28 Απριλίου 2012

ΟΧΙ ρε μεταμοντέρνες προοδευτικάρες!!! ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ.


Γράφει η Χριστιάνα στο olympia 

Ξέρω…. το θέμα είναι λεπτό. Εμπλέκεται η θρησκεία. Το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να πιστεύει σε ΟΠΟΙΟΝ Θεό ή Θεούς θέλει. Και αν θέλει. Μπορεί και να μην θέλει ρε αδερφέ….. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!   

Λεπτό το θέμα και δεν το έχω θίξει ποτέ εδώ μέσα. Ποτέ μου δεν σχολιάζω σε αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Θέμα Αρχής. ΔΕΝ το αγγίζω.

Τώρα όμως, όχι μόνο θα το αγγίξω, αλλά θα τους ΚΡΑΞΩ με όλη μου την δύναμη.

Ευγένεις κομμένες, ψευτοαριστερίζουσες προοδευτικές ιδεοληψίες πεθαμένες και θα ανοίξω το στόμα μου, γιατί το θέμα ΔΕΝ είναι θρησκευτικό στην ουσία, αλλά βαθύτατα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Και το ανελέητο ροκάνισμα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, πρέπει πια να έχει ένα όριο και ένα ΤΕΛΟΣ.

Πρέπει κάποτε να πάρετε απαντήσεις, ελεεινοί και απροκάλυπτοι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, σε ΟΠΟΙΟ κόμμα και αν ανήκετε.

Υπάρχει στο πρόγραμμα του Κυρίου Κουβέλη, πρόταση κατάργησης της προσευχής από τα σχολεία.  

Η ερώτησή μου απλή. Τόσο απλή, τόσο αφαιρετική, τόσο αληθινή, που αμφιβάλλω αν μπορεί να την απαντήσει και ο δεινότερος ρήτορας:

ΓΙΑΤΙ;;;;; WHY?????? ( Το λέω και στην βαρβαρικήν, για να με καταλάβετε Κύριοι και Κυρίες, εμπνευστές της εξαίρετης ιδέας…)

Περιμένω, ντε!!!!! Άντε να βοηθήσω.

Επειδή ( because) δεν είναι όλα τα παιδάκια Χριστιανοί Ορθόδοξοι στα σχολεία μας και δεν θέλουμε να έρχονται σε δύσκολη θέση τα άλλα παιδάκια……

Απάντηση: Αυτά τα παιδάκια που δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, θα κάνουν 2 λεπτάκια υπομονή, να τελειώσει η Προσευχή των υπολοίπων Παιδακίων, μένοντας αμέτοχα και ΣΕΒΟΜΕΝΑ την επίσημη θρησκεία της χώρας στην οποία ΖΟΥΝ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ( εκτός αν θέλουν να κάνουν και τον Σταυρό τους ) την ώρα που η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙΩΝ θα λένε την προσευχή τους.
 
Θα περιμένουν τα 2, 3. 5, 10, 20, 30, παιδάκια, τα 500 να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ.

Και μετά, όλα μαζί, θα γίνουν ένα κουβάρι, θα παίξουν, θα μαλώσουν, θα μάθουν, θα ρωτήσουν, θα κλάψουν, θα γελάσουν, ΟΛΑ μαζί, γιατί είναι ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΑΙΔΙΑ που πάνε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολείο ΟΜΩΣ. Οπότε, θα μαθαίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα βλέπουν τα Ελληνόπουλα να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ. Αν δεν τους αρέσει ( που είμαι απολύτως βέβαιη ότι δεν τραβάνε κανένα ζόρι) να αλλάξουν χώρα, ήπειρο, πλανήτη ακόμα και γαλαξία!!!!!!

ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΜΑ ΤΟΥΣ.


- Επειδή (because) είμαστε προοδευτικοί και σεβόμαστε και τιμούμε την μειοψηφία και την διαφορετικότητα.


Απάντηση: Φυσικά!!!! Σπίτια σας!!! Στις παρέες σας!!!! Στις γειτονιές σας!!!! Στην προσωπική σας ζωή!!!! Κάντε το να σας δω και να σας καμαρώσω!!!!!

Όταν ζείτε κύριοι σε ένα ξένο Κράτος με την ΒΟΥΛΗΣΗ σας , θα σεβαστείτε την επίσημη θρησκεία του. Θα την ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ.

