Σελίδες

10 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (βίντεο)

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Στην εποχή που έχουν βγάλει όλο το οπλοστάσιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων, με τη χρήση της τεχνολογίας και των μέσων πληροφόρησης επιτυγχάνουν να δημιουργούν μια αντινοϊκή σύγχιση τεραστίου μεγέθους και νομίζω αυτό φάνηκε για μια ακόμα φορά από τα γεγονότα στην Αμερική. Προτού αναφερθώ λίγο σε αυτά παρουσίασα δυο λίγο περίεργα περιστατικά που συνέβησαν σήμερα στον κόσμο.
 
Στην Ελλάδα από την άλλη φαίνεται πως τα Θεοφάνεια “άφησαν πίσω του συντρίμμια” με τους “ειδικούς” να τρέχουν έντρομοι και να νιώθουν επιβεβαιωμένοι ήδη για μια επερχόμενη καταστροφή. Επίσης μας εξηγούν τι θα ήθελε από εμας ο Χριστός να κάνουμε στη γιορτή των Θεοφανείων. Και ενώ κυνηγούν ιερείς, σκοπεύουν άμεσα με το άνοιγμα των σχολείων να κανονικοποιήσουν τα τεστ. Τεστ που μέσα σε μια ώρα είναι ικανά να βγάλουν και θετικό και αρνητικό τον ίδιο άνθρωπο! Τεστ που τους κάνουν διαφήμιση στις κάμερες οι δημοσιοκάφροι. 
 
Την ίδια στιγμή η Αγγλία σκοπεύει περαν της αύξησης των τεστ (που ήδη έχει κάνει και γι’αυτό αυξάνονται τα θετικά) να επιτύχει εμβολιασμό πάνω από 13 εκατομμυρίων ανθρώπων από τους πιο ευπαθείς ως τα μέσα Φεβρουαρίου. Και νοιαζονται τόσο που το να διωχνουν από το Marble Arch ακόμα και μια γριούλα που τάιζε τα περιστέρια αποτελεί “μέτρο προστασίας”. 
 
Μπορείτε να δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ 
 
Οπως κάθε φορά ο Αγγελος προλόγισε σε ένα τρέιλερ την νέα του εκπομπή στο νεοταξικό Youtube
 
 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.