10 Δεκεμβρίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.

Γράφει η Μαίρη Καρά

Μια μικρή Αγγελία αλλά τεράστια σε μέγεθος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ… δημοσιεύτηκε σε μια αντιμνημονιακή εφημερίδα και την καταβρόχθισα με προσοχή, για να την εμπεδώσω. Δεν αφορούσε ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… γιατί στις μέρες μας πιο εύκολα βρίσκεις εθελοντές, παρά ΕΡΓΑΣΙΑ! Δεν αφορούσε πώληση ΑΚΙΝΗΤΟΥ… γιατί στις μέρες μας πιο εύκολα βρίσκεις πωλητές, παρά αγοραστές. Δεν αφορούσε Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών, γιατί πιο πολλοί είναι οι άνεργοι Καθηγητές, παρά οι υποψήφιοι φοιτητές. Δεν αφορούσε όμως ούτε συμπληρώματα διατροφής… αυτό είναι από ΑΠΕΡΓΙΑ πείνας. Ούτε ήταν διαφήμιση ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, γιατί ένας μαγευτικός τόπος προορισμού, θα με ταξίδευε νοερά ΔΩΡΕΑΝ

Αυτού του είδους οι ΑΓΓΕΛΙΕΣ μας τελείωσαν. Και για να μην τελειώσω κι εγώ μαζί τους… σκέφτηκα - σαν έντιμος πολίτης - να κάνω μια προσφορά στην πατρίδα μου… Λένε πως οι μεγάλοι ΠΟΙΗΤΕΣ μεγαλουργούσαν, όταν έγραφαν πεινασμένοι. Η σημερινή πείνα μας όμως δεν είναι ατομική. Πολιορκεί όλο τον λαό και μάλλον μόνιμα… αφού πουθενά δεν βλέπω ΦΩΣ για ΕΚΤΡΟΠΗ της Κυβέρνησης. Μήπως είναι η δική μου ευκαιρία να κάνω την ΥΠΕΡΒΑΣΗ; Μήπως να απαντήσω στην Αγγελία; "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ για τον Αγώνα Σωτηρίας της Ελλάδας μας". Να την γράψω, όπως την είχα στο μυαλό μου, πλέοντας σε πελάγη αντι-κρίσης…

Ελληνικέ λαέ εσύ, ο τυχερός μοναδικός κληρονόμος μιας πάμπλουτης χώρας, που συνδυάζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά με τα χιλιάδες ακρογιάλια σαν νταντέλες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην μέση του πελάγου της, με γόνιμο υπέδαφος γεμάτο ορυκτό πλούτο, με χρυσό, με πετρέλαια… αλλά προπάντων με ένδοξη Ιστορία και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, που προσφέρθηκε στους βάρβαρους ΔΩΡΕΑΝ… κατάλαβες επιτέλους τι χρειάζεται τώρα η κατεχόμενη Ελλάδα, για να απελευθερωθεί; Ναι, έναν δυναμικό ΗΓΕΤΗ μπροστάρη για να την οδηγήσει στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Αυτόν αναζητάς και τώρα τον βρήκες! Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι καλύτερος από την ταλαντούχα αφεντιά μου;

Ελληνίδες Έλληνες ΕΓΩ με τις κρυφές ηγετικές ικανότητές μου θα αγωνιστώ μαζί σας για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Ακούστε με προσοχή  ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα.  Πρώτα πρέπει να ομονοήσουμε μεταξύ μας και να ΕΝΩΘΟΥΜΕ όλοι, για να αποκτήσουμε δύναμη για τον κοινό αγώνα.

Να αφήσουμε δηλαδή στην άκρη τις προσωπικές διαφορές, τους φανατισμούς με τα κόμματα, να ξεχάσουμε το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, που μας επιβάλλουν οι "Μεγάλες Δυνάμεις", για να μας ελέγχουν. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα προκειμένου να μας ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. Να βάλουμε τέρμα στα μίση και στις ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ, που έσπειρε η προπαγάνδα τους μεταξύ Αριστερών και Δεξιών, Ολυμπιακών Παναθηναϊκών… για να αποδιοργανώσει τον ΛΑΟ.