Οι κορώνες περί προοδευτικότητας, ας εξαντληθούν στα προσωπικά επίπεδα του καθενός μας.

Ας αποδεικνύουμε στην καθημερινή μας ζωή πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και πόσο ΛΕΥΤΕΡΟΙ στο πνεύμα, σεβόμενοι τον διπλανό μας, ό,τι χρώμα και να έχει, σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει, όποιο κόμμα κι αν ψηφίζει, ό,τι και να γουστάρει να κάνει στην κρεββατοκάμαρά του.

Άς δίνουμε ΧΩΡΟ στον άνθρωπό μας, λατρεύοντάς τον ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η……προοδευτικότητα Κύριοι, που εσείς την ονομάζετε προοδευτικότητα αλλά εγώ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


Δεν δίνω άλλες υποτιθέμενες απαντήσεις, γιατί όσο το σκέφτομαι, τόσο χαλιέμαι απίστευτα. Θα κλείσω λέγοντάς σας με απλά λόγια, τι καταφέρατε να κάνετε με αυτήν σας την πρόστυχη και εκ του πονηρού πρόταση, σε εμένα προσωπικά.


Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

ΔΕΝ είμαι αυτό που λένε -της Εκκλησίας-. Δεν είμαι τακτική, δεν ντύνομαι καλά για να πάω την Κυριακή, δεν νηστεύω, δεν εξομολογούμαι, ΔΕΝ τηρώ κανένα πρωτόκολλο, γιατί ο Θεός για μένα είναι ΜΕΣΑ ΜΟΥ, και η Παναγιά ΓΥΡΩ μου και δεν μπορώ να τους βρω στις χλιδάτες εκκλησίες, ούτε στους χλιδάτους ιερείς.

Αντίθετα, δεν έχω αφήσει ξωκλήσι για ξωκλήσι που να μην πάω και να καταθέσω την Ψυχή μου με τις ώρες, ΜΟΝΗ μου, εγώ και Αυτός.


Σας μιλάει λοιπόν Κύριοι, μια ….. όχι θεούσα ,τέλος πάντων. Ξέρετε τι καταφέρατε με αυτό;;;; Να με κάνετε να υποστηρίξω καταστάσεις με τις οποίες ουδέποτε ασχολήθηκα!!!! Το να πηγαίνω ΕΓΩ στην Εκκλησία είναι ένα θέμα. Το να μην ΥΠΑΡΧΕΙ Εκκλησία (έτσι όπως το πάτε, θα το προτείνετε και αυτό) είναι άλλο πράγμα.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.


Ξεσκίσατε την Πατρίδα.

Ξεσκίσατε την Οικογένεια.

Ξεσκίσατε την Θρησκεία.

 
Αυτό είναι η Ελλάδα ρε απανταχού λαμόγια, γαμώ την τρέλλα μου!!!! Αυτό ΗΤΑΝ, αυτό ΕΙΝΑΙ και αυτό ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Αλλιώς ΔΕΝ θα είναι.

Θα γίνει Αγγλία. Θα γίνει Ελβετία. Θα γίνει Βέλγιο.


Θα γίνει δηλαδή…… έτσι κι έτσι…..


ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. Δεν ήταν τυχαίο το σύνθημα. Καθόλου. Η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια, έχουν κρατήσει αυτόν τον λαό όρθιο, αυτό το Γένος ζωντανό.

Μπορεί να τα χάσαμε κάπου στον δρόμο μεγαλώνοντας, μπορεί να πέσαμε θύματα των επιλογών μας, μπορεί να ήμασταν πολύ μικροί ή πολύ λίγοι για να καταλάβουμε, μπορεί, μπορεί, μπορεί……


ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΙ.


Θα διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Την γλυκιά σιγουριά της Μάνας, που είναι πάντα κάπου τριγύρω.


Το κείμενό μου δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ πολιτική, ή κομματική μομφή. Το ότι έγινε η πρόταση από το συγκεκριμένο κόμμα, είναι απλώς αποτέλεσμα της μπλεξομπουτίασης των δήθεν αριστεριζόντων με τις κουταμάρες περί αθείας.

Ούτε που με νοιάζουν, ούτε που ασχολούμαι μα αυτούς τους σκελετούς.

