27 Ιουνίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
www.apostoloupanos.gr 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ, όπου συμμετείχαν 1400 Ρώσοι και ξένοι δημοσιογράφοι, είπε για τον Ντόναλντ Τραμπ, την εποχή που ο Τραμπ ήταν υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016:

«Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος ταλέντο χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα προσόντα του, αλλά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην προεδρική κούρσα… είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος ταλέντο…είμαι πρόθυμος να αναπτύξω σχέσεις με τις ΗΠΑ, μόλις εκλεγεί νέος αμερικανός Πρόεδρος τον Νοέμβριο του 2016. Ο Τραμπ, δηλώνει ότι θέλει ένα άλλο επίπεδο σχέσεων με τη Ρωσία, πως θα μπορούσαμε να μην το χαιρετίσουμε αυτό; Προφανώς το χαιρετίζουμε...».

Αυτοί οι “όρκοι αγάπης” μεταξύ Πούτιν και Τραμπ συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ο Τραμπ δηλώνει ότι τα έχει βρει με τον Πούτιν και δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεννοηθεί μαζί του.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει αυτή τη “συμμαχία”. 

Όλοι οι “Δημοκράτες” αυτής της γης κατηγορούν τον Τραμπ ως ακραίο, φασίστα, ρατσιστή και του προσάπτουν πολλές άλλες απαξιωτικές κατηγορίες, σε έναν άνθρωπο που λέει και ισχυρίζεται τα αυτονόητα. Αυτά που πλέον λένε οι Κοινωνίες πολλών χωρών του Πλανήτη.

Αλλά, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν έξω από τα σχέδια της ΝΤΠ. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εξυπηρετεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης. Τα οποία εξυπηρετεί απόλυτα η Χίλαρυ Κλίντον. Με την Χίλαρυ Κλίντον στην προεδρεία των ΗΠΑ, θα υλοποιηθεί το τελευταίο στάδιο της Παγκοσμιοποίησης.

Η Κλίντον είναι λάτρης των Αλβανών και των Τούρκων. 

Η Χίλαρυ Κλίντον είναι η συνέχεια της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ, του “διαίρει και βασίλευε”. Με αυτήν, στην ηγεσία τους οι ΗΠΑ, θα διχοτομήσουν – τριχοτομήσουν την Ελλάδα, σύμφωνα με το δόγμα του ανήθικου συζύγου της, πρώην Προέδρου των ΗΠΑ (1993-2001), Μπιλ Κλίντον. Ο οποίος στο Κοσσυφοπέδιο, λατρεύεται ως θεός. Ο κεντρικός δρόμος της πρωτεύουσας του Κοσσυφοπεδίου, στην Πρίστινα, από το αεροδρόμιο προς το κέντρο φέρει το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Σε κεντρική πλατεία της πόλεως, υπάρχει άγαλμα 3,35 μέτρων του Μπιλ Κλίντον. Το 2010 οι κάτοικοι της Πρίστινα υποδέχτηκαν με λατρεία την τότε Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, όταν αυτή έκανε περιοδεία στα Δυτικά Βαλκάνια. Στην κεντρική πλατεία των Αγίων Σαράντα, πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο της πόλεως αποφάσισε να στήσει άγαλμα της Χίλαρι Κλίντον, από τη στιγμή που ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ προσέφερε τα μάλλα στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου.

Επίσης, οι σχέσεις της οικογένειας Κλίντον είναι άριστες με τον Σουλτάνο Ερντογάν. Οι οποίες σχέσεις, με τον Πρόεδρο Ομπάμα είναι απόλυτα τεταμένες λόγω του γεγονότος πως ο Ομπάμα θεωρεί τον Ερντογάν υπεύθυνο της απώλειας του κυριαρχικού πλεονεκτήματος των ΗΠΑ στη Συρία, από τη Ρωσία.

Αντίθετα, με τον Ντόναλντ Τραμπ, Αλβανία και Τουρκία δεν έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα έναντι της Ελλάδος.

Γι αυτό, από ότι δείχνουν τα πράγματα, Πούτιν – Τραμπ θέλουν μια ισχυρή Ελλάδα, γιατί έτσι θεωρούν ότι εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα των χωρών τους. Ενώ Ομπάμα – Κλίντον, θέλουν μια διαμελισμένη Ελλάδα, γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ που πειθήνια υπηρετούν, στα πρότυπα του διαμελισμού της πάλαι ποτέ κραταιάς Γιουγκοσλαβίας.

Ενοχλεί βαρέως το Σύστημα ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Προ ολίγων ημερών η αστυνομία του Λας Βέγκας προχώρησε στη σύλληψη ενός Βρετανού ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, σε συγκέντρωση που είχε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στην αμερικανική πόλη.

