Σελίδες

23 Μαΐου 2010

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ίντερ.


Στην κορυφή της Ευρώπης η Ίντερ! Οι «νερατζούρι», ύστερα από 45 χρόνια είναι και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, αφού στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», κέρδισαν με 2-0 τους Βαυαρούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιλίτο με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο 35' και στο 70'. Μεγάλη δικαίωση του Μουρίνιο, ο οποίος συνείσφερε τα μέγιστα στο φετινό τρεμπλ της ομάδας του Μιλάνο, την οποία και, όπως φαίνεται, αποχαιρετά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Κίτρινες: Ντεμικέλις, Φαν Μπόμελ - Κίβου

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Μπαντστούμπερ, Ρόμπεν, Φαν Μπόμελ, Σβαϊνστάιγκερ, Αλτιντοπ (63΄ Κλόζε), Ολιτς (74΄ Γκόμεζ), Μίλερ

ΙΝΤΕΡ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Σάμουελ, Λούσιο, Κίβου (68΄ Στάνκοβιτς), Ζανέτι, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Ετό, Μιλίτο (90΄+ Ματεράτσι), Πάντεφ (79΄ Μουντάρι)

πηγή Athens Vibes

Όπως η Μπαρτσελόνα πέρσι έτσι και η Ίντερ του Μουρίνιο έκανε το τρεμπλ,έπειτα από ένα, όχι τόσο καλό τελικό με αντίπαλο την Γερμανική Μπάγερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.