Θα έλεγα ακριβώς τα ίδια και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ίσως, για κάτι από την αντίθετη πλευρά.


ΟΜΩΣ: (Και προσέξτε το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτό που θα πω. ΠΟΛΥ …) Όταν τα όρια ΚΑΙ η έννοια του φασισμού γίνονται ΑΣΑΦΗ και μπερδεύονται σχεδόν ηδονικά με με την προοδευτικότητα, όταν ο…. ακροδεξιός θέλει να φάει τους λάθρο για πρωινό και ο…… (ακρο)αριστερός θέλει να φάει τον ΕΛΛΗΝΑ για πρωινό…… τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε;;;;;;;;;;;


ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.


ΕΛΛΗΝΕΣ το κέρατό μου μέσα. ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΠΕΤΑΞΤΕ ό,τι σας χαλάει και σας προσβάλλει.


ΧΘΕΣ!!!!!


Φιλαράκια στην Ολυμπία. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενής μπορώ για να μην σας φέρω σε δύσκολη θέση με το άρθρο μου. Όμως το ποτήρι ξεχείλισε, ειλικρινά.

Οι άνθρωποι είναι απροκάλυπτα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Ανεβάστε το αδέρφια μπας και ξυπνήσει ΕΝΑΣ!!!! Ενας ρε πούστη μου. ΕΝΑΣ.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

Καλή δύναμη.

το είδαμε στο Λόγια του Αέρα

ΣΧΟΛΙΟ
Α, πα πα φασίστρια......
Η προοδευτικη ιδεολογία απαιτεί τα ελληνάκια να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες και να μην κανουν την προσευχή και τον Σταυρό τους μπροστά στα ξένα....
Αμ, πως... κ. Κουβέλη.
Αντε και πρωθυπουργός......



Share

7 σχόλια:

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

Είπα, λέω και επαναλαμβάνω!
Κανένα σημείο ταύτισης, υφίσταται μεταξύ Φασισμού και Εθνικοσοσιαλισμού.
Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει μια "αρτηριοσκλήρυνση",χωρίς αποδοχή διαλόγου, γνήσια έκφραση της οποίας υπήρξε ο Μπενίτο Μουσολίνι..(ένα ανδρείκελο, που σέρνονταν , πίσω από τους ισχυρούς της εποχής).
H άλλη έκφραση είναι αυτή που πρεσβεύει την μόνη Κοσμική και Αιώνια και διαχρονική αλήθεια, που φέρει το όνομα Εθνικοσοσιαλισμός.
Είναι γεγονός, ότι οι Ιταλοί, είναι ένας από τους "γυφτολαούς", της Ευρώπης, παρά το λευκό χρώμα του δέρματος. Είναι κλέφτες και διεφθαρμένοι, με σπουδή στον υπόκοσμο.
Μέγα σφάλμα του Αδόλφου, η συνεργασία του με τους "πατρόνε-μακαρονάδες".
Οσον αφορά, την τοποθέτηση της γυναίκας, την ερωτώ ευθέως.
Ποιά πιστεύει ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αναχαιτήση, όλα όσα αναφέρει;

Ανώνυμος είπε...

κουβέλης, τσίπρας, σηφουνάκης είναι μερικοί ανθΈλληνες και θέλουν να δημιουργηθεί αναμπουμπούλα στην Πατρίδα μας και να φτιάξουν μία "πολυπολιτισμική" κοινωνία και όχι να μείνει το "Αθάνατο" Ελληνικό Πνεύμα και η Αθάνατη Ψυχή του Έθνους μας, έ, λοιπόν τους λέω πως, αυτό το "Ψηφιδωτό" δεν το θέλω και εάν έχουν πρόβλημα οι "κύριοι" αυτοί που δεν πιστεύουν στα ιδανικά στα ήθη και έθιμα του Έλληνα να φορτωθούν σε ένα καράβι με τους αλλόπιστους και να πάνε να ζήσουν στις χώρες καταγωγής τους εκεί, που η "Ελευθερία" ξεχιλίζει από τα μπατζάκια και πράττουν ότι επιθυμεί ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

