Σελίδες

22 Μαΐου 2010

"ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ;" Μήνυμα διαμαρτυρίας αναγνώστη μας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος αναγνώστης (ο ίδιος που προ ημερών έστειλε ανάλογο και στον Λοβέρδο, δείτε το ΕΔΩ). Το έστειλε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Εχει και εξαιρετικό χιούμορ....

Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου,

Βρίσκομαι στήν ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι θα είστε στο βιβλίο Γκίνες. Κερδίσατε τήν θέση μεταξύ πολλών υποψηφίων αλλά ξεχωρίσατε με μεγάλη διαφορά για τις κάτωθι δηλώσεις σας:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

31 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΠΡΑΧΤΑ

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ

ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΕΚΟΦΙΝ

Δέν μπορώ να τις παραθέσω όλες, απλά σταχυολόγησα κάποιες.

Και εγώ ο βλάξ πολίτης που μου κόβετε τά δωρα, την άδεια και τά επιδόματα αναρωτιέμαι: Γιατί δέν αρχίζετε με τα ανύσπραχτα 31 δις; Από της 30000 χιλ συντάξεις θανόντων;

Γιατί πάντα πληρώνω εγώ;

Πήρατε άσχημο δρόμο όλοι σας και επειδή εμείς είμαστε πολλοί και δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε τη χώρα, μάλλον αυτή η επιλογή μένει σε εσάς. Το προβλημά σας είναι αν θα φύγετε μέρα ή νύκτα από τα κεραμίδια της βουλής.

Αληθινά δικός σας,!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ

Για όσους θέλουν να τα "ψάλλουν" στον κ. Παπακωνσταντίνου

τα email του είναι:

PAPAKOSTANTINOYapak@otenet.gr

gpapak@otenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΩΘΕΤΑΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.....ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ?ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΛΟΙ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ.......ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.... ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.