Εδώ, εξυφαίνεται μια περίεργη ιστορία, από τη στιγμή που ο επίδοξος δολοφόνος δεν ήταν κάποιος στυγνός φονιάς, αλλά κάποιος ο οποίος πριν λίγες ημέρες μάθαινε σκοποβολή.

Ωστόσο, κατ΄ εμέ αυτή η απόπειρα, είναι μια σκηνοθετημένη απόπειρα, από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Ήταν μια προειδοποιητική βολή προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει γίνει πολύ ενοχλητικός.

Είχαμε προβλέψει αυτήν την εξέλιξη. 

Στο άρθρο μου “Το μπαμ θα γίνει στο Κιλκίς” που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 13 Μαίου 2016, έγραφα: «… ο Τραμπ δείχνει να τα έχει βρει με τον Πούτιν και προφανώς θα ασκήσει μια άλλη πολιτική. Αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο μας ότι τον Τραμπ τον υποβόσκει ακόμη και η κομματική νομενκλατούρα των Ρεπουμπλικάνων. Εάν λοιπόν, στο επόμενο διάστημα η εκλογή του Τραμπ ενισχυθεί περισσότερο, μη σας παραξενέψει αν στην Αμερική “θυμηθούν” γεγονότα όμοια με του 1963 στο Ντάλας του Τέξας (εννοούσα τη δολοφονία του Προέδρου Τζων Κένεντι) ή του 1968 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας (εννοούσα τη δολοφονία του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι).

Από το Ηνωμένο Βασίλειο ξηλώνεται το πουλόβερ της Παγκοσμιοποίησης. 

Μπορεί η περίεργη δολοφονία της Βουλευτού του Εργατικού Βρετανικού κόμματος Τζο Κοξ, λίγες ημέρες πριν τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ, να άλλαξε τα δημοσκοπικά αποτελέσματα στο Νησί υπέρ του BREMAIN, αλλά τελικά οι Βρετανοί πολίτες ψήφισαν υπέρ του BREXIT.

Πλέον, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα άρχισε να παρουσιάζει μεγάλες ρωγμές. Η 24η Ιουνίου 2016 είναι μια άλλη ημέρα για την Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βγαίνει βαθύτατα πληγωμένη από το αποτέλεσμα του Βρετανικού Δημοψηφίσματος.

Η οριστική διάλυση της ΕΕ – κάνει που φωνάζουμε και γράφουμε χρόνια – ήδη άρχισε. Το πουλόβερ της άρχισε να ξηλώνεται. Μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθεί η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Ολλανδία. Η κάθε ευρωπαϊκή χώρα που διαφεντεύεται από την καταπιεστική πολιτική της Γερμανίας, που στενάζει για άλλη μια φορά κάτω από τη γερμανική μπότα.  

Από τη στιγμή που στις ευρωπαϊκές χώρες η λιτότητα συνεχίζεται, η ανεργία αυξάνεται, οι λαοί δυστυχούν, μόλις ξεκίνησαν οι Επαναστάσεις τους.     
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!!

Προλαβαίνουν να διαλύσουν την Ελλάδα; 

Έχουμε πολλές φορές γράψει, ότι η Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος είναι σχέδιο των ΗΠΑ και ειδικότερα της κυβέρνησης Ομπάμα. Ο οποίος δρομολογεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και τελειώνει η Παγκόσμια κυριαρχία του.
Είχαμε επίσης γράψει ότι, ήταν απόλυτα στοχευμένο το  σιδερόφραχτο κλείσιμο των βορείων συνόρων μας, εγκλωβίζοντας χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ειδομένη.

Όπως, στοχευμένη και προαποφασισμένη ήταν η αναγγελία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι αδειάζει η Ειδομένη.

Με αυτή την αναγγελία οι περισσότεροι λαθρομετανάστες έφυγαν από μόνοι τους, με προορισμό τη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Όλοι αυτοί ήταν ηλικιών από 20 – 35 ετών. Ήταν όλοι άνδρες. Δεν υπήρχαν γυναίκες και παιδιά.

Αυτοί που οδηγήθηκαν σε καταυλισμούς, ήταν μόνο 4.465 άτομα.

Το ζητούμενο είναι ένα, που πρέπει να απαντηθεί από τους αρμοδίους υπουργούς Καμμένο και Τόσκα. 

Ποιος έδωσε στη δημοσιότητα την αναγγελία εκκένωσης της Ειδομένης;
Τι αντεθνικά συμφέροντα εξυπηρετούσε αυτή η αναγγελία;

Επί του πιεστηρίου. 

Στο Μαξίμου – όπως μας πληροφορούν – δεν μιλιούνται από το Βρετανικό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. Γιατί γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα στηθούν κρεμάλες και αισθάνονται τη θηλιά να είναι κοντά τους.

Αυτή τη στιγμή, μια θα έπρεπε να είναι η απόφασή τους. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.