29 Οκτωβρίου 2011

Χαμός στις παρελάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο λαός έδιωξε τους πολιτικούς. Τα προδοτικά ΜΜΕ μιλούν για οπαδους του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Αγαπητοί μου φίλοι κι αναγνώστες. Στην παρακάτω ανάρτηση θα παρουσιάσω μια συλλογή αναρτήσεων φιλικών ιστολογίων καθώς και βιντεάκια από το Youtube με σκοπό να ενημερωθείτε για τις κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα σήμερα κατά την διάρκεια των παρελάσεων για την Εθνική μας επέτειο σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Κάποιοι (φιλοκυβερνητικοί) καθώς και τα προδοτικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για οργανωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ....
Τα συμπεράσματά σας μπορείτε να τα βγάλετε μόνοι σας.
Προσωπικά θεωρώ ότι οι παρελάσεις δεν πρέπει να διακόπτονται από την στιγμή που γίνονται όχι για να τιμηθούν οι προδότες πολιτικοί αλλά οι ήρωές μας.
Παρόλα αυτά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι τραγική και δικαιολογημένα θα δούμε πολλά πρωτογνωρα πράγματα στο εγγύς μέλλον....
Φαίνεται ότι επιτέλους ο Ελληνας αρχίζει να ξυπνά....

Η πρώτη αναρτηση που θα σας παραθέσω είαι από το φιλικό μας ιστολόγιο Αιέν Αριστεύειν:

Γελοιοποιούνται τα παπαγαλάκια


Απίστευτο μένος κατά των πολιτών και χολή χύνουν από το πρώτο λεπτό τα δελτία ειδήσεων. Πληγώθηκαν όλοι τους για τα συνθήματα κατά του Προέδρου, λένε άθλια ψέματα ότι η παρέλαση ματαιώθηκε, όπως είπαμε πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πολιτικών, ενώ χαρακτηρίζουν μικρές μειοψηφίες τους Θεσσαλονικείς που εξέφρασαν την οργή τους και στρέφουν τα βέλη τους σε κόμματα της αριστεράς.


Είναι όμως τόσο γελοίοι που στο επόμενο ακριβώς θέμα παρουσιάζουν τις χιλιάδες των αγανακτισμένων πολιτών σε κάθε πόλη της χώρας που αντέδρασαν σήμερα με τον ίδιο τρόπο εναντίον κάθε προδότη που έβλεπαν…

Ποιες είναι οι μειοψηφίες λοιπόν κύριοι δημοσιογράφοι;

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, του Βόλου, της Πάτρας, της Δράμας, της Βέροιας, της Καβάλας, του Ηρακλείου, της Καλαμάτας, της Νάουσας, της Λάρισας, των Τρικάλων, της Άρτας, των Ιωαννίνων, και τόσων ακόμη πόλεων που οι πολίτες τους διώχνουν τους πολιτικούς που τους πρόδοσαν;

Όλοι αυτοί είναι ακραίοι και ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε όποιο άλλο κόμμα νομίζετε;

Αυτό που συνέβη σήμερα είναι η αρχή του τέλους και του παρόντος πολιτικού συστήματος, αλλά και το δικό σας αφού θα σας πάρει μαζί σας στην κατάρρευσή του…

Τρέμετε στην ιδέα ότι δεν μπορείτε να χειραγωγήσετε τον λαό πλέον και γι΄ αυτό τον βρίζετε, τον εκφοβίζετε μήπως και τον κρατήσετε σε καταστολή. Λέτε ψέματα αλλά σας κόβετε η ανάσα όταν βλέπετε τον κόσμο να κυνηγάει μοσχοαναθρεμένα σας πολιτικά τέκνα και να ζητάει να γίνει παρέλαση με παλλαϊκή συμμετοχή, τραγουδώντας το “ πότε θα κάνει ξαστεριά”.
Τρέμετε που δεν μπορέσατε να κάνετε τους Έλληνες να αλληλοεξοντωθούν, αλλά τους ενώσατε εναντίον σας!

Δείτε τώρα το τέλος του σάπιου συστήματός σας….
αἰέν ἀριστεύειν

Ακολουθεί ανάρτηση του φιλικού μας ιστολογίου Αντιπαρακμή:

Επειδή δεν αντέχουμε τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ να λένε ότι τάχα "δεν έγινε η παρέλαση της Θεσσαλονίκης" -κάτι που προφανώς επεδίωκε η ελάχιστη μειοψηφία των ατόμων του ΣΥΡΙΖΑ- παραθέτουμε τα επόμενα βίντεο για να διαπιστώσετε ότι όχι μόνον παρέλασαν αλλά ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος έδειξε τόση ζωντάνια και δυνατά τραγουδούσε το "Μακεδονία ξακουστή" και φώναζε "Ζήτω η Ελλάδα" κλπ :



Προσέξτε στο βίντεο ότι στην εξέδρα των επισήμων υπάρχει απλός κόσμος και όχι οι επίσημοι. Προσέξτε επίσης ότι παρά το ότι δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη, ο κόσμος αυθόρμητα παραμερίζει για να παρελάσουν τα αγήματα.

