Τελευταίες αναρτήσεις

25 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ πυροδοτήσει πραγματικά ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΜΗΟ;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Μήπως οι  ανοιξιάτικες επαγγελίες του πρωθυπουργεύοντος? Οι γνωματεύσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης? Η αφρόκρεμα των υπολοίπων πολιτικών  οδοντόπαστων? Η φιλευσπλαχνία του ΔΝΤ και της  ΕΕ? Το Ξανθό γένος η οι  κίτρινοι ευγενικοί επενδυτές της  άπω ανατολής? Οι επιχορηγούμενες πλουσιοπάροχα μέχρι πρόσφατα ΜΚΟ? Οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών  με κούρεμα γουλί που είναι και της μόδας? Η μέχρις αηδίας ακηδία των πνευματικών ταγών μας? Μήπως βρέ παιδιά ξέχασα κανέναν άλλον περισπούδαστο από αυτούς που καθεύδουν μέσα στον ονειρικό εφησυχασμό τους?

Ναι ξέχασα εσένα και εμένα και τον  άλλον, τον παραδιπλανό φίλο και ανυποψίαστο που συμμετείχαμε στο φαγοπότι των οικονομικών πακέτων , μόνο με την φαντασία και δίχως να βάλουμε μπουκία στο στόμα  γιατί τόσα χρόνια και ευτυχώς δεν είμασθαν συνδαιτημόνες, αλλά άβουλοι χειροκροτητές των καλοφαγάδων της μεταπολίτευσης. Αφού μας πέταξαν τα ψίχουλα και τα αποφάγια της ακολασίας τους σηκώθηκαν από την τράπεζα της παρανομίας και έστειλαν τους λογαριασμούς κατευθείαν σε εμάς γιατί  ισχυρίζονται ότι δια της δημοκρατικής ψήφου μας τους δώσαμε εξουσιοδότηση και απεριόριστο όριο στην λαίμαργη βουλιμία τους!! Ας μην ντραπούμε και να πούμε περαστικά μας.

Άλλωστε τι σημαίνει περαστικά μας, σημαίνει καλό πέρασμα , καλή διάβαση, σημαίνει ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Αυτό  το ΠΑΣΧΑ θα είναι το σωφρονέστερο ΠΑΣΧΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από την σύσταση του Νεοελληνίκου Κράτους γιατί οι ταλαιπωρημένες ζωές μας  εκ των πραγμάτων ξυπνάνε από τον εφιάλτη της φαραωνικής καταδυνάστευσης και πρέπει επιτέλους να τολμήσουν να περάσουν  την θάλασσα της ταραχής και της εξαθλίωσης για να σωθούνε από τα στρατεύματα των τοκογλύφων που μας έχουν πάρει από κατόπιν.

Ποιος θα ηγηθεί? Υπάρχει  Μωυσής για να διατέμνει  την Ερυθρά Θάλασσα? ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ  ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ . Κάποτε βγήκε ένας ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από  το ηρωικό Καστελλόριζο και μας υποσχέθηκε ότι θα μας περάσει άβρεκτους από τις τοκογλυφικές θάλασσες  αρκεί να μπαρκάρουμε στην γαλέρα του ΔΝΤ και της ΕΕ  και από τότε γεννήκαμε  σκλάβοι της παγκόσμιας φαραωνικής διακυβέρνησης.

Αδέλφια , τα ψέματα τελείωσαν για όλους  αυτούς και ήδη ο ουρανός ψεκάζει  τους ψεκαστές μας με τα δικά του πνευματικά  φάρμακα μέχρι να τους αποτελειώσει συντριπτικά. Τα άνομα σχέδια τους γεννήκανε δίχως να το γνωρίζουν υποχείρια της ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Φέτος το ΠΑΣΧΑ δεν θα πάρουμε το ραβδί  του Μωυσή, αλλά ο καθένας θα σηκώσει  τον δικό του προσωπικό ΣΤΑΥΡΟ και θα εισέλθουμε στις Εκκλησιές  μας για να περιβάλουμε σεβαστικά  και ικετευτικά τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ  της Μεγάλης Πέμπτης, να τον παρακαλέσουμε ΠΡΩΤΟΣ  να εισέλθει και να διατέμνει την φοβερή θάλασσα των Παθών του Έθνους μας αλλά και ολάκερης της ανθρωπότητας για να περάσουμε με ασφάλεια και να συντρίψουμε τις χειροπέδες της τυραννίας που μας φορούν ήδη.

