Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαΐου 2010

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ". Μήνυμα διαμαρτυρίας αναγνώστη μας προς τον Υπουργό Εργασίας Λοβέρδο...

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος αναγνώστης. Το έστειλε στον Υπουργό Εργασίας κ. Λοβέρδο. Ενα δείγμα του πως αισθάνονται οι πολίτες της χώρας μας...

Αξιότιμε κύριε

ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ

Δέν επιχορηγούσα εγώ τις βιομηχανίες να πάνε στα βαλκάνια!

Δέν έπαιξα εγώ τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο!

Δέν έκανα εγώ τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων δομημένα ομόλογα!

Εγώ είμαι 54 ετών, ημιπληγικός και επιληπτικός, εργάστηκα 32 χρόνια στον ιδ. τομέα γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω την χώρα μου.

Πλήρωνα το ασφαλιστικό μου ταμείο τους φόρους που μου αναλογούσαν και ήταν αρκετοί (υψηλόμισθος) και δέν διανοήθηκα ποτέ να διεκδικήσω πάσης φύσεως επιδόματα. Τώρα η υγεία μου επιδεινώθηκε και παίρνω αναπηρική σύνταξη αφού απολύθηκα (εθελουσια έξοδο το λένε τώρα).

Έχω τρία παιδιά που σπουδάζουν. Και στα τρια είπα να φυγουν στο εξωτερικό. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ,να γλυτώσω από όλους σας....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ

Σας ευχαριστώ

ΣΧΟΛΙΟ

Για όποιον άλλο ενδιαφέρεται να στείλει ανάλογο μήνυμα τα email του κ. Λοβέρδου είναι:

loverdos@parliament.gr
loverdos@hol.grShare

2 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται πρέπει
να κάνουμε όλοι εξετάσεις γιατι
δέν έχουμε αντιληφθεί απο ποιούς
περιμένουμε ΘΑΥΜΑΤΑ και το τί
συμβαίνει γύρω μας. (Ισως μετά
τους επόμενους 2 μειωμένους μισθούς).
Δοκιμάστε ένα "τεστ" που έφτιαξα :
ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ.
http://seegreek.blogspot.com/2010/05/blog-post_9966.html

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι e-mail προς βουλευτές, υπουργούς και λοιπούς δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Τους ενοχλεί μόνο όταν κάποιο γεγονός δημοσιοποιείται.

Δείτε και το παρακάτω, πως κόβουν από εμάς αλλά στους δικούς τους τα δίνουν από την πίσω πόρτα.
Πως η μείωση των υπερωριών γίνεται αύξηση για τους αποσπασμένους σε βουλευτικά γραφεία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.