23 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτή επιστολή Από Το ΧΩΝΙ προς κάθε δημοκράτη πολίτη.

Μπροστά στα μάτια μας, για άλλη μια φορά, επιδεικτικά, κάνοντας επίδειξη δύναμης στα μούτρα μας, η συγκυβέρνηση κατάφερε να κουκουλώσει μέσα σε 2 εργάσιμες μια ξεκάθαρη υπόθεση. 
 
Η καταγγελία Χαϊκάλη, όμως, έχει μια λεπτομέρεια, που δύσκολα θα μπορέσουν να την ξεπεράσουν στο μέλλον. Η αλήθεια υπάρχει καταγεγραμμένη. 
 
Μπορεί τώρα να χαρακτήρισαν την αλήθεια «παράνομη» και να κατάφεραν το απόλυτο (Παρασκευή δημοσιοποιήθηκε, Δευτέρα έκλεισε!), όμως, δεν μπορεί να μην τους καίει… ότι κάποια στιγμή όλος ο ελληνικός λαός θα μάθει τι πραγματικά συνέβη.
 
Ακόμη και όσοι τώρα γουστάρουν να παρασύρονται από τις εκπληκτικές αναλύσεις των τηλεκάναλων. Γιατί θα πρέπει ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ την αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση.  
 
Περιμέναμε να την αποδείξει η εισαγγελική έρευνα. Όμως, αποφασίστηκε αυτή να κλείσει άμεσα, χωρίς να γίνει καν η στοιχειώδης έρευνα. ΠΡΙΝ ΤΗ 2Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Και όντως έκλεισε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε η υπόθεση να τεθεί άμεσα στο αρχείο και να μη ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου. Και όντως δεν ζητήθηκε! Ντροπή. 
 
Τώρα, αισθάνονται δικαιωμένοι, άραγε, όλοι αυτοί, που το Σαββατοκύριακο παρακαλούσαν και εκλιπαρούσαν τους εισαγγελείς να κάνουν «ταχύτατα τη δουλειά τους για να μη μείνει λάσπη στη δημοκρατία»; Θεωρούν ότι την έκαναν αρκούντως «ταχύτατα»; Είναι εντάξει με τη «λάσπη στη δημοκρατία»; Ντροπή. 
 
Δεν είναι δυνατόν αυτό να μείνει έτσι. 
 
Το ΧΩΝΙ καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση. ΤΩΡΑ. Με κάθε τρόπο. Για να τιμωρηθούν. Αυτοί και οι συνεργάτες τους. Και όσοι ΤΩΡΑ, ειδικά μετά από αυτές τις εξελίξεις, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΉ ΕΚΛΟΓΗ
 
Οι εκλογές είναι αναπόφευκτες. Και είναι απολύτως εκλογές επιβίωσης της χώρας.  
 
Όταν οι υποθέσεις, που θέλει η κυβέρνηση, κλείνουν χωρίς έρευνα, τότε έχουμε ΕΚΤΡΟΠΗ. Και τότε πρέπει να πάρεις θέση. Ο καθένας πρέπει να πάρει θέση

Εφημ. Το ΧωνίShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.