Σελίδες

28 Αυγούστου 2009

Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι βάρβαρος!!

Θύματα ποινής που επιβλήθηκε από τον υπολοχαγό τους έπεσαν οι τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν πριν λίγες μέρες από έκρηξη χειροβομβίδας στην ανατολική Τουρκία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του τουρκικού στρατού, όπου αναφέρεται ότι ο αξιωματικός έχει συλληφθεί και θα δικαστεί.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Αυγούστου στο Ελαζίγκ, μία επαρχία στα ανατολικά της Τουρκίας. Αρχικά ο στρατός είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για τυχαία έκρηξη. "Ο αξιωματικός συνελήφθη στις 18 Αυγούστου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως", αναφέρει η ανακοίνωση. Η εφημερίδα Taraf αποκάλυψε την Τετάρτη ότι ο θάνατος των τεσσάρων στρατιωτών προκλήθηκε από τον υπολοχαγό τους. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο υπολοχαγός ανάγκασε έναν στρατιώτη να κρατήσει στην παλάμη του χειροβομβίδα, με βγαλμένη την προστατευτική περόνη, μέχρι να κουραστεί, ως καψόνι, επειδή τον βρήκε να κοιμάται κατά την διάρκεια της βάρδιας του. Ο στρατιώτης κατάφερε να κρατήσει την χειροβομβίδα στα χέρια του για τρία τέταρτα της ώρας, ώσπου άρχισαν να ιδρώνουν οι παλάμες του, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει από τα χέρια του. Η χειροβομβίδα εξερράγη σκοτώνοντας τον ίδιο και άλλους τρεις στρατιώτες.

Το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Τουρκία καθώς δημιούργησε προβληματισμούς για ανάλογα περιστατικά θανάτων στο στρατό, τα οποία καλύπτονται ώστε να μη δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: Todays Zaman

4 σχόλια:

  1. Και ηλίθιοι θα πρόσθετα στον τίτλο.
    Ο βλάκας αντί να την πετάξει μακρυά την κρατησε μεχρι να σκάσει...!!!!!!!!

    Αλλά κι ο αξιωματικός πανύβλακας.....

    Γνήσιος τουρκικός στρατός...όπως τον περιέγραφαν οι παπούδες μας αλλά και οι βετεράνοι του 1974 στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xe,xe vrikame eukairia twra emeis kai gelame me ta xalia tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι (άνθρωποι) για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι πάσχουν από βαριά μορφή ηλιθιότητας,για να μην πω τίποτα άλλο. Ο αξιωματικός δεν ξέρω τι ήθελε να αποδείξει με τη πράξη του αύτη αλλά και το φανταράκι πρέπει να είχε τάσεις αυτοκτονίας για να υπακούσει στην διαταγή αύτη.
    Όπως είπε και ο Θάνος γνήσιος τουρκικός στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περιστατικό σίγουρα και τραγικό είναι αλλά και το επίπεδο του τουρκικού στρατού αποδεικνύει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.