Για να αρχίσουμε τον απελευθερωτικό αγώνα, εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες, οι περιστάσεις απαιτούν να δείξουμε ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ κι όλοι μαζί, σαν ένα ορμητικό ποτάμι, να παρασύρουμε στο διάβα μας κάθε ανθελληνικό μίασμα, που  μολύνει το πολιτειακό μας σύστημα. Μα για να το πετύχουμε αυτό… πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Να δούμε δηλαδή την κατάσταση με άλλα μάτια… με την ματιά μας στο αβέβαιο μέλλον, που μας ετοιμάζουν οι "φίλοι" μας Γερμανοί. Να καταλάβουμε πως αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι τώρα, δεν ισχύουν πια. Ούτε η ΥΠΑΡΞΗ της ίδιας μας της Πατρίδας. Αυτήν την πλούσια χώρα έχουν βάλει στο μάτι οι εταίροι μας και σχεδιάζουν να μας… βουτήξουν! Την θέλουν όλη δική τους, για να αποκομίσουν τα οφέλη της. Δεν θέλουν όμως τους φυσικούς κατοίκους της… δηλαδή εμάς τους Έλληνες, γιατί φοβόνται το Πνεύμα μας, αυτό που δεν κατέχουν αυτοί οι βάρβαροι. Θα τους αφήσουμε να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ;

Αυτά που πιστεύαμε λοιπόν σαν οργανωμένη κοινωνία, δεν ισχύουν πια. Μας άλλαξαν τις καλές συνήθειές μας οι επικυρίαρχοι, που επιδιώκουν να μας αλλάξουν και τα ΦΩΤΑ!

Όχι όπως μάθαμε λοιπόν, αλλά όπως μας αναγκάζουν να μάθουμε τώρα το μάθημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Για να μην μείνουμε όμως στην ίδια τάξη… καλό είναι να πάρουμε τα μέτρα μας και να αρχίσουμε ΔΡΑΣΗ. Και το πρώτο που πρέπει να επιδιώξουμε, είναι να απαλλαγούμε απ' την μαμά Ευρώπη και τα τοκογλυφικά παιδιά της, που ανυπομονούν να μας ΣΩΣΟΥΝ!

Μα εμείς ενηλικιωθήκαμε κι επιθυμούμε να ανοίξουμε τα φτερά μας… να γίνουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Μπορεί να μας εμποδίσει; Δικιά μας είναι η πατρίδα κι εμείς ο Λαός αποφασίζουμε, πως θα την κυβερνούμε. Δεν θέλουμε άλλη "προστασία". Μπορούμε και μόνοι μας να πορευτούμε, διαλύοντας έναν συνεταιρισμό, που λειτουργεί μόνο προς όφελος των γερμαναράδων και εις βάρος του ελληνικού λαού. Και τότε εμείς θα κρεμάσουμε στο Σύνταγμα τα υποτακτικά πιόνια τους, που πούλησαν την Ελλάδα για δικό τους όφελος. Κι όταν αυτοί δεν θα υπάρχουν… εμείς θα αποποιηθούμε τις υπογραφές τους στα Μνημόνια, που αφορούν τους ίδιους κι όχι τον Λαό. Έτσι δεν θα έχουμε ούτε χρέη, ούτε δάνεια, ούτε παράλογες αξιώσεις των διεθνών τοκογλύφων. Συμφωνείτε;

Ιδού λοιπόν η Αγγελία… διαβάστε κι αποφασίστε αν αναγνωρίζετε σε μένα τον ΙΚΑΝΟ ΗΓΕΤΗ. "Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Να την απαλλάξει από το παράνομο χρέος, βγάζοντας την από την ΚΡΙΣΗ. Να κηρύξει έκπτωτα τα ανθελληνικά πολιτικά στοιχεία από τα Δημόσια Αξιώματα, να τα καταδικάσει και να επιτάξει τα κλεμμένα. Να αποδώσει την ΕΞΟΥΣΙΑ στα χέρια του Λαού και να επαναφέρει την Δημοκρατία, στην Χώρα που την γέννησε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Να είναι ένθερμος Έλληνας, με οργανωτικές ικανότητες.
- Να είναι αγνός πατριώτης, έντιμος, ηθικός και ειλικρινής.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:
- Να μην έχει συμμετάσχει σε υπάρχον πολιτικό Κόμμα.
- Να μην είναι μέλος σε μασονικές ομάδες, κλειστές λέσχες κλπ.
- Να μην έχει εβραϊκή καταγωγή ή θρήσκευμα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, θωρακισμένο αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο, μετακινήσεις με αεροπλάνο, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία, συνεντεύξεις στα Διεθνή τηλεοπτικά κανάλια. Τοποθέτηση του αγάλματός του σε κεντρική πλατεία της Αθήνας κι ένδοξες αναφορές του στην Ελληνική Ιστορία.

Υ.Γ. Τα πρόσωπα είναι φανταστικά κι αφάνταστα και προσφέρθηκαν για δοκιμασία σεναρίου. Η Ελλάδα όμως είναι  ΑΛΗΘΙΝΗ και αναζητά τον ΙΚΑΝΟ ΗΓΕΤΗ… Όσοι αγνοί πατριώτες διαθέτετε τα… προσόντα… ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.