11 Δεκεμβρίου 2014

Φιγούρα με μπούργκα κομματιάζει μια… «άπιστη» στα ΗΑΕ.

Την 1η Δεκεμβρίου, μια γυναικεία φιγούρα με μαύρη μπούργκα, οπλισμένη με ένα μαχαίρι 20 εκατοστών μπήκε σε ένα κατάστημα ενδυμάτων, στο Άμπου Ντάμπι. Πήγε στην τουαλέτα και έμεινε εκεί για περίπου μια ώρα περιμένοντας να μπει στο κατάστημα κάποια «άπιστη».

Της Phyllis Chesler

ΠΗΓΗ: Breitbart, http://www.meforum.org/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παντελής Καρύκας

Κάποια στιγμή μια «άπιστη» πήγε στην τουαλέτα και τότε η φιγούρα με την μπούργκα την κομμάτιασε. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε, με τη βοήθεια άλλων δύο γυναικών που προσποιούνταν τις πελάτισσες. Η νεκρή ήταν η νηπιαγωγός Ιμπόλια Ράιαν, μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργαζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Η Ράιαν ήθελε πάντα να νιώσει την εμπειρία του αραβικού πολιτισμού.

Ύστερα από το περιστατικό η αμερικανική πρεσβεία εξέδωσε οδηγία προς όλους τους εργαζόμενους Αμερικανούς πολίτες στα ΗΑΕ. Η οδηγία αναφέρει:

«Αποφεύγεται χώρες με πολλά άτομα, ενημερωθείτε για το που υπάρχει αστυνομικό τμήμα κοντά στην περιοχή που μένετε. Ενημερώνετε πάντα κάποιον για το που βρίσκεστε. Τηρήστε χαμηλό προφίλ όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, έχετε πάντα έτοιμο το κινητό σας τηλέφωνο».

Με άλλα λόγια η οδηγία λέει: ζήστε εν επιφυλακή, ζήστε τρομοκρατημένοι, κλειστείτε στα σπίτια σας για όσο περισσότερο μπορείτε, μην έχετε επαφές με Άραβες μουσουλμάνους. Αυτός όμως δεν είναι τρόπος να ζει κανείς. Είναι όμως ο τρόπος να πειστούν οι «άπιστοι» είτε να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ, είτε να φύγουν.

Από την άλλη πλευρά τα ΗΑΕ είναι καλός σύμμαχος των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 1.000 αμερικανικές εταιρείες έχουν εμπορικές σχέσεις με τη χώρα αυτή. Η στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-ΗΑΕ υπάρχει σε πολλούς τομείς. Τα ΗΑΕ ήταν η πρώτη αραβική χώρα που υποστήριξαν τις ΗΠΑ στον πόλεμο του Κόλπου, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στην Σομαλία, στο Κόσοβο και τη Βοσνία και τώρα μάχονται στο πλευρό των ΗΠΑ κατά του ΙΚ.

Η δολοφονία της Ράιαν μπορεί να αποτελεί απλώς ένα στοχευμένο μήνυμα προς την ηγεσία της αραβικής χώρας, αλλά και προς τις ΗΠΑ. Μπορεί ακόμα να αποσκοπεί στη διατάραξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ειδικά όσον αφορά τον πόλεμο κατά του ΙΚ.

Οι τζιχαντιστές θέλουν οι Αμερικανοί πολίτες να αποχωρήσουν από τις αραβικές χώρες, αλλά οι τζιχαντιστές θέλουν επίσης να τιμωρήσουν και κάθε μουσουλμάνο που συνεργάζεται με τους «απίστους» εναντίον του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Το πώς οι δύο χώρες θα υποδεχτούν αυτό το μήνυμα θα επηρεάσει την πορεία του πολέμου του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.