Αν επάνω  στο προσωπικό ΣΤΑΥΡΟ μας προσκολλήσουμε και την ειλικρινή μετάνοια , τότε βιωματικά θα μας χαρισθεί το γεγονός της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ως το  πλέον κορυφαίο γεγονός της ύπαρξης μας.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο !!! αν σαν βασανισμένος λαός προστρέξουμε με πόνο και αγκαλιάσουμε τους άχραντους πόδες του ΚΥΡΙΟΥ, πιστεύω ταπεινά ότι θα μας  κάνει την ΧΑΡΗ το φετινό ΑΓΙΟ ΦΩΣ  το απτόμενο εκ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ  να πυροδοτήσει την ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ μας για να διεκδικήσουμε τις αλήθειες που μας έκρυψαν οι σύγχρονοι Φαρισαίοι και να βιώσουμε την πραγματική έννοια της Ελευθερίας.

Μπορεί το παραπάνω να ακούγεται σαν ευχή και μακάρι να γίνει. Όμως αυτό που σίγουρα θα γίνει είναι ότι το ΑΓΙΟ ΦΩΣ  σε αυτούς τους καιρούς της αδιάντροπης αποστασίας  δίχως να απολέσει  το ειρηνικόν και πράον της επιφανείας του θα κατακάψει τα έκνομα σχέδια των αρχόντων του σκότους, θα αποσαθρώσει το λογιστικό και το θυμικό τους με την παράνοια της απληστίας  πάνω  στους ενεργειακούς πόρους της Μεσογειακής λεκάνης και αντί να φωτίζει τα διαβήματα τους θα τους διασκορπίσει βίαια από εκεί που ήρθαν.

Από τους εντρυφούντες στην Θεολογία ζητάω την  συγνώμη που χρησιμοποιώ κατά κόρον το ρήμα να πυροδοτήσει… όμως πιστεύω όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι πολλοί και μάλιστα εδώ που φτάσαμε , αυτό το κορυφαίο που έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ((ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα λυπηθεί το πλάσμα του και θα παρουσιασθεί στα αδιέξοδα του για να δώσει λύσεις…)).Ποιός άραγε από εμάς θα μπορούσε να διανοηθεί  πριν λίγα χρόνια ότι θα μας έδεναν χειροπόδαρα και θα έσερναν έναν περήφανο λαό στα τοκογλυφικά σκλαβοπάζαρα για να τον μεταπωλήσουν σε τιμές ευκαιρίας…?

Οι προδότες μας έφεραν μέχρις εδώ και βιώνουμε την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ και μάλιστα αυτή την στιγμή βρισκόμασθε στο μάτι του κυκλώνα της.

ΜΕΤΑ  ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΡΘΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΘΕΙΚΗ ,με ιδιόχειρο σημείωμα αυτό μας   το τόνισε ο Γέρων Παίσιος ο Αγιορείτης. Το Φώς που θα φέρει την λιακάδα την Θεική  δεν είναι κανένα άλλο από αυτό  ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ το ψηλαφούμενο εκ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ . Αυτό το ΦΩΣ έρχεται πάντα σε χέρια Ρωμαίικα, σε Πατριάρχη Ρωμηό γι αυτό και η σημερινή πονεμένη Ρωμηοσύνη προσδοκεί και αναμένει  αυτό το ΑΓΙΟ ΦΩΣ για να συνεγείρει τα σωθικά της και να την πυροδοτήσει σε νέους ιστορικούς κύκλους σε πείσμα των αντίχριστων δυνάμεων του αιώνος τούτου του απατεώνος.

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ  - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.