27 Φεβρουαρίου 2020

Εκπαιδευτική εκδρομή στον Δημόκριτο για να μάθουν τα παιδιά μας για το εμφυτεύσιμο τσιπάκι!!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Έχω πει πολλές φορές και έχω γράψει και άρθρο, για τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο που επιτελούν σήμερα τα Ελληνικά σχολεία και πραγματικά λυπάμαι τους γονείς που δεν το έχουν καταλάβει και εξακολουθούν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στο εκπαιδευτικό σύστημα του αντίχριστου.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου, διότι όχι μόνο δεν διδάσκονται αρχές Ορθοδοξίας και Ελληνικής παράδοσης, όπως λέει το Σύνταγμα, αλλά περνάνε με ΔΟΛΟ στα παιδιά, αντιχριστιανικά και αντιπατριωτικά μηνύματα.

Και ότι αντιχριστιανικό «μάθημα» δεν μπορούν να το κάνουν στο σχολείο, το κάνουν ΔΟΛΙΩΣ με τις ..... «εκπαιδευτικές» εκδρομές. 

Και τώρα κάνουν τις «εκπαιδευτικές» εκδρομές στον .... «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ». Εκεί λοιπόν όπως πληροφορηθήκαμε από παιδιά του Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο ΚΙΤΣΙ, που τα πήγαν εκεί «εκδρομή», οι υπεύθυνοι του «Δημόκριτου», τα πήγαν και σε μία αίθουσα, όπου τους έδειξαν και έδωσαν στα παιδιά να τα πιάνουν και στα χέρια τους, τα ΤΣΙΠΑΚΙΑ με τα οποία θέλουν να σφραγίσουν τους ανθρώπους, και τα οποία ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ κάτω από το δέρμα.

Οι «ειδικοί» του «Δημόκριτου», έλεγαν στα παιδιά για ....τα «ΩΦΕΛΗ» που προσφέρει στον άνθρωπο αυτή η τεχνολογία, που στο εξωτερικό εφαρμόζεται, αλλά εδώ στην «καθυστερημένη»... Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα.

Και βέβαια οι αλήτες οι καθηγητές, δεν ενημέρωσαν τους γονείς ότι θα κάνουν στα παιδιά «μάθημα» για το ΤΣΙΠΑΚΙ του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, αλλά τους έστειλαν να υπογράψουν μία δήλωση, ότι τα παιδιά θα πάνε εκδρομή στον .. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ». Που να φανταστεί ο γονέας πριν υπογράψει την δήλωση, ότι θα κάνουν στο παιδί του «μάθημα»...... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;

Τέτοιοι ΑΘΛΙΟΙ και ΣΑΠΙΟΙ σατανιστές, είναι στις θέσεις των διευθυντών και των καθηγητών. Και αλίμονο στους γονείς που δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα στα ελληνικά σχολεία. Και περισσότερο αλίμονο στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σήμερα, κάνουν στα παιδιά αντίχριστες διδασκαλίες. Και τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από καιρό και θα κλαίτε με την κατάντια των παιδιών σας και δεν θα ξέρετε τι έφταιξε και ποιος τους τα έμαθε αυτά.

Οι εκπαιδευτικοί σήμερα είναι ΑΙΣΧΡΟΙ και ΣΑΠΙΟΙ «δολοφόνοι» των ψυχών των παιδιών σας και τα σπρώχνουν προς τον αντίχριστο.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com


Υ.Γ. Έχω μιλήσει με δικηγόρο και μου είπε ότι μπορούν οι γονείς να κινηθούν νομικά και με μηνύσεις κατά των καθηγητών για εξαπάτηση περί της «εκπαιδευτικής» εκδρομής, που είναι αντίθετη προς τις επιταγές του Συντάγματος, αλλά και με αγωγές για ηθική βλάβη και της οικογένειας και του παιδιού. Αν έχετε παρόμοιο κρούσμα, επικοινωνήστε μαζί μου για ομαδική προσφυγή στην δικαιοσύνη. 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.