11 Οκτωβρίου 2019

Κραυγή ἀπογνώσεως Ἀξιωματικοῦ: Φυλακίστε με, τουφεκίστε με …ἀλλά βγάλτε τόν Στόλο στό Αἰγαῖο!

Του Ιωάννη Ξηρού * 

Ο γράφων δεν επιθυμεί να είναι ούτε μελοδραματικός, ούτε υπερβολικός με την ανωτέρω επικεφαλίδα. Επίσης δεν επιθυμώ να είμαι μάντης κακών. 

Το πρόβλημα όμως που η χώρα τώρα αντιμετωπίζει είναι και πρωτόγνωρο και τεράστιο και απειλεί ευθέως πλέον όχι μόνον την ιδιοσυστασία, αλλά και την ίδια την ύπαρξή μας μελλοντικά, αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα και στην ρίζα του.
Βεβαίως αναφέρομαι στον κατακλυσμό μουσουλμάνων από την Ανατολή και την Αφρική των τελευταίων ετών και τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει εμβρόντητους ακόμη και τους αφελείς πονόψυχους ... 


Που ενώ τα πρώτα χρόνια του φαινομένου αντιμετώπιζαν με τα καλύτερα των αισθημάτων την εισβολή θέλοντας να επιδείξουν τον ανθρωπισμό τους, τώρα, μπροστά στο μέγεθος της εισβολής νοιώθουν τον φόβο να παγώνει την πλάτη τους.

Τοπικές κοινωνίες και δήμαρχοι που σε άλλες εποχές, πολύ πρόσφατες φιλοξενούσαν με το αζημίωτο ή μη μετανάστες από την Ανατολή και επαίροντο επιδεικνύοντας τα… ανθρωπιστικά τους αισθήματα τώρα εξορκίζουν το κακό δείχνοντας την αυλή του γείτονα.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ακόμη και τα τηλεοπτικά κανάλια που τα πρώτα χρόνια του φαινομένου έθιγαν τις πλέον ευαίσθητες χορδές των ψυχών των τηλεθεατών τους δείχνοντας βάρκες να αποβιβάζουν στις ακτές μας χιλιάδες μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους αποκαλούσαν δυστυχισμένους που βρήκαν καταφύγιο στην φιλόξενη ελληνική γη υπό την συνοδεία μελαγχολικής μουσικής υπόκρουσης και μάλωναν όσους από τότε ανησυχούσαν, αυτά τα ίδια κανάλια τώρα ζητούν από την κυβέρνηση μια λύση, αναγνωρίζοντας την απειλή.

Και ποια είναι η απειλή; Η απειλή είναι να κατακλυσθεί από αλλόθρησκους αλλογενείς και με διαφορετική κουλτούρα πληθυσμούς μια χώρα που μαστίζεται από ραγδαία υπογεννητικότητα και σε 2 ή 3 γενιές με δεδομένη την υπεργεννητικότητα των ξένων αυτών να αλλοιωθεί τόσο, ώστε να μην διαφέρει στο τέλος από την λοιπή Ανατολή.

Ναι, γνωρίζω οτι κάποιοι θα πουν οτι και άλλες φορές στην Ιστορία μας ήλθαν πολλοί ξένοι μα έγιναν Ελληνες. Ναι, πλην όμως ήταν λαοί είτε χριστιανικοί, είτε βάρβαροι που δέχτηκαν τον πολιτισμό μας.

Οι Ρωμαίοι, οι Φράγγοι, οι Αρβανίτες, οι Σλάβοι εξελληνίστηκαν σταδιακά, ακριβώς επειδή ήταν Σλάβοι, Φράγγοι κ.α. Υπενθυμίζω όμως οτι για να απαλλαγούμε από τους Τούρκους, οι οποίοι ως μουσουλμάνοι δεν υπόκειντο σε αλλαγή εθνικής συνείδησης και πολιτισμού, χρειάστηκε Επανάσταση. 

