Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2024

H ΕΛ.ΑΣ. επιτέλους τόλμησε να αποκαλύψει την οικτρή αλήθεια για την αλβανική και αλλοδαπή εγκληματικότητα, η οποία από το 1991 καταστρέφει την Ελλάδα, παρά τα συστημικά ψέματα για δήθεν ενσωμάτωση.

Γράφει ο Φίλιππος Γεωργουσόπουλος
 
Μετά από χρόνια τρομοκρατίας από την πολιτική ορθότητα, η ΕΛ.ΑΣ. επιτέλους τόλμησε να αποκαλύψει την οικτρή αλήθεια για την αλβανική και αλλοδαπή εγκληματικότητα, η οποία από το 1991 καταστρέφει την Ελλάδα, παρά τα συστημικά ψέματα για δήθεν ενσωμάτωση και συμβολή στην ελληνική κοινωνία.
 
Αν δεν αντιδράσουμε, θα διαλυθούμε και θα εξαφανισθούμε. Το κράτος έχει διαλυθεί. Τα πράγματα είναι στα όρια. Οι Έλληνες έχουν παραιτηθεί από όλα. 
 
Παρακαλώ διαδώστε το να σπάσει το απόστημα της σιωπής, της λογοκρισίας, της τρομοκρατίας της πολιτικής ορθότητας που θα μας οδηγήσει σε αυτοκαταστροφή. Η εγκληματικότητα διαλύει την κοινωνία και το κράτος. Έλληνες, μην φοβάστε. Μιλήστε επιτέλους, πριν είναι αργά.
 
- Από τις αλλοδαπές εγκληματικές ομάδες και με κριτήριο την υπηκοότητα της πλειοψηφίας των μελών της, οι αλβανικές εξακολουθούν να έχουν κυρίαρχο ρόλο (αποτελούν το 36,89% επί συνόλου των αλλοδαπών ομάδων), ακολουθούμενες από τις βουλγάρικες (σε ποσοστό 18,44%), τις πακιστανικές (σε ποσοστό 12,62%), τις συριακές (σε ποσοστό 6,79%) και τις γεωργιανές (σε ποσοστό 5,82%). Σε μικρότερο βαθμό διαπιστώθηκε η δράση ε.ο. με κυρίαρχη υπηκοότητα μελών την αιγυπτιακή, αφγανική, τουρκική, Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ηνωμένου Βασιλείου, αλγερινή, πολωνική κ.α.
 
Όταν μιλάμε για Έλληνες εννοείται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εγκληματιών είναι Τσιγγάνοι, οι λεγόμενοι Ρομά.
 
Σχετικές επίκαιρες αναρτήσεις
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.