Δείτε και πόσο ενθουσιασμένα ο κόσμος ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ τους σημαιοφόρους μαθητές και μαθήτριες :



Διαβάστε και ένα σχόλιο από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ το οποίο επιβεβαιώνουμε πλήρως:

"Λοιπόν, επειδή ήμουν παρών, ο κόσμος σύμπας έκραζε τον Παπούλια και τους υπόλοιπους, οι Συριζαίοι ήταν ελάχιστοι, είχαν μόνο ένα μικρό πλακάτ, ο κόσμος καταχειροκρότησε αυτούς που παρέλασαν και μάλιστα όταν κάποιοι αναρχικοί/συριζαίοι έβριζαν και γιουχάιζαν αυτούς που τελικά παρήλασαν ο κόσμος τους απομάκρυνε και κάποιοι συνεπλάκησαν μαζί τους! Για να μην πουν διάφοροι ακροαριστεροί ότι ο κόσμος δεν ήθελε την παρέλαση, διαβεβαιώ ότι έγινε το εντελώς αντίθετο! Ο κόσμος ήθελε την παρέλαση και μάλιστα με ενθουσιασμό, τον Παπούλια και τα λοιπά μέλη του ξενόδουλου καθεστώτος δεν ήθελαν!
Έπειτα, η παρέλαση έγινε αυθόρμητα!
Η φιλαρμονική παίρνοντας πρωτοβουλία αρχίζει να παιανίζει και να περνάει παρελαύνοντας μέσα από τον κόσμο ο οποίος έκανε αυτομάτως πίσω και μάλιστα παίζοντας το "Μακεδονία ξακουστή", ο κόσμος καταχειροκρότησε και ακριβώς πίσω από την φιλαρμονική ακολούθησαν με το λάβαρο με τη μορφή του Π. Μελά οι απόγονοι των Μακεδονομάχων, έτσι άρχιζαν να τους ακολουθούν και τα υπόλοιπα τμήματα αυθόρμητα, ο δε κόσμος ήταν ενθουσιασμένος!

Τέτοιο γεγονός είχε να γίνει από την περίοδο της Κατοχής! Από τότε είχε να απαγορευτεί η παρέλαση όπως έκανε τώρα το κατοχικό και ξενόδουλο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ! Και όπως ακριβώς έγινε τότε ο κόσμος αυθόρμητα έκανε μια αυτοσχέδια παρέλαση!"

Δυστυχώς δεν παρέλασαν στρατιωτικά αγήματα (με εξαίρεση τις Λέσχες Εφέδρων) κάτι που -όπως μάθαμε- για να γινόταν έπρεπε να δώσει το πρόσταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βέβαια είχε αποχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους, οπότε δεν έδωσε και το πρόσταγμα.

Ανεβάσαμε το αυθεντικό βίντεο, χωρίς καμία λεζάντα, για να παραμένει ελεύθερο προς χρήση-δημοσίευση.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ :
http://www.youtube.com/watch?v=VoS3Gjcpdmc
και εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=C9-wL6vJ_o0

Όσο για τους "παράξενους" τύπους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που προσπαθούσαν να μην αφήσουν να γίνει η παρέλαση, επιφυλασσόμαστε μερικές "όμορφες" φωτογραφίες τους προσεχώς!

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, στάση "συνέπειας" .... και "εθνικής περηφάνιας" ...
Δείτε την:
Πριν την παρέλαση, η Νεολαία ΣΥΝ ζητάει "Να καταργηθούν οι παρελάσεις":


Όταν όμως βλέπουν ότι ο απλός κόσμος είναι εξοργισμένος με τους πολιτικούς και θέλει να το εκφράσει, τότε εμφανίζονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για να καπελώσουν τις αντιδράσεις του κόσμου:



Πέρα όμως από τα φέιγ-βολάν, προσπαθούσαν να περάσουν και δικά τους συνθήματα ("ψωμί παιδεία ελευθερία", τη "χούντα" κλπ), μάλλον μπέρδεψαν την 28η με την επέτειο του Πολυτεχνείου, τα οποία βέβαια έλεγαν μόνον οι ίδιοι.
Δυστυχώς γι αυτούς, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης δεν είναι και τόσο κουτός. Ξέρει τι τιμούμε την 28η Οκτωβρίου!

Δείτε και την αποχώρηση των επισήμων (από την ΕΡΤ) και προσέξτε το σύνθημα που ακούγεται μετά το 40 sec:



Κατόπιν σας παραθέτω την ανάρτηση του ιστολογίου Τρυποκάρυδος στην οποία υπάρχει και σχετική φωτογραφία της λαοθάλασσας (μπας και είναι όλοι αυτοί οπαδοι του ΣΥΡΙΖΑ;) που έδιωξε τον Παπούλια:

Η Θεσσαλονίκη έδιωξε τους προδότες!

