Σελίδες

22 Ιουνίου 2021

Απεταξάμην τον δικέφαλο αετό οι Αλβανοί: Ειναι Βυζαντινό σύμβολο, δεν μας εκφράζει, λένε τωρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνώστες της ιστορίας δεν διστάζουν να πουν την αλήθεια στο αλβανικό κοινό.
 
Ο Σκεντέρμπεης- Γεώργιος Καστριώτης που έλαβε τον τίτλο του μπέη Αλέξανδρου- Σκεντέρ Μπέης- ήταν χριστιανός που πολέμησε τους μουσουλμάνους Οθωμανούς μέχρι το τέλος της ζωής του. Στις γιορτές των μουσουλμάνων Αλβανών στην κεντρική πλατεία των Τιράνων που φέρει το όνομα του ‘ΣκεντέρΜπέη’ το άγαλμά του καλύπτεται για να μην θιγούν οι Αλβανοί πιστοί του Ισλάμ.
 
Χθες, ο Μάρκ Μάρκου στην τηλεοπτική εκπομπή «Opinion» έφερε στη δημοσιότητα ένα ακόμη ‘κακό’. Ο δικέφαλος αετός της αλβανικής σημαίας δεν είναι αλβανικό σύμβολο, αλλά είναι βυζαντινό, των Ρωμιών. 
 
Γράφει το δημοσίευμα:  
 
«Φανταστείτε εάν αυτό το έλεγε ο Gezim Kelmendi ή κάποιος χότζας, θα είχε γίνει ένα μηνιαίο, ετήσιο θέμα μέσω των πυλών μας από τους Berat Buzhalla, Arbana Xharra και πολλούς άλλους δημοσιογράφους, αναφέρει η Gazeta Infopress. 
 
«Imagjinojeni sikur këtë ta thoshte Gezim Kelmendi apo ndonjë hoxhë, do të ishte bërë temë mujore,vjetore nepër portalet tona nga Berat Buzhalla, Arbana Xharra e shumë gazetare njofton Gazeta infopress» 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Φαίνεται ότι τελικά το μόνο καλό που προέκυψε από όλο αυτό το αίσχος της λαθρομετανάστευσης των Αλβανών στην πατρίδα μας, είναι ότι συνειδητοποίησαν ότι ο Σκεντέρμπεης ήταν Ορθόδοξος Ελληνας Βυζαντινός άρχοντας και ότι ο δικέφαλος αετός είναι ένα ελληνορθόδοξο εθνικό σύμβολο... της Ελληνικής μας Αυτοκρατορίας...
Πράγμα που φυσικά δεν μπορεί να εκφράζει τους Τουρκαλβανούς σκιπτάρους που σε όλη την διάρκεια της ιστορίας πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων (και οποιονδήποτε άλλων εχθρών των Ελλήνων) και πάντα κατά των Ελλήνων.... 

Διαβάστε ενδεικτικά επίσης:
 
 
Η μοναδική βιογραφία του Γεωργίου Καστριώτη στην οποία δεν αναφερεται καν η λέξη Αλβανός αλλά ότι ήταν Ηπειρώτης (δηλαδή Ελληνας) πρίγκηπας ΕΔΩ
 

1 σχόλιο:

  1. Αλβανία και Μαυροβούνιο

    αλλα και επί τών ημερών μας, η ψευτομακεδονία τών Σκοπίων,

    είναι τα πιό χοντρά ψέμματα... τών...
    εμπόρων τών εθνών

    που κόβουν και ράβουν,

    ενώνουν και χωρίζουν,

    χρησιμοποιώντας το χρυσάφι,
    το πιό ποθητό είδωλο

    που κρύβεται πίσω από όλους τούς ψευτοθεούς και τίς μοντέρνες εκδοχές τους...

    τίς ιδεολογίες...

    Τώρα που τα φέματα βουλιάζουν...
    το ένα μετά το άλλο...
    και ο φερετζές τών ΜΜΕ
    αδυνατεί να συμμαζέψει τ'ασυμάζευτα...

    η Αλήθεια δέν θ'αργήσει
    νομίζω να φανεί...
    στούς καλοπροαίρετους

    κι αυτό είναι τελικά,
    που θα σώσει τήν ζωή τους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.