Σελίδες

28 Αυγούστου 2009

Ακόμα ένας νεκρός ήρωας πιλότος. Θυσιάστηκε προσπαθώντας να σώσει την πατρίδα του από τον οικονομικό και περιβαλλοντικό όλεθρο που της ετοιμάζουν....

Νεκρός είναι ο χειριστής πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Πετζετέλ (PZL), που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:45 στην περιοχή Κατελειό Αργοστολίου.

Ο 55 ετών Σμήναρχος Κωτούλας Στέργιος ήταν έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. Η συνολική πτητική του εμπειρία ήταν 4.025 ώρες πτήσης σε μαχητικά, μεταγωγικά και ψεκαστικά αεροσκάφη, εκ των οποίων 524 ώρες στα αεροσκάφη PZL.

Το αεροσκάφος που κατέπεσε ήταν το υπ' αριθμ. 1122, πολωνικής προέλευσης, με έτος κατασκευής και άφιξης στην Ελλάδα το 1983 και το οποίο είχε συμπληρώσει 4.733 ώρες πτήσεως.

Σε καλώδια της ΔΕΗ προσεκρουσε το αριστερό πτερύγιο του πυροσβεστικού αεροσκάφους σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Διήμερο παναεροπορικό πένθος για το θάνατο του σμηνάρχου

Διήμερο παναεροπορικό πένθος, κατά το οποίο οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, κηρύχθηκε με αφορμή το θάνατο του 55χρονου σμηνάρχου Στέργιου Κωτούλα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 17.45 από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου.

πηγή kathimerini.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει ότι οι εμπρηστές θα πρέπει να δικάζονται ως προδότες της πατρίδας και δολοφόνοι των ανθρώπων που χάνονται στις πυρκαγιές; Νομίζω ότι όπως ο ήρωας πιλοτος μας έκανε το καθήκον του έτσι και η πολιτεία θα πρέπει να κάνει το δικό της........Δηλαδή να δώσει άδειες να χτιστούν βίλες στα νέα οικόπεδα που δημιουργούνται από τις πυρκαγιές.......

Κάποτε κάποιοι θα πληρώσουν αλλά μεχρι τότε πόσα παλικάρια θα έχουν χάσει την ζωή τους και οι οικογένειες τους θα ορφανεύουν και θα καταστρέφονται εγκαταλελειμένες από το ανθελληνικό κράτος;

1 σχόλιο:

  1. Άλλο ένα παλικάρι στον βωμό των εγκληματιών του κέρδους και των οικοπεδοφάγων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.