Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2024

Να πάψει η Αρχιεπισκοπή τις αντεθνικές δράσεις.

σ.σ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!
 
Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων  
 
Όλως τυχαίως χτες Πέμπτη 29/8 και μόλις μία ημέρα μετά την ψήφιση υπέρ της παραχώρησης της οικίας της Λέλας Καραγιάννη στην ΜΚΟ Αποστολή, μάς ήρθε πρόσκληση ότι η ΜΚΟ θα κάνει μνημόσυνο εις μνήμην της ηρωίδας. Δεν έχει κάνει ποτέ, το θυμήθηκε τώρα. Και μάλιστα χωρίς να καλέσει καν συγγενείς και τον σύλλογο «Λέλα Καραγιάννη». Κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο όμως. 
 
Διαβάζοντας την αίτηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου εκτός του ότι προσπαθεί να προκαταλάβει τον δήμαρχο να δεχτεί το αίτημα για παραχώρηση και ότι την θεωρεί βεβαία, διαβάζω και ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών από το 2010 παρεμβαίνει προς ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στήριξη της ελληνικής Πολιτείας και κοινωνίας όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις εθνικής κρίσης. 
 
Στις φωτογραφίες που παραθέτω μπορούμε να δούμε τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής και της ελληνικής κοινωνίας με το έργο της στο συγκεκριμένο κτίριο. 
 
Τους ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και παρά το γεγονός ότι έχω παρευρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις όπου με έχουν προσκαλέσει, εν προκειμένω δεν θα πάω. Εάν θέλουν να τιμήσουν όντως την Λέλα Καραγιάννη να αποχωρήσουν από την οικία της και να πάψουν τις αντιεθνικές δράσεις. Επίσης έχει οικήματα η Αρχιεπισκοπή για το έργο της. Δεν χρειάζεται τα κτίρια του Δήμου, πόσω μάλλον το σπίτι της Λέλας Καραγιάννη, για να υλοποιεί προγράμματα μόνο για λαθρομετανάστες. 
 
Τέλος όπως είπα και στο συμβούλιο άλλο η πίστη μας και άλλο οι ΜΚΟ. Η Εκκλησία δεν είχε κανένα λόγο να έχει ΜΚΟ και μάλιστα με δράσεις που βιάζουν γειτονιές και την ίδια την χώρα. Μόνο στήριξη στην ελληνική κοινωνία δεν το λες αυτό που κάνει.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.