Τελευταίες αναρτήσεις

27 Αυγούστου 2015

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ…. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Αρκετοί πολιτικοί στην Πατρίδα μας, παρ΄ ότι ο ελληνικός λαός τους δηλώνει καθημερινά τον αποτροπιασμό του για τις πολιτικές τους επιλογές υπέρ των Μνημονίων, που εξαθλίωσαν τη χώρα και το λαό, εν τούτοις εκείνοι θεωρούν πως πρέπει να τον “ενοχλούν” με πάσης φύσεως βλακώδη σοφίσματα, τα οποία προσπαθούν να τα περάσουν στο ευρύτερο κοινό, σαφέστατα λόγω των επικείμενων εκλογών!!

Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο είναι και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Και το παρακάτω διαφημιστικό έντυπο που περιήλθε σε γνώση μας αποτελεί την απόδειξη των όσων αναφέρω παραπάνω, αφού προσπαθεί να αναπαλαιώσει το στραπατσαρισμένο πολιτικό του προφίλ!!

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης το “παίζει” κινέζος, ενώ οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Παρ΄ότι λοιπόν,  αντιλαμβάνεται πως όντας υπόδικος στην ελληνική δικαιοσύνη και στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, εν τούτοις επιχειρεί την οποιανδήποτε επανεμφάνισή του στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, προκειμένου να μας σώσει εκ νέου με έναν άλλο “Παπαδήμο”. Έτσι, πέραν του σχετικού εντύπου, έχει αναθέσει σε διάφορα ψυχοπαίδια του να διακηρύττουν πως είναι οι εγγυητές της σύγχρονης “Πατριωτικής Παράταξης”. Με ποιους δηλαδή; Με εκείνους που ήταν οι φανατικότεροι οπαδοί των Μνημονίων και της εκχώρησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας; Με εκείνα τα παλαιά υλικά κατεδάφισης που έχουν απαξιωθεί από την κρίση του ελληνικού λαού και στην κάθε εμφάνισή τους, ο λαός τους υποδέχεται με αυγά και λεμόνια;

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε και πάλι τον εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, να δημοσιεύσει στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, τους ισολογισμούς που αφορούν τα οικονομικά του ΛΑΟΣ με τις υπογραφές των αρμοδίων οικονομικών στελεχών του, για να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός το πως διαχειρίσθηκε το κόμμα, υπό την σταλινικού τύπου ηγεσία του, το υστέρημα του λαού μας το οποίο ανήλθε στα 35 εκατ. ευρώ περίπου.  Από τη στιγμή που ο λαός μας καταδυναστεύεται από τη φτώχεια, την ανέχεια και την απελπισία, απόρροια των Μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες επέβαλε ο εκπεσών Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνεργασία με τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο!!

Υ.Γ.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν ζητήσει πρώην στελέχη του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη, τον διαχειριστικό του έλεγχο χωρίς καμιά ανταπόκριση από πλευράς του Προέδρου του ΛΑΟΣ.  Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.