Θέλει κανείς να κάνουν κάτι ανάλογο οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων κάποτε στο μακρύ μέλλον για να απαλλαγούν από τους απογόνους των σημερινών μουσουλμάνων της Ανατολής που κατακλύζουν την χώρα μας προς το παρόν ειρηνικά, πλην όμως οι πολυπληθείς απόγονοί τους θα μετατραπούν σε συνιδιοκτήτες της χώρας;

Ο αναγνώστης θα πρόσεξε οτι ο γράφων χρησιμοποιεί τον όρο "μουσουλμάνοι της Ανατολής" και όχι τις λέξεις »πρόσφυγες», »μετανάστες» κτλ. Και αυτό διότι ουδόλως με ενδιαφέρουν αυτοί οι λεπτεπίλεπτοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι είναι καλοί μόνο για να αποκοιμίζουν τους αφελείς που τους πιστεύουν.

Εκατοντάδες εισερχόμενοι από την Ανατολή και τον Νότο κάθε ημέρα και εγκαθιστάμενοι εδώ χάνουν κάθε χαρακτηρισμό και μάλιστα ούτε οι ίδιοι ενδιαφέρονται γι’αυτό.

Κυβερνήσεις όπως του Πακιστάν ή του Μπαγκλαντές που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τους λαούς των και κυβερνήσεις όπως του Αφγανιστάν που έχουν την μετανάστευση ως επίσημη πολιτική δεν δίνουν δεκάρα πως χαρακτηρίζονται στην Ευρώπη οι πολίτες των και βεβαίως ούτε οι πολίτες αυτοί ενδιαφέρονται για το πως θα λέγονται.

Το λεγόμενο άσυλο είναι απλώς ένα μέσο που χρησιμοποιούν για να εισέλθουν. 
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να ζουν εις βάρος των ευρωπα’ι’κών λαών και προς το παρόν εγκαθίστανται μαζικά εδώ, εφόσον οι ευρωπα’ι’κοί λαοί έχουν κλείσει τα σύνορά τους (και πολύ καλά κάνουν, όσες βλακείες και γκρίνιες και αν λένε οι Ελληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι).

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι προ των πυλών και ο εξισλαμισμός της Ελλάδος είναι εντός των πυλών.Κατόπιν αυτών τίθεται το ερώτημα, τι κάνουμε; Η απάντηση στο ερώτημα θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδος και των επομένων γενεών μας.

Η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στην μεγιστοποίηση του προβλήματος αποφάσισε να πάρει κάποια μέτρα, όπως δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων, επίσπευση διαδικασιών ασύλου, εξεύρεση προσωρινών καταλυμάτων κτλ.

Καλά όλα αυτά, πλην όμως δεν λύνουν το πρόβλημα. Οσοι και αν φεύγουν για την Τουρκία, άλλοι τόσοι και περισσότεροι θα έρχονται και θα πιπιλίζουν την καραμέλα του ασύλου.

Και μιας και μιλάμε για το άσυλο, η ίδια η Συνθήκη της Γενεύης περί Προσφύγων αφορά μόνον ατομικές ή έστω περιορισμένες και διαχειρίσιμες περιπτώσεις ομάδων ανθρώπων που χρήζουν προστασίας.

Δεν είναι δυνατόν, ούτε νομικώς προβλεπόμενο ολόκληροι λαοί να ζητούν άσυλο και μάλιστα από μια μικρή χώρα. Επιτέλους η Ελλάς δεν τους χωρά όλους.

Η λύση του προβλήματος θα αρχίσει όταν η κυβέρνηση θα παραδεχθεί οτι η κατάσταση αυτή είναι θέμα εισβολής και τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.

Τότε μόνον θα μπορούν να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις της Συνθήκης της Γενεύης περί Προσφύγων που αφορούν επαναπροωθήσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας και κλείσιμο συνόρων. 

Όσον αφορά στα τελευταία, ο γράφων είναι σαφής. Δεν θα υπάρχει εθνική ασφάλεια στο Αιγαίο εάν δεν ενεργοποιηθεί ο Στόλος με την εντολή να αναγκάζει τις βάρκες να γυρίζουν πίσω. Η Ελλάς δεν έχει στο εξής την υποχρέωση να διασώζει κανέναν. Για ό’τι κακό συμβεί σε οποιονδήποτε η ευθύνη είναι δική του και όχι της χώρας μας. 

