus belli παραμένει, όσο η Άγκυρα απαιτεί λόγο για το πού θα ποντίσει καλώδια η Ελλάδα, όσο αμφισβητεί την άμυνα των ελληνικών νησιών και όσο ο τουρκικός στρατός παραμένει στην κατεχόμενη Κύπρο, οι πανηγυρισμοί περί ισχυρής Ελλάδας συγκρούονται με την πραγματικότητα.
Και εκεί βρίσκεται το πραγματικό ερώτημα για τον κ. Μητσοτάκη: τι έχει κερδίσει η Ελλάδα από την πολιτική των «ήρεμων νερών» και ποια τουρκική διεκδίκηση κατάφερε, έστω, να περιορίσει στην πράξη;
Με παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ προς επίλυση το θέμα της αποζημίωσης των πιλότων των F-16 στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός έφερε στη Βουλή το θέμα της μη καταβολής των νόμιμων αποζημιώσεων εξωτερικού για τους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό των F-16 που έχουν μετασταθμεύσει στην Κύπρο από τις 2 Μαρτίου του 2026.
“Είναι 6 μήνες απλήρωτοι οι πιλότοι και οι τεχνικοί” τόνισε ο κ. Νατσιός ζητώντας από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδια να επιληφθεί του θέματος.
Αργά εχθές το βράδυ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αθανάσιος Δαβάκης, απαντώντας στην καταγγελία του Δ. Νατσιού, είπε πως τις επόμενες ημέρες θα πληρωθεί κανονικά το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.
Χρειάστηκε να φέρει η ΝΙΚΗ το θέμα στη Βουλή για να δοθεί λύση στο αυτονόητο. Ή μήπως δεν υπήρχε έγκριση από τον κ. Πιερρακάκη για την καταβολή της έκτακτης αποζημίωσης;
Κάτι περίεργο συμβαίνει με την agenda 2030 του κ. Δένδια που έχει φέρει αποδιοργάνωση και στο στράτευμα και στην κοινή λογική.
«Μαγικές εικόνες» στις Βρυξέλλες, εγκατάλειψη και λεωφορεία αντί τρένων στην Ελλάδα
Οργή και θυμηδία προκαλεί το «τρίπτυχο ασφάλειας, καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας» του Ευρωπαίου Επιτρόπου Απ. Τζιτζικώστα, περιγράφοντας τον σύγχρονο ευρωπαϊκό σιδηρόδρομο με ορίζοντα το 2040, στην InnoTrans 2026 στο Βερολίνο.
Τη μαγική εικόνα που επιχειρεί να παρουσιάσει ο κύριος Επίτροπος-τοποτηρητής του κ. Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για να ελέγχονται οι διαδικασίες που αφορούν στο έγκλημα των Τεμπών, τη διαψεύδει η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών (PETI).
Η ομογάλακτή του, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, κα Dolors Montserra, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν φύγει από την Ελλάδα, μετά την τριήμερη αυτοψία της, ανακοίνωσε πως ούτε το σύστημα αυτόματης πέδησης έχει εγκατασταθεί στον ελληνικό σιδηρόδρομο και ούτε έχει ακριβή εικόνα για το πότε θα είναι έτοιμο.
Έσπρωξε μάλιστα την ημερομηνία αδειοδότησής του, στο μακρινό 2030. Επτά ολόκληρα χρόνια, δηλαδή, μετά το έγκλημα των Τεμπών και τουλάχιστον 3 χρόνια από την ημερομηνία που είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση πως θα είναι εγκατεστημένο και σε λειτουργία.
Αυτή η πληροφορία έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της εικόνας του απαρχαιωμένου και υποβαθμισμένου ελληνικού σιδηροδρόμου, του ενός δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη, των βλαβών, των διακοπών και των αντικαταστάσεων των τρένων από… λεωφορεία.