Ο λαός είπε και πάλι σήμερα ΟΧΙ τιμώντας την επέτειο, είπε ΟΧΙ στη νέα είσοδο των Γερμανών και των άλλων ξένων δυνάμεων στη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες διαδηλωτών, και όχι μια μικρή μειοψηφία όπως αναφέρει η κυβέρνηση, εμπόδισαν το να γίνει η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και έδιωξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εκείνος ένιωσε θιγμένος επειδή τον αποκάλεσαν προδότη και ανέφερε πως κάποτε ήτανε αντάρτης. Αντάρτης τότε, προδότης σήμερα όμως… Δεν τον παρεξηγούμε, τότε ήταν μόλις 15 ετών, σήμερα ως ενήλικας ξέρει καλύτερα ποιο στρατόπεδο να διαλέξει.
Ο Αλή Σκατάρ Μπουτάρ (Γιάννης Μπουτάρης), ο δήθεν προοδευτικός, έκανε λόγο για εξευτελισμό των θεσμών… Στο τέλος, αφού αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι λοιποί επίσημοι, πραγματοποιήθηκε παρέλαση από μερικά τμήματα, όπως οι έφεδροι καταδρομείς και οι μακεδονομάχοι.

Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Στην Αθήνα οι μαθητές δεν έστρεψαν το κεφάλι τους στη μεριά των επισήμων, και η Φιλαρμονική του Δήμου φορούσε μαύρα περιβραχιόνια, αν και οι άνθρωποι της απειλήθηκαν με απολύσεις…

Η παρέλαση στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε αφού έφυγαν οι επίσημοι..
Στη Ν. Αλικαρνασσό οι μαθητές αγνόησαν τους επισήμους…
Στην Κοζάνη νεαρός αποδοκίμασε τον υφυπουργό εξωτερικών Πάρη Κουκόπουλο.
Στη Ρόδο οι πολίτες πέταξαν πορτοκάλια στους επισήμους και ο Κώστας Σκανδαλίδης φυγαδεύθηκε από την αστυνομία.
Στις Σέρρες αντί για πορτοκάλια πέταξαν αυγά στην εξέδρα των επισήμων, ενώ στο Αγρίνιο μπουκάλια.
Στον Πύργο Ηλείας η παρέλαση διεκόπη.
Στην Πάτρα ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, αποχώρησε από την παρέλαση, αφού δεν άντεχε τις αποδοκιμασίες.
Στα Τρίκαλα γροθιές δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Μαγκούφης.
Στην Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκαν με πανό τους επισήμους που έγραφαν ” Όχι λέει ο λαός , πάρτε την Τρόικα και μπρος…”.

Στη Βέροια διαδηλωτές ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και η παρέλαση διεκόπη.
Και στην Ξάνθη οι επίσημοι φυγαδεύθηκαν.
Ανεπιθύμητος ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στην Τρίπολη.
Στη Χίο παιδιά κάθισαν στις εξέδρες των επισήμων.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Παπούλια…
Ντροπή είναι να παριστάνεις τον ήρωα ενώ έχεις εγκρίνει την οικονομική εισβολή των ξένων δυνάμεων στη χώρα σου.
Ντροπή είναι να βλέπεις το λαό της χώρας σου να φτάνει το όριο της φτώχειας και να μην αντιδράς. Ντροπή είναι να ξεπουλάς τα όνειρα, τις ελπίδες και την ίδια τη ζωή του λαού σου.
Ντροπή είναι να παραχωρείς την εθνική σου κυριαρχία. Και όλα αυτά δεν είναι μονάχα ντροπή, αλλά εσχάτη προδοσία. Ντροπή δεν είναι να διαδηλώνεις για τα δικαιώματα σου.
Καλά θα κάνει ο παππούς Παπούλιας και οι λοιποί να πάψουν να κυκλοφορούν με λιμουζίνες και να περπατήσουν ανάμεσα στους ανθρώπους για να δουν την πραγματικότητα που ζει ο ελληνικός λαός. Ο Παπούλιας σοκαρίστηκε από το λαό, επειδή ζει σε ένα γυάλινο πύργο και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, όπως και η πλειονότητα των Ελλήνων βουλευτών.
Πως να αντιληφθεί ο Παπούλιας το τι συμβαίνει, εφόσον ζει μέσα στον πλούτο και τη χλιδή;
Έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του φτωχό ή άστεγο;
Έχει μπει ποτέ μέσα σε ένα σπίτι ενός μέσου Έλληνα για να δει πως ζει ο κανονικός κόσμος;
Έχει ενδιαφερθεί ποτέ να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες του ελληνικού λαού;
Πως μπορείς να είσαι στην εξουσία εφόσον δεν τα γνωρίζεις όλα αυτά;
Τρυποκάρυδος

Τέλος δείτε και δύο ακόμα βίντεο από την Θεσσαλονίκη για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.