Τα μέτρα της κυβέρνησης αφορούν τους ήδη εισελθόντες παρανόμως. Πρέπει όμως άμεσα να σταματήσει το κακό. Και το κακό μπορεί να σταματήσει μόνο με μέτρα δραστικά και αποφασιστικά βεβαίως εντός των χωρικών υδάτων μας. 

Αλλιώς θα διαιωνίζεται και θα κορο’ι’δεύουμε εαυτούς και αλλήλους με τα πρώτα κορό’ι’δα της Ευρώπης να είμαστε εμείς.

Ο γράφων γνωρίζει οτι με την πρόταση αυτή, την οποία και στο παρελθόν έχει διατυπώσει θα επισύρει την μήνιν και της Αριστεράς, η οποία στους μετανάστες βλέπει ένα χρήσιμο γι’αυτήν προλεταριάτο που δεν είχε ποτέ η Ελλάδα και ελπίζει να δημιουργήσει έστω και με μουσουλμάνους με την ελπίδα να την ανεβάσουν για πάντα στην εξουσία (κούνια που τους κούναγε). 

Θα επισύρει την μήνιν επίσης των πονόψυχων πολιτικώς ορθών που φρικάρουν με την προοπτική μιας ναυτικής επιχείρησης για αποτροπή έλευσης… δυστυχισμένων και πάνω από όλα την μήνιν όσων τόσα χρόνια αποκερδαίνουν τεράστια ποσά εκμεταλλευόμενοι τους εισβολείς από την Ανατολή (βλέπε ΜΚΟ και τοπικά συμφέροντα κάποιων). 

Αδιαφορώ και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε και οπουδήποτε με την ρήση που πάντα έσωζε την Ελλάδα. 

Η σωτηρία της πατρίδος είναι ο υπέρτατος νόμος, δεν υπάρχει άλλος νόμος εσωτερικός ή διεθνής πάνω από αυτόν.

Ο Ταξίαρχος Ξηρός ταξιδεύει στα Πέρατα του Κόσμου …Πάντα με Σημαία μας ανά χείρας!

Κατόπιν αυτών καλώ τον κάθε καλό Ελληνα δήμαρχο ή απλό πολίτη να μην παράσχει καμμία βοήθεια στους ξένους δίνοντάς τους να καταλάβουν οτι είναι ανεπιθύμητοι και οτι η περίοδος της βλακείας έχει παρέλθει σ’αυτήν την χώρα.

Δεύτερον, βγάλτε τον Στόλο. Φυλακίστε με, τουφεκίστε με αν θέλετε, μόνο βγάλτε τον Στόλο. 

*Ο Ιωάννης Ξηρός 
Ταξίαρχος ε.α. 

veteranos.gr 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV



Share

2 σχόλια:

Ν/Α είπε...

Ποίος να βγάλει τον Στόλο και γιατί. Μήπως δεν είναι όλα συμφωνημένα, μήπως και τα Ίμια δεν ήταν ένα κόλπο που πληρώθηκε με αίμα;
Γιατί να πέσουν ζωές, γιατί να χαθεί αίμα, γιατί να χαθούν ψυχές, και μετά πως θα πάνε στις επόμενες εκλογές;

Όλα συμφωνημένα, όλα κόλπο είναι, και δεν υπάρχει πισωγύρισμα παρεκτός από Θεομηνία.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Οι δοκούντες άρχειν

μας αρπάζουν από τα λαρύγγια
γιατί δίνουμε αφορμές
με τον άτακτο
και ασύνετο βίο μας.

Κύριος της ιστορίας
είναι άλλος .

Κι αν αποστρέφει το
πρόσωπό του
να μη βλέπει το χαλι μας
και βρίσκει ευκαιρία
ο κάθε...shoroκακόμοιρος
να το παίξει
παντοδύναμος

λίγο ν'αλλάξουμε μυαλά
να μπούμε στην ευθεία

και το "παντοδύναμο"
κακό αποδυκνύεται
ιστός αράχνης
που μ'ένα
ξεσκονόπανο
εξαφανιζεται.


Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.