24 Ιανουαρίου 2012

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Του Στέργιου Σμυρλή

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Καλημέρα,

Το είχα ξαναγράψει και στο παρελθόν.

Αν είχαμε Πατριωτική κυβέρνηση η Ελλάδα θα ήταν η κορυφαία χώρα στο κόσμο.

Η μεταπολίτευση τελειώνει με τρομερές απώλειες για την πατρίδα. Όλες οι Κυβερνήσεις ήσαν προδοτικές.

Θαυμάστε που μας φτάσανε, οι Ισπανοί να εισηγούνται την Ελληνική γλώσσα σαν την επίσημη γλώσσα που πρέπει να καθιερωθεί και οι Έλληνες Βουλευτές να σφυρίζουν αδιάφορα. Θα πρέπει να επέμβει ο Ζουράρης και ο Χάρρυ Κλυνν για να τους ρεζιλέψει;

Η Ελληνική Κυβέρνηση που θα ήθελα, θα έστελνε σε όλες τις Ελληνικές πρεσβείες μας και στις εδώ ξένες πρεσβείες, σε όλα τα τεχνικά και βιομηχανικά επιμελητήρια όλου του κόσμου, σε όλα τα Πανεπιστήμια ένα απλό χαρτί που θα έλεγε ότι το Ελληνικό κράτος διαθέτει 3,000 φιλολόγους που μπορούν να διδάξουν την Ελληνική γλώσσα και μερικές υποτροφίες.

Βιβλία, CD, μύθοι, επιστήμες, λεξιλόγια,Ελληνικά PC TURBOX, γλωσσοτουρισμός, γλωσσοθεραπεία, και ότι άλλο που θα πουλούσε θα κατέληγε σε μία τεράστια μορφωτική και τουριστική και εμπορική βιομηχανία με ότι αυτό συνεπάγεται για την απασχόληση και την προβολή της Πατρίδος μας.

Αν πήγαινες στον Υπουργό Παιδείας για μία τέτοια πρόταση, πρώτα θα ήθελε προκαταβολικά μίζα. Αν πας τώρα θα σου απορρίψουν την πρόταση γιατί το αίτημα σου είναι ρατσιστικό, θίγει τον Μπουτάρη και τον Καμίνη την Ρεπούση και την Δραγώνα, τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών, τα αριστεροθολοκουλτουριαρικα κινήματα, τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που θα φέρει από την Κρήτη 69 λαθρομετανάστες με ραμμένο στόμα σε αντίδραση για την φασιστική πρόταση. Θα θεωρηθεί ασέβεια στο πρόσωπο του Πρωθυπουργό. Θα προτιμούσε μία version Greeklish που είναι κατανοητή από τον ΓΑΠ.

Αυτή η πρόταση θα δημιουργούσε casus Belli με την Τουρκία και επειδή η Εθνική Άμυνα όπως διεκήρυξε ό μέγας ξερόλας Βενιζέλος ο παρλαπίπας πρέπει να υλοποιείται μέσα από την εξωτερική πολιτική, έτσι και τα θέματα παιδείας θα πρέπει να γίνονται μέσα από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Θα μπορούσε να διαθέσει το ΕΣΠΑ αλλά αυτό δεν το επιτρέπει η κυρία Μέρκελ γιατί οποιαδήποτε αναθέρμανση της οικονομίας θα καθυστερούσε την κατεδάφιση της Ελλάδος. Το ΕΣΠΑ καλό είναι να πάει στη ΘΡΑΚΗ και το ΕΣΠΑ να δοθεί στη Γερμανία που πολύ θα ήθελα να φτιάξει ένα μεγάλο Φωτοβολταϊκό Πάρκο ώστε να χρησιμοποιήσει τα δικά της πάνελ και να εισπράττει από την ΕΕ το περιβαντολογικό Bonus. Η αυτονόμηση της Θράκης θα κάνει καλό στο πάρκο..

Ο εχθρός της Ελλάδος είναι μέσα στα τείχη. Η φωνή του εχθρού είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ. Οι εφιάλτες αμέτρητοι άφησαν τις Θερμοπύλες και πήγαν στη Βουλή.

Στέργιος ΣμυρλήςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.