Γλυκια μου το ποταμι δε γυριζει πισω!! "Τα παντα ρει" ελεγε ο παππους Ηρακλειτος, οι εκ' θεου αποκαλυψεις απο την εποχη του χαλκου δεν υπαρχουν, δεν υπηρξαν ποτε για την ακριβεια, μπορεις να κανεις οσες γονυκλισιες και σταυροκοπηματα θες, στο σπιτακι σου ομως! ο Ανθρωπος παντα οριζε τη μοιρα του, και παντα αυτος θα την οριζει! Νομοτελειακα!.
Διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας, ΤΩΡΑ!!.
IGGY.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Και να σου πω ρε IGGY to ποταμι της πατριδας μας ποιος θα καθορισει προς τα που θα παει;

Μηπως ξερεις να μας πεις;
Εμεις οι Ελληνες ή οι φιλοξενουμενοι αλλοδαποί και οι "αντιρατσιστες" "φίλοι" τους;

Παρενθεση
(Στα βαζω και τα δυο σε εισαγωγικα γιατι ουτε αντιρατσιστες ειναι ουτε φίλοι τους....
Και θα στο εξηγησω. Δεν ειναι αντιρατσιστες γιατι αυτοι ευθυνονται που τους εφεραν εδω να δουλευουν ανασφαλιστοι, και να ζουν σε οικτρα και βρωμερα μερη... εκτος κι αν οι "αντιρατσιστες" που τους εφεραν ειχαν ετοιμασει τιποτα πολυτελη ξενοδοχεια υποδοχης... και φυσικα δεν ειναι φιλοι τους γιατι κανενας απο αυτα τα κοπροσκυλα δεν τους θέλει ουτε στην γειτονια του...απλα κανει και καλα αντιρατσιστικη διαδήλωση να μην φυγουν απο την γειτονια του άλλου!!!!!) τέλος παρενθεσης...

Και ο διαχωρισμος Εκκλησιας και κρατους συμφερει την Εκκλησια κι οχι το κρατος...
Διοτι ουτως ή άλλως μεσα στην Εκκλησια ζει ο Ελληνισμος εδω και χιλιαδες χρόνια.... και η Εκκλησια τον κουβαλάει στην πλατη της σαν αναποσπαστο κομματι της.

Το κρατος χωρις την Εκκλησια ταχυτατα θα είναι ενα ξένο, ξενοδουλο και αλλοτριωμενο σωμα μεσα στην Ελλαδα....

ΕΦ' ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ. είπε...

"Το κρατος χωρις την Εκκλησια ταχυτατα θα είναι ενα ξένο, ξενοδουλο και αλλοτριωμενο σωμα μεσα στην Ελλαδα...."

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

ΔΕΝ θα καταργήσετε την Προσευχή από το σχολείο των παιδιών ΜΟΥ."
Οπως έχετε μάθει να μην κακοποιείτε τα παιδιά σας σωματικώς, μην τα βιάζετε και πνευματικώς! Το ποία είναι η μεταφυσική αλήθεια δεν εξαρτάται απο το πού έτυχε να γεννηθούμε (παρενθετικώς: εν πάση περιπτώσει εμείς γεννηθήκαμε στην Ελλάδα που άλλη θρησκεία έχει δική της και ΟΧΙ τον Κοσμοπολίτη χριστιανισμό που είναι τόσο ξένος στην Ελλάδα όσο είναι και στην Μαδαγασκάρη!) ή απο το τί αρέσει στους γονείς τους!
Αφήστε τα, αύριο με την ΕΝΗΛΙΚΟ κρίσι τους να πιστέψουν όποιον Θεό θέλουν!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ:Ενα λάθος που κάνετε, στην ελλάδα ΔΕΝ έχομε 'επίσημο" θρησκεία, εχομε υπογράψει την ΕΣΔΑ, ευτυχώς, απλώς μας εμφανίζουν παράνομα το Χ.Ο. ως οιονεί ιθαγένεια - πράγματα τυραννικά και απαράδεκτα για ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Δεν εχουμε επισημη θρησκεια;

αντιγραφω την αρχη του Συνταγματος της Ελλαδος:

Σύνταγμα της Ελλάδας
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος
...
Φιλε μου αν αυτο δεν σου λεει κατι...στους υπολοιπους μας λεει...

για τα περαιτερω διαβασε και το αρθρο 3....

Αυτα φιλε μου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.