Ο,τι και να κάνει ο κ. Τζιτζικώστας, όσο «πλάτη» και να βάλουν η κα. Montserra και οι άλλοι φίλοι τους του ΕΛΚ, το χάλι του ελληνικού σιδηρόδρομου δεν μπορεί να κρυφτεί, ούτε και οι ευθύνες της κυβέρνησης για την εγκατάλειψή του.
Δ. Νατσιός στο Ράδιο Πρωινή: Φλέβα χρυσού η άνοδος των τιμών στα καύσιμα για την κυβέρνηση
Για «επικίνδυνη βραδυφλεγή βόμβα» της αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στα κοιτάσματα του Πρίνου στην Καβάλα, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρωινή 93,7 της Καβάλας.
Ο κ. Νατσιός εξέφρασε την αντίθεσή του για το έργο καλώντας τους κατοίκους της περιοχής να δείξουν την αντίθεσή τους.
«Είναι δυνατόν να αποθηκεύεται διοξείδιο άνθρακα, μια χωματερή, ουσιαστικά αυτός είναι ο προορισμός, να καταντήσει η πατρίδα μας να αποθηκεύει επικίνδυνο προϊόν; (...) Εγώ λέω να αντιδράσουν οι κάτοικοι, να μην πιστεύουν τίποτε. Μιλάμε για την υγεία τους, μιλάμε για το μέλλον τους και μιλάμε για μια βραδυφλεγή βόμβα δίπλα τους».
Αναφερόμενος στην εκτόξευση του κόστους των καυσίμων , έκανε λόγο για κοροϊδία της κυβέρνησης:
«Εδώ μιλάμε τώρα για την απόλυτη κοροϊδία. (…) Το κράτος θερίζει οικονομικά τους πολίτες του μέσω των βενζινάδικων τώρα. Άρα δεν μας κάνει χάρη που μοιράζει. Το κράτος τρίβει τα χέρια του, είναι φλέβα χρυσού η άνοδος των τιμών στα καύσιμα».
Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις, τόνισε:
«Έχουν καταντήσει οι δημοσκοπικές εταιρείες το απόλυτο μέσο χειραγώγησης του εκλογικού σώματος.
Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τα κατά τόπους, θα βρείτε ανθρώπους να είναι απογοητευμένοι και περιμένουμε τις εκλογές. Το καλύτερο δημοσκοπικό αποτύπωμα είναι το βράδυ των εκλογών».
Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, έθεσε και το ζήτημα της δημογραφικής συρρίκνωσης:
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα, η ΝΙΚΗ το έθεσε και κάποιος τους ανάγκασε να μουρμουρίζουν για κάποια ψευτομέτρα, είναι το δημογραφικό. Αν δεν στηριχτεί η ελληνική οικογένεια, κυρίως η μάνα, το λέω και το ξαναλέω, η Ελλάδα σβήνει».
Κλείνοντας, ο κ. Νατσιός δήλωσε πως η ΝΙΚΗ, ενόψει εκλογών, ετοιμάζει πυρετωδώς τα ψηφοδέλτια «τα οποία στελεχώνουν άξιοι άνθρωποι».
«Η ΝΙΚΗ, όπως και τις προηγούμενες εκλογές, κινείται κάτω από τα ραντάρ. Έχουμε αποκτήσει κοινοβουλευτική εμπειρία, Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν γεννιέται ένα μωρό, στην αρχή μπουσουλάει, μετά λίγο-λίγο πιάνει από το χεράκι και μετά τρέχει. Εμείς είμαστε στο άλλο στάδιο που αρχίζουμε και τρέχουμε…».
Κατηγορία Θέματος
Εθνικά Θέματα,
Ειδήσεις-Πολιτική,
Κοινωνικά θέματα,
ΝΙΚΗ,
Οικονομικά θέματα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)
1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γράφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γράψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε, απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.
2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.
3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.
4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.
5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).
6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.
7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.
3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.
4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.
5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).
6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.
7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.
1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.
2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.
3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.
Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.
2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.
3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.
Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου