15 Ιουνίου 2016

ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Γράφει ο Θάνος

Αυτή είναι η πλύση εγκεφάλου της Νέας Τάξης...
Τα παιδιά μας θέλουν να τα πηγαίνουν σε ένα άφυλο, άθεο, απάτριδο, αντεθνικό, αντιχριστιανικό και παγκοσμιοποιημένο σχολείο όπου θα τους γίνεται ΜΟΝΟ πλύση εγκεφάλου στις εντολές τις Νέας Τάξης.
Θα διδάσκονται σεξουαλική διαστροφή και διαφορετικότητα, (υποκριτικό) αντιρατσισμό, πολυπολιτισμικότητα, ελεύθερες εκτρώσεις, ευθανασίες, καύσεις νεκρών, θρησκειολογίες, περί του ξενόφερτου bullying, κλπ αηδίες της Νέας Τάξης.
Θα πρέπει να μαθαίνουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι "πρόσφυγες" και μάλιστα παρόμοιοι με τους δικούς μας από την Μ. Ασία το 1922!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όπως διαπιστώνουμε η πλύση εγκεφάλου συμβαίνει σε κάθε σημείο της καθημερινής ζωής μας...
Ακόμα και στην στάση του λεωφορείου!!!!! 

Ηρθε η ώρα να αντισταθούμε...
Θέλουμε τα ελληνόπουλα να πηγαίνουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία.
Να μαθαίνουν την ελληνική μας ιστορία και τα ανδραγαθήματα των ηρώων μας για να είναι περήφανα για τους προγόνους τους και να τους μιμούνται.
Να μαθαίνουν για τους αρχαίους μας προγόνους αλλά και την χιλιόχρονη αυτοκρατορία μας...
Να μαθαίνουν τα επιστημονικά επιτεύγματα των Ελλήνων και τον πολιτισμό τους.
Να μαθαίνουν να αγαπούν την Ελευθερία.
Να μαθαίνουν τα ήθη και τα έθιμα του Γένους μας.
Να μαθαίνουν την Ορθόδοξη Πίστη μας, τους Αγίους μας και τους μάρτυρες και εθνομάρτυρες.
Να μαθαίνουν να αγαπούν την ζωή και να σέβονται τον συνάνθρωπό τους.
Να μαθαίνουν την αξιοπρέπεια.
Να μαθαίνουν τα ιδανικά της φυλής μας.

Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε τους αυριανούς ελεύθερους Ελληνες.

Η σύγχρονη προδοτική εκπαίδευση παράγει νεοταξικά βλαμμένα που ενστερνίζονται πανεύκολα κάθε νέα αηδία που πλασάρει στην κοινωνία η Νέα Τάξη Πραγμάτων...
Ατομα χωρίς κριτική σκέψη και χωρίς ελεύθερη βούληση...
Ατομα που είναι έτοιμα να στοχοποιήσουν όποιον αρθρώσει εθνικό και πατριωτικό λόγο μέσα στην τάξη.
Να τον αποκαλέσουν φασίστα, εθνικιστή και ρατσιστή (εδώ βλέπετε δεν περνάνε τα περί διαφορετικότητας)....
Γι αυτό λέμε ότι έχουμε τον υποκριτικό αντιρατσισμό....
Διότι η Νέα Τάξη και μαζί και τα βλαμμένα και λοβοτομημένα παιδιά που παράγει με την συνδρομή των εκφυλισμένων γονέων τους, βλέπει σαν ρατσιστικά ΜΟΝΟ όσα η ίδια θέλει.....
Αν λοιπόν π.χ. μιλήσεις κατά των ομοφυλόφιλων είσαι ρατσιστής....
Αν μιλήσεις κατά των εκτρώσεων και του φεμινισμού είσαι φαλλοκράτης και οπισθοδρομικός.
Αν μιλήσεις  υπέρ της Εκκλησίας είσαι σκοταδιστής....
Αν μιλήσεις υπέρ της Πατρίδας, της Σημαίας και του ελληνισμού είσαι φασίστας...
Αν μιλήσεις υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας είσαι γραφικός....... (τώρα πρέπει να σου αρέσουν οι μονογονεϊκές και οι διαλυμένες.... ή αυτές με τους 2 μπαμπάδες ή τις 2 μανάδες!!!!)

Αντίθετα....
Αν μιλήσεις υπέρ των μουσουλμάνων είσαι σωστός.....
Αν μιλήσεις κατά του έθνους είσαι προοδευτικός....
Αν σου αρέσει η γιόγκα και ο βουδισμός είσαι ανοικτό μυαλό...
Αν κατηγορείς της Εκκλησία είσαι in.... κλπ.

Νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε πως λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου....
Κι έτσι μετά από μια τέτοια καταστροφική εκπαίδευση του παιδιού όποια νέα εντολή δίνεται μέσω ΜΜΕ, κινηματογράφου ή τηλεόρασης, αυτομάτως καρφώνεται στο μυαλό σαν κάτι σωστό και προοδευτικό....

Θα σας πω μερικά μικρά και (για μερικούς) ασήμαντα αλλά χαρακτηριστικά παραδείγματα....

1. Ολοι πάμε σε γενέθλια μικρών παιδιών....
(Η ΝΤ επιθυμεί να εορτάζουν τα μικρά παιδιά -αλλά και οι μεγάλοι- μόνο τα γενέθλιά τους κι όχι την πολύ σημαντικότερη ονομαστική εορτή που προέρχεται από τον Αγιο του οποίου φέρουμε το όνομα, διότι η ΝΤ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αγίους και θρησκείες)....
Εκεί λοιπόν στα γενέθλια μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες τραγουδούσαν το γνωστό "Να ζήσεις......." σήμερα η ξενόφερτη νεοταξίτικη κουλτούρα απαιτεί να τραγουδάμε το "Happy birthday..."

2. Η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια έχει στους κόλπους της τα παιδιά της ακόμα και μετά την ενηλικίωση τους....
Από το πατρικό σπίτι σύμφωνα με την ελληνική μας παράδοση ο νέος ή η νεά φεύγουν ΜΟΝΟ γαμπρός ή νύφη για το νέο τους σπιτικό....
Η σύγχρονη εντολή της ΝΤ είναι ο νεός να μην αντέχει(!) τους γονείς του και να θέλει να μείνει σε διαμέρισμα μόνος του..... (για να κάνει ότι θέλει ρε παιδί μου... χωρίς την επίβλεψη των γονέων του)....
Η ΝΤ επιθυμεί την διάλυση των οικογενειακών δεσμών γονέων και παιδιών με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται με τρομακτικούς ρυθμούς και τα ....γηροκομεία.
Μέσα στην σύγχρονη νεοταξίτικη κουλτούρα το παιδί δεν πρέπει να γηροκομεί τους γονείς του, αλλά να τους στέλνει στο ίδρυμα.... Αλλωστε ποιος θέλει τους γέρους μέσα στα πόδια του;

Κλείνοντας θέλω να σας παραθέσω ένα μικρό κομμάτι από την εξαιρετική παλαιότερη ανάρτησή μας με αποσπάσματα από το βίβλιο της Δάφνης Βαρβιτσιώτη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”- Εξέλιξη ή Χειραγώγηση; που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. 

Θα σας θυμίσω ότι, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς οι Έλληνες, που προασπισθήκαμε τα σύνορά μας από την επίθεση των δυνάμεων του Άξονα, έστω και αν στο τέλος καμφθήκαμε, ήμασταν οι ήρωες της υφηλίου. Τότε, οι πάντες υποκλίνονταν στις δικές μας αξίες, στα δικά μας ιδανικά, στις δικές μας αρετές. Τότε, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ είχε πει: «Τώρα δεν θα λέμε πια ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

Και ενώ, ως πολίτες, ήμασταν απίστευτα φτωχοί και η χώρα μας ήταν ρημαγμένη, είχαμε ως πρότυπα τον Ήρωα, τον Φιλόσοφο και τον Άγιο και ήμασταν πλούσιοι σε φιλότιμο, αυτοσεβασμό και υπερηφάνεια, διότι είχαμε αποδείξει ότι ήμασταν άξιοι, γενναίοι και ανδρείοι, δηλαδή αντάξιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, συνεχιστές της δοξασμένης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και απόγονοι των Ηρώων του 1821. Με άλλα λόγια, τότε είχαμε βαθειά ριζωμένη την αυτοσυνειδησία του Έλληνα. 

Λίγα χρόνια αργότερα, εν καιρώ ειρήνης, αρχίσαμε να ακούμε ότι είμαστε Νεοέλληνες και ότι, ως Νεοέλληνες, είμαστε περιορισμένων αντιλήψεων, ηθικιστές, σεξουαλικά καταπιεσμένοι και καταπιεστικοί, προσκολλημένοι στο παρελθόν, γεμάτοι προλήψεις, προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες, σωβινιστές, ανάγωγοι, βρώμικοι, καλοπερασάκηδες, τεμπέληδες. Μας είπαν ότι έπρεπε πλέον να γίνουμε «προοδευτικοί», «ριζοσπαστικοί», «εξελιγμένοι», ότι έπρεπε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε «ευρύτητα πνεύματος» και να γίνουμε «επιτέλους» Ευρωπαίοι. Τότε, βάλαμε νερό στο κρασί των άξιων μας, βάλαμε κατά μέρος τα ιδανικά μας και υποκλιθήκαμε ενώπιον της «ανώτερης» Ευρώπης και των «εξελιγμένων» άξιων της. Έτσι,σχετικοποιήσαμε την ηθική μας, εγκαταλείψαμε το φιλότιμο μας και προσπαθήσαμε να εξευρωπαϊσθούμε και, κυρίως, να πλουτίσουμε. 

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.