11 Ιανουαρίου 2012

Είμαστε 10 εκατομμύρια άνθρωποι ....

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Είμαστε 10 εκατομμύρια άνθρωποι και δεν θα ανεχθούν να διατηρούμε αυτόν τον τεράστιο πλούτο στα χέρια μας …

Είμαστε το ένα τρίτο του Τόκιο ή το μισό Μέξικο Σίτυ ή μια Κωνσταντινούπολη ολόκληρη.
Δεν ανέχονται αυτοί οι "οραματιστές" ένα τέτοιο πληθυσμιακό σύνολο να έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα "φιλέτο" του Πλανήτη …Ίσως το κορυφαίο "ακίνητο" αυτήν τη στιγμή στον κόσμο.

Προφανώς είναι γι' αυτούς πολύ μεγάλη αυτή η περιουσία για να την κρατήσει μόνος του ο ελληνισμός. Πολύ μεγάλη, αν σκεφτεί κάποιος ότι μπορούν να "χωρέσουν" ολόκληρο τον ελληνισμό στα όρια μας πόλης …Στα όρια ενός "Μανχάταν".
Αυτό και επιχειρούν να κάνουν τώρα.

Μας "μέτρησαν" λοιπόν και θέλουν να μας βάλουν στα όρια μιας μεγαλούπολης …όπως αυτές που σχεδιάζουν σε όλον τον Πλανήτη για τους φτωχούς …

Θα μας βάλουν όλους μέσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη …και τέλος.

Όλα τα υπόλοιπα δικά τους …
Δικές τους επιχειρήσεις με φτωχούς Έλληνες σερβιτόρους και χαμάληδες …
Νησιά, δάση, αιγιαλοί, ορυχεία, μεταλλεία, πετρελαϊκά κοιτάσματα, δίκτυα υποδομών.
Αυτό είναι το σχέδιό τους.
Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι πήραν ήδη τα "μέτρα" μας.

Μέσα στα πλαίσια αυτών των "μέτρων" ήταν και η εγκληματική πολιτική, την οποία μας υποχρέωσαν να ακολουθήσουμε στον τομέα της λαθρομετανάστευσης.
Θα μας βάλουν να συγκατοικούμε με πεινασμένους, άρρωστους και απειλητικούς λαθρομετανάστες, για να είμαστε "ήσυχοι" …

Να παραμένουμε φοβισμένοι στις "τρύπες" μας και να μην αντιδρούμε …
Να τους χρωστάμε και τα στεγαστικά δάνεια αυτών των "τρυπών" και να μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν στους δρόμους …
Στους δρόμους του αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους "ασυναγώνιστους" λαθρομετανάστες.

Αυτά είναι τα σχέδιά τους για τον ελληνισμό.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι αυτός, ο οποίος δεν διδάσκεται από την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πήραν τον παγκόσμιο αυτοκρατορικό ελληνισμό και μέσω της Μικρασιατικής Καταστροφής τον περιόρισαν εντός ενός μικρού εθνικού κράτους, είναι οι ίδιοι που σήμερα θα τον περιορίσουν ακόμα πιο πολύ.

Στη θέση της Μικρασιατικής Καταστροφής ας βάλει κάποιος τη σημερινή οικονομική καταστροφή και θα καταλάβει ότι θα περιοριστούμε ακόμα πιο πολύ.

Από το ελληνικό κράτος θα περιοριστούμε στην ελληνική πόλη …και αυτή όχι ολόκληρη δική μας, για να μην ενοχλούμε τα αφεντικά …

Απλά πράγματα. Κάποτε 1,5 εκατομμύριο κατοικούσαν μία ολόκληρη Ελλάδα. Σήμερα 1,5 εκατομμύριο είναι ένα προάστιο μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.

Αν γνωρίζει ο αναγνώστης τα σχέδιά τους, μπορεί να καταλάβει και τους φόβους τους. Αυτό λοιπόν, το οποίο φοβούνται στην πραγματικότητα, δεν είναι μήπως η κρίση χρέους της Ελλάδας επεκταθεί και στις άλλες χώρες της "περιφέρειας".
Αυτό, το οποίο φοβούνται, είναι μήπως η Ελλάδα αποκτήσει κρίση συνείδησης και αυτή επεκταθεί στην "περιφέρεια" …

Φοβούνται μήπως η Ελλάδα αντιδράσει και η αντίδραση της Ελλάδας επεκταθεί και στις άλλες χώρες της "περιφέρειας" …

Φοβούνται μήπως η Ελλάδα σηκωθεί από το χειρουργικό "τραπέζι" τους και αυτό παρασύρει και τους άλλους …

Μήπως η Ελλάδα εγκαταλείψει όχι απλά την Ευρωζώνη, αλλά την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και το παράδειγμά της το ακολουθήσουν όλα τα θύματα των Ούννων …
Η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Αυτός είναι ο φόβος τους …
Ο φόβος μήπως το "σφάγιο", πάνω στην προσπάθειά του να σωθεί, γκρεμίσει το "κλουβί" …
Το ευρωπαϊκό "σφαγείο", που παριστάνει το "σπίτι" των λαών. Επειδή νιώθουν ότι έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο "πίεσης", αντιλαμβάνονται την πιθανότητα της αντίδρασης.
Σήμερα πλησιάζουν στον στόχο της κατακρεούργησης των εθνικών κρατών του Νότου και φοβούνται …

Φοβούνται μήπως το "αναισθητικό" της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν φτάνει, για να καθηλώνονται οι λαοί κάτω από τα "νυστέρια" τους …
Φοβούνται τους μεσογειακούς λαούς …
Φοβούνται μήπως ο ένας παρασύρει τον άλλο και τους αφήσουν στη μέση της λάσπης του Ρήνου …
Φοβούνται μήπως διαλύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και βρεθεί ξαφνικά η Γερμανία με μια τεράστια "μηχανή" χωρίς καθόλου "σασί" και "ρόδες".

Αυτό ακριβώς είναι ο φόβος τους …
Μήπως ο σχεδιασμός, ο οποίος εμφανίζει τη Γερμανία σαν πανίσχυρη "ατμομηχανή", βρεθεί χωρίς "βαγόνια" και "σκάσει" από την ίδια της τη "λειτουργία".

Ο φόβος τους αυτός δεν είναι κρυφός …
Φαίνεται …από όσους έχουν γνώσεις να ερμηνεύουν τα πράγματα. Για να "κάψουν" στο επίπεδο των εντυπώσεων αυτήν την επιλογή, έβαλαν τον ίδιο τον προδότη της Μεσογείου να κάνει μια έρευνα, πριν ξεκινήσει η "σφαγιαστική" σύνοδος.

Έβαλαν τον προδότη Γιωργάκη ν' αναζητά Νοτιοευρωπαίους "συνοδοιπόρους", για να συνθέσουν δήθεν κοινό "μέτωπο" εναντίον των Βορειοευρωπαίων.
Γιατί;

Για να τους ανακαλύψει —αν τυχόν υπάρχουν— και να τους "καρφώσει" στα αφεντικά.
Με αυτόν τον τρόπο διέγνωσαν και τις προθέσεις των υπολοίπων.
Από τη στιγμή που δεν είδαν αντιδράσεις συμπαράστασης από την Ιταλία ή την Ισπανία, πέρασαν στη δεύτερη φάση του σχεδιασμού τους …

Έβαλαν την Ελλάδα στο "χειρουργείο" χωρίς "αναισθητικό".

Απόσπασμα από το άρθρο του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Selective Default

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.